Sinterklaastip: Paw Patrol
11 nov 2015 Mama Speelgoed 11

Sinterklaastip: Paw Patrol

Komende weken zal ik elke woensdagmiddag om 15.00 een sinterklaastip plaatsen. Alles wat kinderen leuk vinden aan speelgoed komt er in deze rubriek voorbij. Ik trap af met DE favoriet van mijn zoontje Senna. Althans, dit gaat een favoriet van hem worden want het is nog een verrassing!

Paw Patrol

Sinds vorig jaar is Senna groot fan van Paw Patrol. Ik weet bijna zeker dat de meeste jongens mama’s (en die van meisjes) wel weten wat Paw Patrol precies is. Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door hun baas Ryder. Regelmatig klinkt hier in huis: geen klus te groot geen pup te klein!

Paw Patroller

Een aantal weken geleden kregen wij de Paw Patroller opgestuurd. Ik stond al in de startblokken om mijn zoontje hiermee te verrassen, totdat Vincent voorstelde om de Paw Patroller met sinterklaas te geven. En aangezien Senna net jarig is geweest vond ik dit wel een goed idee!

pawpatrol mobielhoofdkwartier

De Paw Patroller is een vrachtwagen van ongeveer een meter lang. Hij kan opengemaakt worden zodat er een heel platform ontstaat en er ook genoeg ruimte is voor alle Paw Patrollers. Waar ik zelf altijd op let bij dit soort speelgoed is of het stevig genoeg is. Mijn zoontje heeft namelijk de gave om binnen no-time speelgoed kapot te krijgen. In het geval van deze Paw Patroller valt het mij op dat het vrij stevig is, groot pluspunt dus. Ook maakt de Paw Patroller geluid en zit Ryder er met zijn voertuig bij inbegrepen.

Speelsets Paw Patrol

Naast deze Paw Patroller is er nog veel meer leuk speelgoed van Paw Patrol te koop. Zo zijn er bijvoorbeeld veel leuke speelsets te koop en zelfs spellen met deze leuke pups in de hoofdrol. Ik kan mij zo voorstellen dat veel kleuters blij zullen worden van Paw Patrol met Sinterklaas!

Paw Patrol vrachtwagen

Toen mijn zoontje en ik afgelopen week voor sinterklaas plaatjes aan het uitknippen waren, wees mijn zoontje de Paw Patroller aan en zuchtte: oooh mama deze wil ik zo graag! Dat wordt dus een mooie verrassing op pakjesavond, ik kan niet wachten 🙂

De Paw Patroller en ander speelgoed van Paw Patroll is te koop bij Bol.com.

Ken jij Paw Patrol?

Dit artikel bevat producten welke ik opgestuurd heb gekregen ter review. 

Reacties

 • Sabrina

  Ook paw patrol is hier ook erg in. Hij wilt de hele collectie hebben maar daar gaat mama een stokje tussen steken 🙂

 • Simpel, met een snufje liefde

  Jazeker dat ik Paw patrol ken. Vorig jaar hebben onze jongens allebei een autootje ervan gehad. Ik vond ze al te groot om heel veel ervan te kopen terwijl het wel op het lijstje stond. Nu merk ik dat ze er echt uitgegroeid zijn, dus maar goed dat ik geen grote heb aangeschaft. Vind het wel heel leuk. En bedankt voor de leuke tip. 1 nadeel: ik zit nu de hele tijd met dat liedje in mijn hoofd. Paw Patrol ,Paw Patrol…we zijn weer onderweg!

 • Nicole

  Haha hier een meisjes mama met een dochtertje die ook helemaal dol is op Paw Patrol! Het gaat dit jaar niet in de zak met cadeaus maar wellicht volgend jaar wel!

 • Monique | WritingMonique

  Oh, ik heb deze serie een paar keer gezien met oppaskindjes inderdaad. Wat leuk!

 • Anne-Sterre

  Ik heb er nog nooit van gehoord, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik geen kind heb dan haha. Wel fijn om te weten dat hij er in elk geval heel blij mee zal zijn.

 • Marjolein

  Ziet er leuk uit zeg! Mijn neefje kijkt ook graag Paw Patrol (en ik vind het stiekem ook best heel cool).

 • Resaarcle

  Onze meid kijkt ook graag naar paw patrol! Maar de Sint en ik zijn vandaag op de rommelmarkt op pakjesjacht gegaan. Ook heel erg leuk!

 • Ysanne

  Haha wat leuk, het kind in mij komt weer omhoog. Denkt dat hij het heel leuk gaat vinden!

 • Elma

  Waaah, de paw patroller! Paw patrol is het favoriete programma van onze zoon en hij heeft de uitkijk ook dus dit is voor ons inderdaad het perfecte sinterklaascadeau. 🙂

 • Fleur

  Aah ik had al eerder gereageerd, maar nu zie ik dat mijn reactie er niet tussen staat. Stomme telefoon!

  Ik heb dat Paw Patrol liedje ook de hele dag in m’n hoofd, maar ik zing altijd: geen pup te groot, geen klus te klein, vinden mijn jongens niet leuk haha. De vrachtwagen staat bovenaan Mack z’n verlanglijstje 🙂

 • Yvonne

  Oeps, wij kennen paw patrol niet..:)
  Wij kijken alleen naar ned 3 en nooit naar nickelodeon, want daar komt het blijkbaar op?
  Ik vind het speelgoed wel erg mooi! Leuk cadeau voor sinterklaas.
  En ik ben benieuwd naar je volgende tip!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.