Tip! The Body Shop & Maybelline Baby Lips
26 okt 2013 Beauty Lichaamsverzorging Make up 30

Tip! The Body Shop & Maybelline Baby Lips

Wat is er nu leuker dan op zaterdag met een kopje koffie of thee rondsurfen op internet op zoek naar leuke spulletjes. Mocht je dit van plan zijn, dan heb ik twee mooie tips voor je! Klik verder en lees mee!

TheBodyShop

Tip! The Body Shop & Maybelline Baby Lips

Dol ben ik op The Body Shop, geweldige geuren en fijne producten. The Body shop heeft nu de perfecte aanbieding namelijk alle scrubs voor maar € 5,–! Normaal betaal je voor de bodyscrub € 16,–. Een perfecte aanbieding, en een goede reden om een aantal heerlijke scrubs in te slaan! Deze actie loopt tot 4 november.

Als je de kortingscode 21769 gebruikt krijg je ook nog eens € 12,50 korting bij besteding vanaf € 25,–!

Gelijk naar de webshop gaan? Klik hier.

Baby-Lips

Sinds de bekendmaking dat de Babylips naar Nederland komen zit ik al met spanning te wachten om deze aan mijn collectie toe te kunnen voegen! Helaas Heb ik ze nog nergens kunnen vinden. Toen ik gister aan het zoeken was op het internet kwam ik de Babylips tegen bij Onlinemakeup.nl. De Babylips kosten per stuk € 3,49. Ook leuk is dat in de maand oktober de verzendkosten gratis zijn! Ik heb er zelf drie besteld. Moest me inhouden ze niet allemaal te bestellen. Eerst maar eens uitproberen, die andere twee kan ik altijd nog bijkopen 😀

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt! Wat gaan jullie doen vandaag?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je zeepjes kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Reacties

 • Lizet

  Oh jee, ik denk dat ik op beide sites maar even wat moet gaan bestellen.. Wat een toffe acties zeg!

 • Aranka

  Handige tip, superchill dat er geen verzendkosten zijn. Ik heb mijn babylips bij de dirx drogist gevonden en hoorde van de week dat ze ook eindelijk bij de DA zijn!

  • Saskia Hardeman

   Bedankt voor je reactie! Ik ben benieuwd of ze bij ons ook bij de DA zijn.

 • LaraLaurentia

  Ik ben ook benieuwd naar de BabyLips, ik wacht wel tot ze in de winkel zijn en er een leuke korting is 🙂

 • Mandy

  Leuke tips!

 • Monique

  Handige tips! Ik vind ‘geen verzendkosten’ altijd zo fijn!

  • Saskia Hardeman

   Ja ik ook!

 • Eline

  Handige tips, ‘geen verzendkosten’ zijn magische woorden!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja precies 😀

 • Nicky

  Leuke tips. De babylips waren vorige week bij de Dirx in de aanbieding.

  • Saskia Hardeman

   Ok, wij hebben helaas geen Dirx in de buurt.

 • Sophie

  Oh, thanks voor TBS tip, ik ga denk ik even bestellen! Haha

 • Marianne

  Ik ben ook erg benieuwd naar de babylips, ik denk dat ik ze toch maar eens ga aanschaffen;)

 • Iris - The Beauty Magazine

  Handig artikel! Die Baby lips heb ik ook! Erg fijn!

 • Hafsah

  Bedankt voor de tips! Ik denk dat ik even wat ga bestellen haha! xx

 • Vera

  Nu wil ik eigenlijk wel die scrub!

 • Kato

  die babylips wil ik zoooo graag! xx

 • Kiss & Make-up

  Oh amai, als ik kon zou ik die body scrub direct kopen!

 • Isabel

  Ik moet ook maar eens zo’n scrub gaan proberen! 5 euro is een leuk prijsje!! De babylips zijn sinds een paar dagen ook in de etos bij mij te koop, en volgens mij ook in andere etoswinkels. Helaas niet allemaal, alleen maar de roze, oranje en blauwe.

 • Lidewij

  Ooh, die bodyscrubs zijn echt heerlijk! Ik kocht er gisteren al een in de winkel als cadeautje voor een vriendin maar met die online korting (ze zeiden in de winkel dat die niet samengaan, maar online dus wel!) ga ik er nog meer bestellen 😀

 • Kelly

  Ik heb mijn babylips ook van deze site, erg handig! 🙂

 • Mandy

  Dat is een flinke korting! Inslaan dus! hihi.

 • Michaela

  Die babylips zien er zo leuk uit!

 • Kirsty

  Wat een goede tips! Dank je wel voor het delen!

 • Aurélie

  Ik ga die echt eens moeten proberen. Hoor er altijd positieve dingen over en nu ze in korting staan… ^^

 • pamela

  omg die bodyshop actie is echt geweldig! ik had even beloofd niet teveel geld uit te geven maar ik ga toch even nadenken of ik deze actie wel kan laten lopen 😛

 • Roxanne

  Ik heb zeker gebruik gemaakt van de actie bij TBS, maar dat kan ook niet anders als echte (oops!!!!) TBS-VERSLAAFDE!

 • PiinkBeautyPrincess

  Ik ga ook de babylips kopen! Ik volg je nu op bloglovin 🙂
  xx

 • Stephanie

  Bedankt voor de tip! ik zal nog eens bij the body shop moeten gaan kijken 🙂
  Liefs,
  Stephanie

 • Lotje

  De baby lips zijn echt fijn, ik heb ze ook bij onlinemakeup besteld in oktober! Ik spotte vandaag 3 soorten van de baby lips in de Etos eindelijk! Xxx

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv