INTERMITTENT FASTING: UPDATE
15 jan 2020 Gezondheid Intermittent Fasting Lifestyle 1

INTERMITTENT FASTING: UPDATE

Een van de meeste vragen die ik krijg gaan over het intermittent fasting. Inmiddels heb ik hier al een aardige ervaring mee. Vandaag zal ik delen, wat het precies inhoudt, wat het resultaat is en of ik nog steeds doe aan intermittent fasting. Kijk je mee?

Reacties

  • Naomi

    Het klinkt eigenlijk best ‘aantrekkelijk’, vooral omdat je in de tijd dat je wél ‘mag’ eten niet zo op hoeft te letten. Maar ja, in verband met medicijngebruik is en blijft het voor mij geen optie om zo lang niet te eten. Geeft niks; ik let op andere manieren op.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Acute blabla

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.