The Body Shop Colour Crush Lipstick
27 dec 2013 Beauty Make up 28

The Body Shop Colour Crush Lipstick

Onlangs liet ik in een mini shoplog zien deze twee lipsticks te hebben gekregen. Vandaag vertel ik je wat ik van deze lipsticks vind!

Alhoewel ik gek ben op The Body Shop had ik nog nooit lipsticks van dit merk geprobeerd. Nu is daar verandering in gekomen en kan ik je vertellen dat ik heel blij ben deze twee aan mijn andere lipsticks te hebben kunnen toevoegen!

The Body Shop Lipstick

Ik heb de kleuren Peachy Pink (nmr 200) en Sweet Coral (nmr 130). Peachy Pink komt uit de Colour Crush Pink collectie en Sweet Coral komt uit de Colour Crush Red collectie. Beiden zijn vrij subtiele lichte kleuren. Hier houd ik wel van, ideaal in combinatie met een heftige ooglook maar ook voor als ik een rustige look wil creëren.

The Body Shop Colour Crush

Zelf zegt The Body Shop over de lipsticks:

Laat je verleiden door kleuren om te zoenen met de Colour Crush™ Lipsticks in 9 prachtige roze tinten. De lipsticks laten zich heel gemakkelijk aanbrengen en geven de lippen een intense, levendige kleur. Deze lipsticks zijn 100% diervriendelijk, 100% vegetarisch en 100% intens!

 • De fijngemalen kleurpigmenten zorgen voor een intensieve en krachtige kleur
 • Met Community Fair Trade-maroela-olie uit Namibië
 • Met vochtregulerende kersenpitolie
 • Geparfumeerd met een subtiele rozengeur

Colour Crush

De verpakkingen vind ik mooi. Het zilver gecombineerd met de rode en roze dop geeft een vrolijke speelse uitstraling. In de dop staat het log van The Body Shop gedrukt.

Colour Crush

Door naar de swatches! Ik vind beide kleuren erg mooi. Zie je de mooie subtiele glittertjes in de rechter swatch?

Colour Crush

Conclusie

Beiden lipsticks vind ik erg mooi van kleur, lekker subtiel. Voor overdag vind ik deze kleuren ideaal. De lipsticks geven een mooie kleur af en drogen mijn lippen niet uit, top! Pluspunt dat de lipsticks 100% diervriendelijk zijn. Voor degenen die vegetarisch zijn zit je met deze lipsticks ook goed aangezien ze 100% vegetarisch zijn. Mocht je houden van fellere kleuren lipsticks denk ik dat je zeker wel iets kan vinden: Colour Crush Pink bestaat uit 9 kleuren roze lipsticks en Colour Crush Red heeft er 6 in haar collectie.

Wat vind jij van de lipsticks van The Body Shop?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee met de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Melike

  Heb ze nooit geprobeerd maar misschien ga ik dat wel even doen want ze zien er goed uit!

 • Geertje

  Mooie subtiele kleuren…
  Zeker een stel om aan mijn collectie toe te voegen!

 • Mademoiselle Sophistiqué

  ze zien er echt heel mooi uit!

 • I scream beauty

  Mooie kleuren!!

 • Tjuly

  Vind ze beide erg mooi, ben wel heel benieuwd hoe ze je staan!

 • Kirsty

  Wat een mooie draagbare kleurtjes zeg! Ik vind af en toe een knalkleurtje op mijn lippen wel heel mooi, maar meestal kies ik liever voor dit soort kleuren, die kunnen eigenlijk altijd 🙂

 • Eline

  Mooie kleurtjes, zien er goed uit!

 • OnlineBeautyMagazine

  Mooie kleurtjes!

 • Luuke

  Zijn hele mooie kleurtjes! Voor peachy pink

 • Jana Vmh

  Ik vind dat ze er erg luxe uitzien en de kleurtjes zien er ook fijn uit 🙂

 • Iris - The Beauty Magazine

  Ik heb deze ook nog nooit geprobeerd, maar ik vind de kleurtjes er heel leuk uitzien! En dat ze diervriendelijk zijn is natuurlijk helemaal geweldig!

 • Kimberly

  Ik vind allebei de kleuren er echt heel erg mooi uitzien! Ik wil nog heel graag een kleurtje uit deze collectie trouwens, maar ik weet nog niet zo goed welke ik wil

 • Michaela

  Voor subtiele lipsticks, zijn ze inderdaad erg mooi!

 • Nicky

  Mooie kleuren, ik kende ze nog niet. De linker kleurtje vind ik het mooist.

 • Chinouk

  Pretty!

 • Rachel Kromdijk

  ik vind de linker het mooist! liefs x

 • Jess

  Mooi! Ik ben fan van de make up van TBS. Zal eens kijken als ik we weer eens binnenstap. Vind lipstickkleurtjes altijd zo lastig. Heb al heel veel miskopen.

 • Lidewij

  Wat een mooie kleuren! Soms vergeet ik wel eens dat The Body Shop ook prachtige make-up producten heeft.. oeps! Deze zijn echt mooi 😀

 • Linda

  Ik heb al eerder in de winkel even naar de make-up afdeling gekeken maar eigenlijk nooit wat geprobeerd. En ik moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben! De kleuren zien er prachtig uit en ik vind de visie van The Body Shop ook fantastisch. Ik ga in de winkel zeker eens kijken naar de make-up en zeker de lipstick! Ik hou ook wel van subtiele kleurtjes 🙂

 • DQ

  Hele leuke kleurtjes! X

 • Linda

  Lekker subtiel maar erg leuk! x

 • Bianca

  Zien er heel mooi uit!

 • Lyana

  Mooie kleuren! De textuur lijkt me superzacht, en dan nog eens niet op dieren getest! 😀

 • Nikkitha

  Goede smaak en leuke kleurtjes 🙂

 • Elke

  Ik vind het beide erg mooie kleurtjes!

 • Rosanne

  Wat een mooie kleurtjes!
  liefs

 • Rowan - Rebels maar Romantisch

  Wat een mooie tinten, zeg. Zou ik zelf ook zo uitkiezen. 🙂 Liefs, Rowan

 • Esther

  Ik ben echt dol op de lipsticks van The body shop. Eerlijk gezegd heb ik er maar 1 maar ik ben er dol op. Ik heb nr 225, een mooie roze kleur. Ik vind ze ook erg lekker ruiken naar green tea! vind jij dat ook? Ik ga binnenkort een nieuwe aanschaffen en ga zeker eens naar deze kleuren kijken

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv