Review: Dior Pore Minimizer
26 mei 2015 Beauty Make up 20

Review: Dior Pore Minimizer

Primer is iets wat ik zelf niet zo vaak gebruikte, maar wat ik wel bij anderen vaak erg mooi vind. Omdat er zo veel primers op de markt zijn besloot ik om een goede te kopen zodat ik in eenkeer klaar ben. Ik zal het namelijk alleen maar gebruiken als ik weet dat ik een lange dag heb of als ik een feestje heb. Na wat reviews gelezen te hebben kwam ik uit op deze Dior Pore Minimizer. Dior is een van mijn favoriete high end merken dus mijn verwachtingen waren hoog! Lees je mee met mijn review?

Wat is een primer

Een primer is een product welke je na de dagverzorging, en voor de foundation, aanbrengt op het gezicht. Het doel hiervan is dat je een soort van dun glad laagje op de huid creëert die er voor zorgt dat je make-up gedurende de dag goed blijft zitten, maar ook dat je een mooie gladde en egale huid krijgt.

Dior Pore Minimizer

Productinformatie

Zelf vertelt Dior over deze Dior Pore Minimizer : “Dior ontwikkelde high-definition perfectie en creëerde Backstage Pore Minimizer. Geïnspireerd door backstage make-uptechnieken, de make-up primer egaliseert de huidstructuur voor een onberispelijk matte teint. Dit onmisbare product voor make-up artists maakt de poriën zichtbaar fijner: de teint is perfect, zelfs in ‘close-up’.”

Dior Pore Minimizer

Dior Pore Minimizer

Verpakking

Deze Dior Pore Minimizer is een luxe product, en zo ziet het er ook uit. De kartonnen verpakking is stijlvol maar vooral de witte tube vind ik ontzettend mooi. Lekker simpel, maar met een perfecte uitstraling. Aan de verpakking zie je direct dat het om een bijzonder product gaat!

Dior Pore Minimizer

Niet alleen is de verpakking erg mooi, het is ook erg praktisch. De mooie kleine doseeropening zorgt ervoor dat je heel precies kan doseren en niet te snel veel product zal pakken, fijn!

Dior Pore Minimizer

Ingrediënten

Zoals ik vertelde legt een primer een mooi laagje over je huid zodat deze egaal wordt. Om dit laagje over de huid te leggen worden vaak (bijna altijd) meerdere soorten siliconen gebruikt. Voor mij een van de redenen dat ik dit product niet dagelijks gebruik maar voor “speciale” gelegenheden. Dat ik liever niet elke dag siliconen gebruik wil niets zeggen hoor, ik ken genoeg meiden die het wel elke dag gebruiken en dit wel fijn vinden!

Dior Pore Minimizer

Substantie

Voor mijn hele gezicht heb ik maar heel weinig product nodig. Wat je op bovenstaande foto ziet is genoeg. Heel soms pak ik nog een klein beetje extra, dit hangt ook af van de conditie van mijn huid. Het product is een beetje lichtroze en ruikt heel lekker fruitig. Het is gemakkelijk uit te smeren en vrijwel direct hierna kan de foundation worden aangebracht.

Dior Pore Minimizer

Dior Pore Minimizer

Ik vind het echt heerlijk spul. Met deze primer creëer ik gegarandeerd een mooie huid en hoef ik mij de hele dag geen zorgen te maken of mijn make-up wel goed blijft zitten. Daarnaast heeft het een matterend effect en ziet het er gewoon heel erg mooi uit. De primer belooft ook om poriën te verminderen, nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik dit niet goed heb kunnen testen. Zelf heb ik momenteel geen last van grove poriën. Ik heb wel de neiding om deze claim te geloven aangezien de substantie zo fijn is dat het de huid, en daarmee ook poriën glad zal maken. Ik ben heel positief over dit product. Mocht je gaan voor een goede primer en wil je in 1 keer een goede koop doen, kan ik je dit product zeker aanraden!

Gebruik jij een primer? Zo ja, welke?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Iris | Todayslipstick

  Ik vind dat siliconen gevoel van een primer nooit zo fijn, is dat bij deze primer ook? Ik heb er al meerdere goede dingen over gehoord. De verpakking ziet er prachtig uit.
  Liefs, Iris

  • Saskia Hardeman

   Zelf vind ik het siliconen gevoel erg meevallen maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik nooit heel erg last heb van het gevoel van siliconen. Je kan altijd vragen of je in de winkel mag proberen!

 • Linda

  Ik vind de witte tube echt een plaatje <3 En wat super handig dat er een pompje op zit, en dat hij fijn werkt! Heel erg mooi luxe product alleen al daarvoor zal ik hem aanschaffen <3

 • Eline

  Fijne review. Klinkt als een goed product!

 • Lena

  Ik heb nog nooit een primer gebruikt en ken er ook echt niets van. Ik wou er al lang eens eentje kopen, want ik heb het gevoel dat m’n make-up niet lang op m’n gezicht blijft op van die lange dagen. Ik ga eens kijken naar deze!
  Echt grote poriën heb ik trouwens niet, dus het zou niet zo erg zijn moest het hier niet zo heel veel aan veranderen 🙂
  Fijne review 🙂

 • Nicole

  Wat een mooi luxe product. Hij lijkt me eigenlijk wel erg fijn!

 • beautifulday4makeup

  Nu ben ik hier erg nieuwsgierig naar zeg

 • Lisa

  Echt heel mooi <3 Oogt zo luxe allemaal.

 • Carlijn | Copy & Beauty

  Goede review heb je ervan gemaakt! Ik had deze primer ook en vind ‘m super. Wat ik zo bijzonder en zo fijn vind, is dat hij een heel poederachtig gevoel geeft als je ‘m hebt uitgesmeerd. Deze primer is echt anders dan al mijn andere primers, die zijn allemaal veel crèmiger.

 • Milou

  Naar dit product ben ik echt nieuwsgierig! Een mooi huidje kan ik nu ook wel gebruiken, haha.

 • Kirsty

  Dit klinkt als een fijne primer! Dat hij waarschijnlijk de poriën ook wel iets kleiner maakt lijkt mij een groot pluspunt voor mij!

 • Loes

  Deze is echt superfijn! Momenteel gebruik ik de Glow Maximizer, maar zodra die leeg is, ga ik echt weer terug naar de Pore Minimizer.

 • Iris

  Geen siliconen voor mij, dat merk ik na een uur al.

 • Manon

  Ik gebruik nu ook een siliconen primer! toevallig vandaag online staan, vind het wel een fijne primer en heb er geen last van. Dit klinkt ook erg goed.

 • Celine

  Ziet eruit als een heel fijn product! Ik ben zelf ook dol op Dior producten.

 • Lonneke

  Ik ben het met je eens voor mij is Dior ook een heel fijn en goed merk voornamelijk tot een aantal jaar terug gebruikte ik veel producten van Dior.

  Deze primer ken ik nog niet naar zoals he het omschrijft lijkt het me goed. Ik zou deze primer ook niet elke dag gebruiken sowieso gebruik ik niet elke dag een primer. Ik heb van Pupa een hele fijne primer en nu ook een budget variant van Catrice.

 • alexa

  ziet er heel erg goed uitm fijne review!

 • Bertine

  ik vind dit zelf een beetje een overdreven product, maar ik heb dan ook best een goede huid. wel een fijne review!

 • kim

  Wat ziet het er mooi uit! Ik zou dit wel eens willen proberen. 🙂

 • Wendy (B)

  Ik heb deze ook.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.