5 Favoriete make up producten!
9 okt 2013 Beauty Make up 13

5 Favoriete make up producten!

Vandaag laat ik je graag mijn 5 favoriete make up producten van dit moment zien, lees je mee?

We hebben allemaal wel onze favorieten. Dit zijn die van mij! De meeste gebruik ik dagelijks, met name de mascara en concealer.

DSC02219

Bourjois Color Boost (€ 9,99). Een tijd terug schreef ik er al een review over. Naast mijn agenda heb ik deze standaard in mijn tas zitten. Geweldige kleur en het maakt mijn look helemaal af. Ik houd wel van een knallend kleurtje op de lippen. Het fijne van deze vind ik dat het mijn lippen ook heel goed hydrateert!

Make up studio concealer

Make up studio concealer (€ 14,99) Om de vervelende plekjes in mijn gezicht te verdoezelen gebruik ik deze concelaer. Met een blend kwast blend ik deze met de huid, werkt voor mij perfect! Zoals je ziet heb ik deze concealer al een tijdje in gebruik.

Essence oogschaduwbasis

Als ik oogmake up draag, gebruik ik deze oogschaduwbasis van Essence (€ 2,49).  Prima basis doet gewoon wat ie moet doen: maakt de kleuren intenser en zorgt ervoor dat de oogschaduw beter blijft zitten.

Diorshow

Mijn absolute favoriete mascara: Diorshow! (€ 24,95) Deze doet het voor mij gewoon heel goed. Klontert niet, separeert de wimpers en maakt mijn ooguitstraling verzorgd. Topper!

Catrice made to stay

De Cartice Made To Stay Inside Eye (€ 2,69) en Highliter pen (€ 3,99) krijgen van mij samen een plekje. De Higliter pen is helaas niet meer te koop, zo jammer want deze geeft zo’n perfect mooie gloed aan je gezicht! De Highliter pen vind ik ook heel erg mooi, geeft mij een frisse open blik. Fijne goedkope producten die echt iets aan je uitstraling doen!

Wat is jouw favoriete make up product van dit moment?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Bij 75 volgers op Facebook organiseer ik een winactie!

 

 

Reacties

 • beautybysandra

  Mijn favoriete producten zijn absoluut de Color Tattoos van Maybelline.

 • Nicky

  Heb zelf geen ervaring met de producten maar klinkt wel als fijne producten.

 • Just Love Life

  Mooie producten!
  Die basis heb ik ook, erg fijn!
  Wat jammer dat die highlighter pen niet meer te koop is!
  Mijn favoriete product blijft toch de blush van Sleek in de kleur Rose Gold 🙂

 • Tjuly

  Zijn Hele fijne producten!

 • Selena

  Hele mooie en fijne producten!

 • Kirsty

  Die concealer wil ik wel graag eens proberen, die lijkt me erg fijn!

 • Beautyjuf

  De oogschaduwbasis is ook één van mijn favoriete producten 🙂

 • Esmée

  Ze lijken me erg fijn! Wauw een dior mascara, die moet wel goed zijn. x

 • Lies

  Hele mooie favorieten! De oogschaduwbasis van Essence vind ik zelf ook heel erg fijn.

 • The Beauty Suitcase

  Make-up studio behoort echt tot een van mijn favoriete! Die winkel hier in Den Haag is zo gaaf!

 • Emma

  De Dior mascara lijkt mij erg fijn!

 • Ayla

  heel mooie producten! die laatste 2 heb ik ook, fijn he! 😀

 • Maria Antoinette

  Mijn momentele favo, is Mega Manga mascara van Maybelline 🙂 Super VET Lashes 😉

  Liefs,

  Maria

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.