Diorshow new look mascara
11 dec 2013 Overige 16

Diorshow new look mascara

Leuk vind ik het om verschillende mascara’s uit te proberen. Onlangs kocht ik Diorshow New Look en deze laat ik vandaag graag aan je zien!

Jarenlang heb ik Diorshow gebruikt. Die vond ik zo ontzettend fijn! Tot ik een jaar geleden besloot dat ik eens een andere mascara moest uitproberen. Een heel scala aan diverse mascara’s volgde van Essence tot aan Maybelline. De mascara’s van Maybelline vond ik overigens ook prettig. Toen ik onlangs weer toe was aan een nieuwe mascara besloot ik weer om er een van Dior aan te schaffen en werd het deze Diorshow New Look!

Diorshow

De verpakking vind ik erg mooi en geeft mij een luxe gevoel. De zwarte huls met een zilveren rand ziet er erg sjiek uit. In de zilveren rand staat het Dior logo gedrukt, mooi detail!

Dior New Look

Het eerste wat mij opviel is het kleine borsteltje. Hmz in eerste instantie vond ik dit iets minder omdat ik grotere borsteltjes prettiger vind werken. Ook is het borsteltje van rubber en zitten er geen haartjes aan. Het borsteltje werkt opzich prima, toch heeft mijn voorkeur een groter borsteltje.

Dior

Het resultaat vind ik mooi maar niet erg bijzonder. Zoals ik vertelde vind ik de mascara van Maybelline over het algemeen ook prettig en deze geeft voor mij bijna hetzelfde effect. Diorshow New Look separeert mijn wimpers prima en maakt ze ook langer. Daarnaast blijft de mascara de gehele dag goed zitten. Kijk wel uit met het aanbrengen van meerdere laagjes. Zoals je op bovenstaande foto goed kunt zien heb ik rechts een extra laagje aangebracht wat het effect minder maakt. Links draag ik twee laagjes.

Conclusie

De verpakking is prachtig. Ook de mascara vind ik erg prettig werken. Er is wel een nadeel en dat is de prijs. Voor deze mascara betaal je € 32,50 en dit is niet goedkoop. Omdat ik gek ben op Dior heb ik het er voor over, alleen denk ik wel dat er meerdere mascara’s zijn met hetzelfde effect.

Wat is jouw favoriete mascara?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • Whitney

  Eerst gebruikte ik altijd Chanel totdat ik na mijn studie het met minder geld moest doen. Overgestapt naar Etos huismerk, veel goedkoper en ben er wel tevreden over. Sinds kort draag ik wimper extensions, one by one techniek waardoor het natuurlijk lijkt. Heb laatst een foto op me blog geplaatst. Kan niet wachten om ze er weer op te doen. Heb geen mascara meer nodig.

 • Eline

  Ik heb deze ook in mijn stash liggen en gebruik hem toch wel heel erg graag 🙂

 • Marloes

  Hmm ik heb zelf nooit Dior gebruikt, maar vind het er niet heel bijzonder uitzien. Wel mooi, maar voor mij te duur voor wat hij kan!

 • Tjuly

  Klinkt wel fijn, wel jammer dat hij niet ‘bijzonder’ is.. voor die prijs….

 • Nicky

  Mooi maar voor de prijs vind ik de resultaat wel meevallen.

 • Beautyjuf

  Ik vind het effect erg mooi! Al denk ik inderdaad dat je wel gelijk hebt: er zijn goedkopere varianten te koop met hetzelfde effect.

 • Beautydagboek

  Jammer dat hij niet buitengewoon bijzonder is, want ja die prijs is wel aan de hoge kant! Ik heb nu een mascara van Be Creative die heel goed is en de helft goedkoper is 🙂

 • Kimberly

  Hij ziet er opzich wel goed uit maar inderdaad niet zo bijzonder! Ik vind die van Max Factor altijd heel erg fijn!

 • Rianca

  Jammer dat hij niet heel bijzonder is. Ik zweer zelf bij de mascara van Benefit, maar die zijn zo moeilijk te krijgen.

 • Kirsty

  Vind hem wel heel mooi, maar als een goedkopere mascara bijna hetzelfde effect heeft, zou ik toch eerder voor een goedkopere gaan.

 • Luuke

  Niet zo heel bijzonder eigenlijk voor 32,50. Veel mascara’s zijn goedkoper en hebben hetzelfde effect, soms beter. Hij is wel mooi!

 • Lisanne

  Jammer dat ie niet zo bijzonder is! Ik gebruik dan liever mijn budgetproof versie van Catrice! 😉

 • Esmée

  Hij ziet er wel mooi uit, jammer dat jij hem niet bijzonder genoeg vind! x

 • Lotje

  Wel een mooi resultaat! Maar ik denk dat je wel wat meer budget mascara’s hebt die dan hetzelfde effect geven! Xoxo

 • Melike

  Ik gebruik de extase en die is echt goed, een aanrader.

 • Anoeska

  Vind hem mooi maar niet erg bijzonder. Zou hem dan ook niet kopen, ook vanwege de prijs.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.