Review: Bourjois Color Boost
21 aug 2013 Beauty Make up 1

Review: Bourjois Color Boost

Een potlood die de lippen een prachtig kleurtje geeft? Dat zijn de  Color Boost lippotloden van Bourjois! Ik heb twee van de vier kleuren in mijn bezit en ben er erg blij mee! Graag ga ik je laten zien hoe geweldig dit product is. Kijk je mee?

Toen ik dit product in het schap zag liggen werd ik nieuwgierig, het ziet er zo kleurrijk uit! Na een aantal swatches te hebben gemaakt was ik overtuigd en nam ik de twee kleuren mee die ik zelf het mooiste vind. Dit zijn de kleuren 02 Fuchsia Libre en 04 Peach on the Beach. Het assortiment heeft ook nog de kleuren 01 Red Sunrise en 03 Orange Punch. Zoals de namen al zeggen hebben deze twee producten een mooie draagbare oranje kleur en een rode kleur. Beide kleuren zijn niet zo heftig als doet vermoeden en ook erg mooi! Ik wilde ze alleen niet allemaal tegelijk kopen dus heb ik deze twee laten liggen.

Bourjois zegt zelf over dit product: “Door de smeltende formule zorgt Color Boost voor een stralend mooi kleurlaagje dat schitterend en transparant genoeg is om elke teint mooier te maken. De gloednieuwe formule geeft je het gevoel van ‘nude’ lippen door de lichte, niet-plakkerige textuur. Verrijkt met zijde-extracten garandeert Color Boost comfort en hydratatie gedurende 10u” . Maakt Bourjois deze belofte waar? Hieronder ga ik het je laten zien!

Als eerste de kleur 02 Fuchsia LibreBourjois Color Boost 02

Zoals je op de swatch ziet is de Fuchsia Libre een roze kleur met een iets blauwige ondertoon. Deze kleur oogt niet heel erg dekkend, maar is gewoon erg mooi! Als ik hem trouwens draag vind ik de kleur veel dekkender.

Bourjois Color Boost 02

Op bovenstaande foto draag ik de Fuchsia Libre. Op de foto vind ik hem wel een stuk lichter lijken. Dit komt omdat ik buiten de foto heb gemaakt en het nogal zonnig was. Excuus trouwens voor de glans want het was gewoon erg warm 😉 In het echt vind ik de kleur veel intenser en donker roze. Het is echt een onwijs mooie kleur. Heel intens maar toch ook weer heel draagbaar. Het is inmiddels een favoriet van mij! Aanbrengen gaat overigens heel makkelijk. Het potlood glijd over je lippen en binnen notime zijn ze gekleurd. Als ik deze kleur een dag draag, vervaagt de kleur niet snel. Ongeveer twee keer werk ik even bij.

DSC00598

En dan de 04 Peach on the beach. Een beetje een perzikachtige kleur, een vrij lichte kleur maar toch ook weer intens. Op de beide foto’s vind ik trouwens dat je goed kunt zien hoe ” smooth” dit product is. Het smeert gemakkelijk uit. Daarnaast is de kleur ook geweldig!

Bourjois Color Boost 04

Bovenstaande foto komt goed overeen met hoe de kleur er uit ziet. Een vrij lichte perzikachtige kleur. Ik vind deze zo mooi! Hij dekt ook goed. Bourjois spreekt van een “smeltende formule” Dit kan je op de foto’s goed terugzien, de hydratatie spat er van af! Op de verpakking staat ook ” Glossy Finisch Lipstick” zoals je ziet klopt dit helemaal!

Bourjois Color Boost

Nog even een foto hoe het product zonder dop eruit ziet. Echt een potlood. Aan de onderkant van het potlood kan je draaien als je meer product aan de bobenkant nodig hebt. En wat ook niet onbelangrijk is, de Color Boost bevat SPF 15.  De verpakking van beide producten vind ik ook prettig, en de vormgeving vind ik mooi omdat de kleuren zo lekker knallen.

Tot slot: Maakt Bourjois zijn belofte waar? Ja Ja Ja!! Het product smeert ontzettend makkelijk uit en daarnaast merk ik echt dat mijn lippen de hele dag zacht blijven. Als ik bijvoorbeeld alleen Labello gebruik moet ik zo vaak bijsmeren omdat ik steeds een droog gevoel krijg. Mijn lippen worden echt gehydrateerd door de Bourjois Color Boost. En wat het precies is weet ik niet, maar de kleuren zijn zo mooi intens en zacht tegelijk dat ik zeker geloof dat deze prachtige kleurtjes iedereen geweldig zou staan!

Mijn conclusie? Absoluut top product! Ik zit er over na te denken om een voorraadje in te slaan, want deze Bourjois Color Boost wil ik nooit meer kwijt 🙂 De Bourjois Color Boost is voor € 9,99 bij de drogist en parfumerie te koop!

Heb jij een van deze kleurtjes van Color Boost al geprobeerd en wat vond je hiervan?

xoxo Saskia

 

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.