Winactie: Paw Patrol Hoofdkwartier
3 mrt 2016 Mama Speelgoed 35

Winactie: Paw Patrol Hoofdkwartier

In het blogje van afgelopen woensdag vertelde ik al dat ik Senna mocht verrassen met het hoofdkwartier van Paw Patrol. Er wordt inmiddels al heel wat mee gespeeld en in combinatie met het andere speelgoed van Paw Patrol is dit dus een groot feest haha. Het leuke is dat ik twee stuks van de uitkijktoren toegestuurd heb gekregen. Dat betekent dus dat ik er een aan jullie ga weggeven!

Paw Patrol

Paw Patrol Speelgoed

Is jouw kindje ook groot fan van Paw Patrol? Die van mij wel! Zoals ik eerder ook al wel vertelde kan hij zich prima met het Paw Patrol Speelgoed vermaken. Altijd fijn als een kindje gek is op zijn speelgoed. Senna spaart de poppetjes van Paw Patrol en heeft er nu inmiddels zes. Er zijn er nog wel een aantal die hij wil hebben, en ook de voertuigen staan nog op zijn verlanglijstje.

Paw Patrol Hoofdkwartier

Het hoofdkwartier van Paw Patrol is het centrale punt waar alle puppy’s en Ryder zich kunnen verzamelen. In geval van spoed kunnen ze zo hoppa de glijbaan af! Er zit zelfs aan de achterkant een lift zodat de puppy’s daarmee weer naar boven kunnen. Bij het hoofdkwartier zitten geen poppetjes, behalve Chase en zijn voortuig.

Paw Patrol

Paw Patrol Winactie

Wil jij kans maken op deze uitkijktoren van Paw Patrol, hieronder lees je wat je hiervoor moet doen!

 • Volg mij op Facebook en like het bericht
 • Laat in het bericht op Facebook een reactie achter dat je mee doet en voor wie je mee doet.
 • Mij volgen op Bloglovin is niet verplicht maar vind ik wel heel lief!

Deze winactie loopt tot donderdag 10 maart 2016. De winnaar krijgt van mij op vrijdag 11 maart 2016 per mail bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 48 uur geen reactie hebben moet ik helaas een andere winnaar kiezen. Let op: het gaat alleen om de uitkijktoren en Chase en zijn voertuig. 

Succes allemaal! Is jouw kindje ook zo gek van Paw Patrol?

Reacties

 • Nicole

  Het eerste wat Fay roept als de tv aangaat is: Paw Paw… Dus ja, ze vindt het echt geweldig! Zou dit dan ook enorm graag willen winnen voor haar 🙂

 • Marije

  Gaaf hoor! Hier doe ik graag aan mee. Het duurt nog even voordat mijn buikbaby er mee kan spelen, maar je kan het maar alvast in huis hebben, toch? 🙂

  • Saskia Hardeman

   Haha daar heb je zeker gelijk in 😀

 • Nicole

  Mijn zoon Noah is helemaal gek van Paw patrol voor kerst heeft hij de grote bus en een hondje gekregen maar het hoofdkwartier mist nog…. Hij kan niet wachten tot hij jarig is in juni want dan hoopt hij dat hij het hoofdkwartier krijgt!

 • Milou

  Ah wat super leuk zeg! Ik wil ‘m graag winnen voor mijn zoontje want ik wil hem Paw Patrol fan maken, haha.

 • elisabeth maria martina

  tof kado voor jarige kleinzoon tije, daar kan oma lies hem helemaal happy mee maken

 • Marjo

  Wat een prachtige set daar worden ze hier heel erg blij van! Niet allen onze zoon maar ook onze dochters zijn fan!

 • Kelly

  Wij doen zeker mee!! Mega Paw Patrol fan thuis zitten! Die zou dit echt te gek vinden, ze vind Chase, Marshall en Rubble het leukste dus met deze chase zal ze dolgelukkig zijn =)

 • Cindy Framke

  Ooohhh gaaf zeg! Ik heb hier een klein meisje die helemaal gek is op paw patrol. Dit zal ze echt zo gaaf vinden 🙂

 • angelique

  Oh dit gaat mijn zoontje echt geweldig vinden! En hij is nog bijna jarig ook!!

 • Marian zw.

  Dat is leuk! Ik doe dan ook heel graag mee voor onze zoon! Volg je op facebook en blolovin.

 • melissa

  Ik ga kijken op fb en snel meedoen! liefs melissa

 • Loes

  Leuk! Ik ga meedoen.

 • Annelies Meijer

  Wat een te gekke actie! Mijn zoontje Mees is enorm fan van Paw Patrol, dit zou hij echt te gek vinden!

 • Anita te Gussinklo

  Echt een toffe set.
  ik waag een kansje voor mijn nichtje.
  Die vind dit helemaal GE-WEL-DIG!

 • janine

  Jaaa leuk! Ik doe mee.voor m’n zoontje! Die gaat dit echt heel leuk vinden!

 • Zjenja

  En hier ook een fan! Mijn zoontje is verliefd op Sky haha! Wij doen dus graag mee met deze fantastische winactie!

 • Judy van eijk

  Superleuk! Mijn kids kennen alle namen van de “hondjes”

 • Lieke van Veen

  Ik doe graag mee!

 • An V

  Hier gaat Vince van glunderen en is hopelijk zijn ooronsteking ook een beetje sneller over .

 • kempenaers

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje die een grote fan is van paw patrol

 • brants

  hier zou mijn kleinzoontje zeer blij mee zijn want de toren heeft hij nog niet

 • Nicole

  Wat een gave actie! Ik doe mee ! 🙂

 • Sascha

  Mijn kleine man is dol op PawPatrol, hij is uitgekeken op zijn speelgoed (leuke fase #not) en zou hier wel uren mee kunnen spelen denk ik zo.

 • Anja

  Hoi Saskia
  Heel leuk deze winactie! Een van de pleegjes is een grooooooote fan!
  Vind het zo jammer dat het via facebook gaat… Wij hebben dat niet.
  Komt er ook een keer een actie zonder facebook? Dan doen we graag mee!

 • SophiaG

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze zal hier heel veel uur speelplezier aan beleven

 • linda raaijmakers

  Ik win dit heel graag voor onze tweeling Lucas & Eva. Eind mei worden zij voor het eerst grote neef en nicht. Alleen nu horen ze best regelmatig als ze echt te groot worden voor speelgoed: “Dat is straks voor de baby van tante Chantal.” Heel sneu, maarja ze hebben steeds weer speelgoed dat bij hun leeftijd past aangezien ze goed vooruit willen. Nu is de fase van o.a Paw Patrol, voertuigen, noem maar op. Graag zou ik ze dus verwennen als straks de kleine geboren is met iets leuks. Zij blijven immers mama’s grote liefde 😀

  Ik doe mee via Facebook en Bloglovin 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers

  groetjes Linda

 • Marian

  Wat een leuke prijs, mijn zoontje is dol op Paw Patrol.! Ik hoor hem regelmatig dingen naspelen, erg leuk om te zien. Hij zou dus erg blij zijn met dit speelgoed. Helaas kan ik niet meedoen want ik heb geen facebook. Heb wel mijn best gedaan, gedeeld op G+ en volg je op bloglovin en gesaved…

 • Ankie

  Oh leuk! Doe graag mee! Van een oude doos en doorgeknipte wc rollen (als glijbaan) had ik zelf al een soort hoofdkwartier geknutseld voor mijn zoontje van net vier maar dit natuurlijk 100 keer leuker zijn!

 • diana

  Ik doe mee en hoop echt dat voor mijn zoon dat ik t win. Mijn zoontje Had de uitkijk en vele andere artikelen van paw patrol op zijn lijstje gezet. Helaas was er op dat moment weinig te krijgen van paw patrol. Van de figuren moet hij alleen nog roder alleen die is nergens te krijgen. Maarten werd op 14 februari drie jaar. Ipv de uitkijk kreeg hij een ander gebouw soort garage van paw patrol. Erg blij was hij. Eenmaal in elkaar was t kwalitatief erg slecht hij storten al zo’n beetje in elkaar. Ook de figuren konden niet onder de balken doorrijden dus eigenlijk kon hij er helemaal niets mee. Dus weggaan duimen voor onze maarten en hopen dat we hem blij kunnen maken met de uitkijk die hij Zooooooo graag wil.

 • Bodil

  Eerst had ik niet door wat mijn dochter toch steeds bedoelde… Het klonk alsof ze “poppetje” zei… Maar ze bedoelde natuurlijk Paw Patrol! Ze is dol op die gekke pups en zou maar al te graag dichter bij het hoofdkwartier komen!

 • Frans Jurriens

  Super gaaf voor mijn kleine 4 jarige puppie-fan hier 🙂 Dagelijks hier met grote ogen en bewondering wordt PawPatrol gekeken 🙂

 • Debbie

  Wat een gave winactie zeg.
  Ons mannetje word 3 april alweer 4 jaar, maar Paw Patrol blijft ie geweldig vinden.
  Nadat Sinterklaas hem een Paw patroller gaf is ie druk bezig om meer Paw Patrol te verzamelen..
  Een aantal autootjes heeft ie zich al erbij geregeld maar natuurlijk staat ook het wel befaamde hoofdkwartier op zijn wish list voor zijn verjaardag.

 • Fleur

  Super winactie! Mijn meiden zijn groot fan van deze hondjes! Please make me the best mom in the world ;D
  Ik heb je winactie ook meegenomen in mijn blog met de leukste blog-winactie van deze week!

 • Oma Will

  Wat een super winactie van Paw Patrol.
  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon, die zal dat geweldig vinden.
  Ik volg je op Bloglovin.
  Heb geen Facebook. Hoop dat dat geen probleem is voor het meedoen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.