Favoriete Roze producten!
16 jan 2014 Beauty Make up 23

Favoriete Roze producten!

Gek ben ik op roze en ik vind het leuk om te lezen welke producten anderen gebruiken. Dus dacht ik: laat ik dit samen in een artikel combineren. Vandaag daarom mijn favoriete roze producten! Klik verder en lees mee!Voor het gemak heb ik gekozen voor producten met felroze kleuren. Daarnaast heb ik producten gepakt welke of het product zelf roze is, of de verpakking.

Marc jacobs & Lacoste

Parfum

Met Daisy van Marc Jacobs smokkel ik een beetje want de verpakking is niet helemaal roze. Maar de zwarte verpakking met de fel roze bloemen vind ik echt geweldig! Ook is dit een van mijn favoriete geuren! Joy of Pink van Lacoste ben ik ook gek op! Deze geur is net iets meer voor de zomer vanwege de geur van grapefruit, toch draag ik deze nog af en toe. Essence i love extreme Mascara

Eerder schreef ik in een fotodagboek dat ik een beetje mijn twijfels had over deze mascara. Toch ben ik het weer gaan proberen en ben ik nu heel tevreden. Doordeweeks heb ik zelfs deze mascara vervangen voor mijn Dior mascara. Ik merkte dat mijn Dior mascara bijna op was en omdat deze iets aan de dure kant is besloot ik maar een andere te proberen. Deze I Love Extreme Mascara bevalt mij nu erg goed! Ik strijk altijd eerst het borsteltje af voordat ik de mascara aanbreng om klonten en spinnenpoten te voorkomen. Wel moet ik haverwege de dag deze mascara even bijwerken. Het is een mascara met gebruiksaanwijzing maar wel fijn! lipproducten Lipproducten Maybelline Babylips

Pink punch is mijn roze favoriete Babylips. Stiekem vind ik alle Babylips heel erg fijn, maar vandaag gaat het om de roze producten. Het fijne van deze Babylips is dat hij en hydrateert en ook nog eens een subtiel roze tint achterlaat.

The Body Shop Lipstick

Sinds ik de lipsticks van The Body Shop heb ontdekt ben ik er helemaal verliefd op. Wat een geweldige kleuren en wat zijn ze prettig te dragen. Deze lipstick 200 Peachy Pink is zelf lichtroze. De huls is mooi knalroze! Ik wordt altijd weer blij als ik deze lipstick gebruik.

Bourjois Color Boost

Bourjois Color Boost ben ik ontzettend tevreden over. Het draagcomfort is zo ontzettend fijn. Het gevoel van een hydraterende lippenbalsem en ook nog eens een geweldige kleur. Deze Fuchsia Libre vind ik echt een geweldige roze kleur hebben zowel de verpakking als het product zelf!

Essence Nagellak Nagellak

Essence 107 Naughty and pink is toch wel een van mijn favoriete roze kleuren! Gewoon omdat hij zo lekker fel is. Daarnaast zijn de lakjes van Essence heel prettig in gebruik, fijn kwastje en blijft ook nog eens redelijk lang zitten!

Tot slot..

Van roze producten word ik helemaal blij zoals je al wel kunt lezen. Terwijl ik dit artikel aan het schrijven was bedacht ik mij dat ik het leuk zou vinden om van dit bericht een tag te maken van favoriete roze producten, dit mogen producten uit alle categorien zijn! En mocht je roze nou geen leuke kleur vinden neem je gewoon een andere kleur. Hierbij tag ik Sophie, Luuke, Maaike en Roos . Mocht je deze tag ook leuk vinden om over te nemen mag dit uiteraard!

Wat is jouw favoriete roze product?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • Lies

  Wat leuk al die roze producten! Het lakjes van Essence vind ik zelf ook erg mooi en ben ook wel heel benieuwd naar de geuren van de parfums, want heb ze eigenlijk nog nooit geroken.

 • Nicole

  Ik heb eigenlijk geen favo roze product haha..
  Jaaa wacht, telt een trui ook mee?
  Heb een Aruba trui in het roze en die vind ik zoooooo fijn!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja een trui telt mee hoor 🙂

 • Martina

  Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Nicky

  Leuke producten, ik houd ook van roze. Daisy van Marc Jacobs vind ik ook een hele mooie maar de geur zelf valt mij tegen.

 • Tjuly

  Leuke producten!!

 • Laura

  Leuke producten! Ik ben ook gek op roze. Mijn favoriete roze product is denk ik ook de babylips!

 • Marrinda

  Ik hou ook van roze 🙂 Gezellig vrolijke kleur!!

 • Kimberly

  Die flacon van Marc Jacobs vind ik zo ontzettend mooi! Ik hoop die ooit nog als leeg flesje te kunnen hebben haha. Die mascara van Essence gebruik ik ook en vind hem erg fijn!:D Ik hou echt van roze en ben dol op die kleur 😀

 • Marloes

  Daisy!! Ik ben zelf ook gék op roze haha!

 • Whitney

  I love pink! Vrolijk en girly 🙂

 • Geertje

  Leuk! Ik heb eigenlijk ook best veel roze spulletjes. (lippenstift, oogschaduw etc) Maar dan is de buitenkant niet roze…
  Wel leuk bedacht!

 • Luuke

  leuk artikel en leuk dat je mij getagd hebt! Ik ga hem zeker doen.

 • fashionadvies

  leuk al die roze producten bij elkaar :D!

 • vintagirie

  Ik had nooit verwacht dat de baby lips echt zo fijn zouden zijn, maar dat zijn ze wel!

 • debby

  Dan zeg ik: OPI pink flamengo 🙂

 • Vanessa

  Ik hou van roze! De mascara van Essence gebruik ik ook iedere dag, geweldig!

 • Esmée

  Wat een mooie producten, baby lips is zo fijn en joy of pink ruikt zo lekker. x

 • Bee

  Ik ben dol op de Daisy en de Baby Lips…Elke dag, die mooie Baby Lips…

 • Michaela

  Daisy van Marc Jacobs is echt héérlijk!

 • Lyana

  Leuke producten heb je uitgekozen! Ook mooie foto’s gemaakt! 😀

 • Kissyfur

  Roze is mn favo kleur. De essence nail&cuticle butterstick kan ik niet zonder. Laatst de kardashian lak summer honey geprobeert, zo zoet roze.

 • Rosanne

  Roze is echt mijn favo kleur!
  De producten zijn ook echt nice.
  liefs

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv