Persoonlijk: Welcome to my life! Week 45
11 nov 2013 Lifestyle 23

Persoonlijk: Welcome to my Life Week 45

Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een persoonlijk kijkje in mijn afgelopen week! Naast dat het heel regenachtig was deze week hebben we ook periodes gehad met mooi weer! Echt zo fijn! Kan ik echt nog heel blij van worden! Lees je mee?

koffie fudges

Maandag had ik een afspraak voor controle in het ziekenhuis. De arts was tevreden en ik mag mijn hand meer gaan gebruiken. Nog niet belasten door te tillen en dergelijke. Maar jeeej het gaat echt veel beter!! Oja ze hebben zulke lekkere koffie bij ons in het ziekenhuis, hier zaten van die mini fudges op ๐Ÿ˜€

Zeep

Een paar weken geleden alweer was ik jarig. Mijn collega’s had ik nog niet getrakteerd. Ik vind het altijd wel leuk om iets te geven in plaats van taart. Dus kocht ik heel veel kandipa zeepjes en gaf deze aan mijn collega’s. Het flesje bier is voor een mannelijke collega ๐Ÿ˜‰

Waxinelichtjes

ย Met mijn vader en Senna ging ik naar het tuincentrum. We zouden eerst naar de intratuin gaan, maar het werd uiteindelijk een tuincentrum in de buurt. Ook leuk! Ik kocht daar een aantal van deze ontzettend schattige waxinelichtjeshouders.

Scentchips

Bij het tuincentrum zag ik scentchips. Ik nam een doosje mee. Ons huis is echt geurrijk nu kan ik je vertellen. Ik heb nu in de keuken een brander met waxmelts en boven brand ik de scentchips!

Dior

Over dit ontzettend schattige palletje ga ik je aankomende week meer vertellen!

Senna

Afgezien van de vele dagen regen die we hebben gezien, was het weekend heerlijk! Senna kon zo fijn in de tuin spelen!

Warmie

Die knuffel in mijn nek is een Warmie. Dat is een soort van kersenpittenzak in de vorm van een knuffel. Even in de magnetron of oven en hij blijft heerlijk warm. Hij is eigenlijk van Senna. Ik gebruik deze zelf ook veel als ik het koud heb of last van mijn gewrichten. Echt perfect, en voor mij fijner dan een kruik.

Pannekoek banaan

Ik ging met mijn moeder en zus naar de musical Sister Act. Voor de musical aten we samen nog een hapje bij Santos, daar gaan we meestal naartoe als we naar Scheveningen gaan, echt heerlijk. Achteraf at ik een flensje met banaan, mjam.

Scheveningen

We hebben ook nog een stukje op het strand gewandeld. Het waaide en regende maar het voelt altijd weer goed om het strand te zien!

winactie

Een tijdje terug deed ik mee met een winactie bij Mirjam op haar blog en won ik dit pakketje!

Dit was het weer voor deze week. Fijne week allemaal!

Hoe was jouw week?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaย Facebook,ย Bloglovin en/ofย twitter?

Reacties

 • Lies

  Heel leuk om te zien! Die bak koffie vind ziet er echt zo lekker uit met de fudges erop. Ik wil zelf ook zeker nog een keer weer naar het strand, want volgens mij is het al zeker 10 jaar geleden dat ik er voor het laatst eens ben geweest. Je hebt ook een heel erg leuk pakketje gewonnen!

 • Nikki

  Mooie tekst van die lichtpuntjes:)

 • Mirjam - Jewelyz

  Wat een leuke waxinelichthouder! En die Scentchips zijn heerlijk, ik heb zelf ook zo’n doosje en zitten er nu nog maar 2 in; moet binnenkort weer eens gaan inslaan ๐Ÿ˜‰
  En leuk dat je die laatste foto erbij hebt gedaan hihi!

 • Tjuly

  Leuke foto’s weer! Fijn dat het goed gaat, en dat je je hand weer mag gaan gebruiken..En ben benieuwd naar het palette!

 • Kirsty

  Die koffie met fudge ziet er zooo lekker uit!! ๐Ÿ™‚ Ben nu trouwens wel erg benieuwd geworden naar het palette van Dior ๐Ÿ™‚

 • Suzanne

  Naar het ziekenhuis moeten is niet leuk, maar zo’n bak koffie maakt het wel leuker ๐Ÿ™‚ Ik heb ook ooit zo een pittenzak gehad, maar is geen succes. Had het er een keer te lang in laten zitten en het huis stonk er super lang naar.. ik maak namelijk gebruiksaanwijzingen kwijt en dan vergeet je hoe lang het moet hihi!

 • Mandy

  Leuke week. Warmie lijkt me echt heerlijk, hihi ๐Ÿ™‚

 • Robin

  die koffie wauuuw ๐Ÿ˜ฎ ziet er echt heerlijk uit!

 • murmurousocean

  Gelukkig is je hand nu beter! ๐Ÿ™‚ Ik heb stiekem zelf ook zo’n kersenpittenzak, ben een echte koukleum ’s nachts en dat is echt zo heerlijk! Heel fijne foto’s alweer, geniet van de komende week en nog veel beterschap!

 • WeHeartFit

  Ik ben ook gek op scentchips! Ik had eerst altijd de waxmelts van Yankee Candle maar laatsts zag ik bij de Intratuin scentchips liggen en ik heb gelijk een doosje meegenomen. Echt heerlijk, alleen je bent wel even bezig met het uitzoeken van de goede geurtjes, er zijn er zo enorm veel!

  • Saskia Hardeman

   Ja klopt! En ze ruiken allemaal ook nog eens heel lekker!

 • Kimberly

  Zo’n knuffel wil ik binnenkort ook een keer gaan gebruiken, lijkt me heel erg fijn voor in mijn nek! En die koffie, die ziet er echt heel lekker uit! Hmmm!

  • Saskia Hardeman

   Het is echt een aanrader!

 • Nina

  Oehh koffie met minifudges dat ziet er echt heeerlijk uit!

 • Eva

  Leuk plaatje! Ik ben dol op de afbeeldingen van Sukah-Amsterdam, zo gevat altijd!

 • Kelly

  Leuke foto’s!

 • Lizzy

  Leuk om te zien! Fijn dat je je hand weer mag gebruiken! ๐Ÿ™‚ En heerlijk wandelen op het strand! Mijn week was wel leuk! Heb veel vrij gehad!

 • iscreambeauty

  Hmmm dat gerechtje ziet er lekker uit! En wat een leuke vijl

 • Steffie

  Oeeh heerlijk die koffie ziet er lekker uit!!

 • kato

  Dat palletje van dior! Ben benieuwd! Xx

 • Whitney

  Leuk het eerste plaatje! Drink geen koffie maar lijkt me heerlijk ๐Ÿ™‚ Fijne week weer.

 • Lisa's Beautybabbels

  Leuke foto’s! Goed te horen dat het er goed uit zag met je hand!

 • Raya

  Die quote bovenaan vind ik echt super!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.