Heb jij de Maybelline Baby Lips al gespot?!
3 sep 2013 Beauty Make up 7

Heb jij de Maybelline Baby Lips al gespot?!

Na veel gehoord te hebben over deze Maybelline Baby Lips kijk ik al weken uit tot ze in de winkel liggen. Bij ons in Ede zijn ze er helaas nog niet. Bij de DA wisten ze mij te vertellen dat dit waarschijnlijk pas in oktober zou zijn! Aarghh.. Dat duurt nog lang! Ik weet dat ze online te krijgen zijn, maar ik ben benieuwd: heeft iemand van jullie deze mooie lipbalsems al ergens in de winkel zien liggen? En waar?

Ik ben heel benieuwd en zou het leuk vinden als je een reactie bij de comments achter laat!

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Reacties

 • Beautytalk

  Ik heb ze nog nergens gezien.. maar ik heb er wel al ééntje!! Die zat in de Deauty box van deze maand!
  Eefje

 • Kirsty

  Wat stom dat ze nog niet in de winkel liggen. Ik heb ze de vorige keer dat ik bij de Kruidvat in Arnhem was ook nog niet zien liggen, maar als het goed is ga ik van de week toch nog daar langs en hopelijk zijn ze er dan wel! Lijken me echt superfijn.

 • Lidewij

  Ik heb ze ook nog nergens gezien, maar nooo oktober duurt nog zo lang! Hopelijk zijn ze er wel eerder!

 • Elke

  Ik heb ze jammer genoeg nog niet gespot hier 🙁

 • Beautydagboek

  Ik heb ze nog niet gespot helaas! Ze lijken me erg lekker en ze zijn zo vrolijk, dus zodra ik ze spot ga ik ze uitproberen 🙂

 • Rachel

  Ik heb ze inderdaad ook nog niet gezien, jammer! Ze lijken me erg fijn 🙂

 • Bo Bea

  ik heb ze ook nog niet gezien

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.