Mini Shoplog
7 mei 2015 Beauty Gezichtsverzorging Make up 17

Mini Shoplog

Gisteren ging ik met een vriendinnetje even naar het dorp om nog wat babyspulletjes te kopen. Uiteindelijk vond ik niet heel veel leuke babyspulletjes en besloot ik de laatste dingen nog maar online te bestellen. Wel kocht ik wat producten die ik al heel lang eens wil uitproberen. Ik maak er een mini shoplog van want ik ben benieuwd of jullie deze producten al kennen en wat jullie ervaring is!shoplog2

Oil Of Olaz Regenerist Serum

Bij het Kruidvat kocht ik een serum van Oil Of Olaz. Ik heb al zo veel goede verhalen over dit product gehoord en dan met name de ingredienten die heel veel goeds zouden doen voor de huid. Ik ben ontzettend benieuwd en kan niet wachten om het uit te proberen. Ik ben overigens heel tevreden met mijn huidige gezichtsroutine maar toch kriebelt het steeds weer om iets nieuws uit te proberen.

Nivea Micellair Water

Bij het Kruidvat is er een 1+1 actie op Nivea. Altijd met deze actie sla ik het Nivea Micellair water in. Wat mij betreft een perfect product! Ik gebruik dit product nu al een hele tijd en het reinigt mijn huid heel mild zonder enig teken van irritatie. Ik schreef er ook eens over in mijn artikel huidverzorging bij stress en tips tegen zwangerschapsacne.

shoplog3

shoplog1

Chanel Lipgloss #447 Rose Paradis

De nieuwe zomercollectie van Chanel is uit en ik wilde hier heel graag een gloss uit hebben. De kleur die ik gekozen heb is een beetje rood/roze achtig en ik ben er erg blij mee. Het is een perfecte kleur voor de zomer. Ik draag vrijwel nooit lipgloss maar deze kleur is gewoon heel erg mooi.

Dior Pore Minimizer

Deze primer stond al heel lang op mijn lijstje. Sowieso ben ik dol op make-up van Dior en van deze primer hoor ik niets anders dan goede dingen. Ik gebruik eigenlijk nooit een primer maar vind het wel fijn om een goede in huis te hebben voor bijvoorbeeld een feestje of een dagje uit. Inmiddels is er van deze Dior Pore Minimizer een review verschenen (klik op de link).

Dit was het! Zitten er producten bij waar je ervaring mee hebt? En wat vind je er van?

Wat is jouw laatste aankoop?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Loes

  De pore minimizer vind ik een erg prettig product, zeker een aanrader! En het micellair water van Nivea werkt zacht en goed. Dus goeie keuzes volgens mij. Mijn laatste aankoop heb ik net aangepakt bij de deur, een nieuwe microdelivery peel van Philosophy.

 • Lisa - Elisabeths Musthaves

  Leuke spulletjes heb je geshopt!

 • Manon

  ben benieuwd naar de miccelair water van nivea

 • Kirsten

  Wat een leuke spulletjes allemaal, ik ga het Micellair water van Nivea ook nog testen :D!

 • Linda

  Ik ben erg benieuwd naar de lipgloss en de primer van Dior! <3

 • Martina

  Ik ben wel benieuwd naar het serum!

 • beautyvanille

  Heb met geen van allen nog ervaring, dus ben wel heel benieuwd of ze echt fijn zijn! Vooral naar die van Nivea, wel lekker budget!
  Leuk! xo

 • carolien

  grappig ik zag je lopen op het kuiperplein gisteren 🙂

 • lin

  Leuke spulletjes en wat een leuke blog!!

 • Kimberly

  Leuke dingetjes heb je gekocht! Vind vooral micellair water altijd fijn. Ik wist niet een sdat er eentje van Nivea was! Ik heb zelf altijd degene van Garnier.

 • Rosanne

  Ik ben erg benieuwd naar de lipgloss van Chanel .Leuke dingen heb je gekocht. liefs

 • Beauty Treasures

  Mooie aankopen, het micellaire water van Nivea ben ik momenteel ook aan het gebruiken. Ik vind het prima, maar niet voor mijn oogmake up.

 • Dana

  Ik ken geen van de producten, heb wel ervaring met micellair water maar dan van Garnier 🙂

 • bymarlayne

  Leuke aankoopjes heb je gedaan!

 • beautifulday4makeup

  Leuke spulletjes heb je geshopt. Ik ben erg benieuwd naar de Chanel lipgloss

 • Chinouk

  Ik heb het idee dat ik vreemde uitslag of juist droge plekken krijg van micellair water, gek he? Ik heb er al meerdere geprobeerd, maar vaak loop ik er – uiteindelijk – tegen aan. Ik heb ook de Pore Minimizer van Dior, hij is prettig en ideaal voor een vetter huidtype. Ik vond hem een tikkeltje te uitdrogend voor mijn huid, maar ik ga hem nog een keer proberen in de zomer 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.