Review: Nivea Verzachtende Reinigingsmouse
26 apr 2014 Beauty Gezichtsverzorging 17

Review: Nivea Verzachtende Reinigingsmouse

Op zoek naar een nieuwe reinigingsproduct voor mijn gezicht kwam ik uiteindelijk uit op deze Nivea Reinigingsmouse. Ik was een beetje sceptisch, zou ik dat nog steeds zijn? Klik verder en lees mee!Nivea reinigingsmouse

Nivea

Producten van Nivea gebruikte ik niet zo vaak. Wel toen ik jonger was (het bekende blauwe Nivea blik), maar de laatste jaren eigenlijk vrij weinig. Tot dat de Pure & Natural lijn uitkwam waar ik heel tevreden mee ben. Het micellair sensitive water van Nivea ben ik trouwens ook heel enthousiast over! Vandaar dat ik toch maar eens een kijkje nam bij de producten van Nivea, De doorslag gaf voor mij dat dit een mousse product is want ik ben echt gek op mousse producten!

Nivea zelf vertelt over dit product:”NIVEA Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse reinigt zacht en grondig en hydrateert de huid. Een sensationele reinigingservaring. NIVEA Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse verrijkt met Amandelolie en Hydra IQ: Reinigt de huid diep, hydrateert de huid en helpt de natuurlijke vochtbalans te behouden, zorgt voor een sensationele reinigingservaring dankzij haar zachte schuimformule en aangename geur.

Reinigingsmouse

Deze reinigingsmouse is beschikbaar in twee soorten namelijk een voor de normale huid en een voor de droge of gevoelige huid. Aangezien ik een gevoelige huid heb ging ik voor de laatste.

Nivea reinigingsmouse

Nivea reinigingsmouse

De verpakking is roze. Ik heb sowieso al een zwak voor roze producten. Wat mij verder opvalt is dat het een transparante fles is wat fijn is zodat je de hoeveelheid aan product goed kan zien. De vorm van de verpakking is prima je kan het makkelijk vasthouden en ik vind het ook een voordeel dat het een plastic fles is. Omdat het plastic is voelt het niet zwaar aan en kan je het ook niet kapot laten vallen onder de douche (ja, dat is mij wel eens gebeurt in een verleden). De spuitflacon werkt niet op drijfgas wat natuurlijk weer goed is voor het milieu!

Nivea reinigingsmouse

Een van het eerste waar ik naar kijk als ik een product koop is naar de ingrediënten. Mijn huid vind niet alle producten die ik op mijn huid smeer even leuk dus moet ik hier echt goed op letten. Zo op het eerste gezicht ziet de ingrediëntenlijst van de Nivea Verzachtende Reinigingsmouse er prima uit. Er zit in ieder geval niets in dat ik vermijd.

Aqua, Sorbitol, Glycerin, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Panthenol, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Parfum

Nivea

Nivea1

Leuk detail is dat in de fles de reinigingsmouse vloeibaar lijkt. Niets is minder waar! Met een druk op de knop krijg je heerlijke schuim die zo lekker zacht en luchtig aanvoelt! Deze schuim is erg fijn in gebruik!

Nivea reinigingsmouse

Nivea Verzachtende Reinigingsmouse

Ik ben verrast door deze Nivea Verzachtende Reinigingsmouse. Ik was bang dat het mijn huid zou gaan irriteren of dat het niets zou doen maar mijn huid reageert er heel erg goed op! De mousse is echt zo ontzettend fijn en ontspannend. Heerlijk om zo’n fijn zacht product te gebruiken om het gezicht te reinigen! De geur is heel erg zacht en ruikt naar de lekkere geur van Nivea. Ik vind dit product echt heel ontspannend en wil dit voorlopig zeker blijven gebruiken. Voor de test heb ik nog even na het reinigen met deze mousse een doekje over mijn gezicht gehaald maar mijn gezicht was echt helemaal schoon. Jep, heel fijn!

Deze reinigingsmousse is te koop bij het Kruidvat voor 5,99. De fles bevat 150 ml. Lekker budget dus.

Gebruik jij weleens een mouse om je gezicht te reinigen? Ken jij dit product al?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je een Sleek Palette kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Kimberley

  Ik heb eergister met dit product in mijn handen gestaan en het niet gekocht, nu baal ik dus enorm. Zelf heb ik last van een droog voorhoofd, dus dit klinkt echt ideaal voor mij. Moet ik toch nog maar een keer terug volgende week. Ik ben je dankbaar, haha.

 • Laura

  Door deze review denk ik dat het een fijne product is maar toch ben ik bang dat het mijn huid uitdroogt

 • Lotje

  Ik heb je genomineerd voor de Very inspiring blogger award! Meer informatie staat op mn blog! Xxx

 • Sophie

  Ik heb er eentje van Neutral; maar ik vind het toch te uitdrogend op mijn huid. Ik ben hem aan het opmaken (op de sportschool), maar ik vind hem ondanks dat wel erg fijn. Het is leuk om veel te veel ervan te nemen, haha 😀

 • Marloes

  Klinkt als een heel fijn product!

 • Miranda

  Oh dat schuim ziet er echt onwijs fijn uit. Nu twijfel ik toch nog. Nivea is normaal niet echt mijn merk. Ik weet niet, het is het elke keer net niet… maar nu ik dit zie…
  Misschien toch maar eens proberen dan.

 • Kim

  Klinkt goed! Deze zou ik wel willen aanschaffen :D. Mijn reinigings creme is bijna op!

 • Martina

  Je hebt mooie foto’s gemaakt, duidelijke review!

 • EdgyElisa

  Ik had de variant voor de normale huid en die irriteerde mijn huis helaas wel. Deze klinkt dus al een stuk beter!

 • saskia

  Ik vind reinigingsmousse altijd heel fijn. deze lijkt me ook echt heel prettig!

 • Aurelie

  Die reinigingsmousse ziet er super goed uit. En hij schuimt precies heel goed!

 • Bertine

  ik vind een reinigingsmousse altijd erg verfrissend… heb die van douglas al eens geprobeerd. ik ga deze binnenkort ook halen denk ik, bedankt voor de tip!

 • Romy

  Klinkt heel erg fijn!

 • Chinouk

  Ik heb hem ook gehad & was er destijds heel tevreden over! Vond het allemaal jammer dat ‘ie zo snel op was 🙁

 • Roxanne

  Ik gebruik deze nu ook al maanden. Ik vind ‘m erg fijn! Fijne geur, zacht gevoel en maakt mij gezicht schoon zonder irritaties of trekkerig gevoel. Ik gebruik zelf overigens ook de rest van de reinigingsproducten en de dagcrème uit deze lijn

 • Lisa's Beautybabbels

  Door het schuimende effect lijkt me dit echt een fijn product.

 • Alice

  Dit product werkt zo goed op mijn huid. Door het warme weer werd mijn huid vettiger dus meer onzuiverheden kreeg ik en rode wangen. Dit product gebruikte ik en na 2dagen was mijn huid weer gaaf. Het is nu mijn holy grail gezichts reiniger.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.