Favoriet: Paw Patrol Speelgoed
2 mrt 2016 Mama Speelgoed 14

Favoriet: Paw Patrol Speelgoed

Hoe ouder mijn zoontje wordt hoe meer speelgoed we om ons heen lijken te verzamelen. Al eerder heb ik al eens verteld over onze favorieten zoals lego en duplo. Sinds een paar maanden is daar een hele grote concurrent voor Senna bijgekomen, namelijk het Paw Patrol Speelgoed!

Paw Patroller

Eerder schreef ik al over de Paw Patrol Vrachtwagen die Senna kreeg van Sinterklaas. Nu wist ik dat hij het leuk zou vinden, maar dat hij er zo veel plezier van zou hebben als hij heeft, had ik niet bedacht. Inmiddels wordt er elke dag mee gespeeld en ik kan er echt van genieten om hem te horen en zien spelen. Het leuke van de vrachtwagen is dat hij helemaal open kan en dat het geluid maakt. Daarnaast is het een goede plek om alle Paw Patrol poppetjes in te bewaren.

Paw Patrol

paw4

Ryder

Ik zou zelf de namen van alle poppetjes niet weten, ik ken alleen maar Ryder. Ryder is zeg maar het opperhoofd van alle hondjes. Senna kent uiteraard wel alle namen van de poppetjes die hij inmiddels verzameld heeft. We hebben helaas alleen nog niet veel voertuigen maar dat komt misschien nog wel.

Paw Patrol Uitkijktoren

Paw Patrol Uitkijktoren

Vorige week mocht ik Senna dan ook verrassen met de Paw Patrol Uitkijktoren. Wat een blijheid toen hij het cadeau mocht uitpakken en zag wat erin zat! Als moeder vind ik het ook heel fijn en leuk om af en toe iets te geven. Niet teveel natuurlijk, gewoon met mate. Nu Senna de vrachtwagen heeft en de uitkijktoren heeft hij nog meer plezier met het spelen met zijn Paw Patrol Speelgoed. De uitkijktoren heeft een heuse handbedienbare lift en maakt geluidjes. En wat ook leuk is, is dat er een echte verrekijker aan de uitkijktoren zit. Zo kan Ryder al zijn vriendjes goed in de gaten houden! :).

Het speelgoed van Paw Patrol is te koop bij Bol.com

Wat is het favoriete speelgoed van jouw kindje?

Reacties

 • Milou

  Wat leuk! Ik ben benieuwd wat Jesse straks leuk gaat vinden. Ik hoop paw patrol, vind dat zo schattig! haha.

 • Angelique

  Dat ziet er goed uit!

 • sabrina

  Hier is Pow Patrol ook geliefd! Leuk ideetje voor de Paasklokjes die eraan komen.

 • Nesrin

  Leuk speelgoed ik snap dat Senna hier heel blij mee is. Mijn zoon zit momenteel in een Star Wars fase 😉

 • Tips voor Papa's

  Die poppetjes zien er inderdaad heel leuk uit! Op dit moment zijn de zoef zoef dieren en toet toet auto’s favoriet. Deze zijn echt onverwoestbaar. Kun je de paw patrol ook door de kamer gooien zonder dat er iets kapot gaat, want dan is dat misschien wel iets voor J.
  Ook speelt J tegenwoordig veel met z’n keukentje die eerst van z’n neef(je) is geweest. Het allerleukste “speelgoed” is op dit moment helaas de stofzuiger en handen wassen. Daar kan hij volgens mij wel een uur mee bezig zijn…
  Al met al dus voldoende om zichzelf mee bezig te houden 😉

 • Ilse van Kreanimo

  Hier ook een paw patrol fan, maar we hebben er geen speelgoed van.

  Warre speelt graag men Knex en Lego, stickers en zijn lichtzwaard van star wars

 • jeapiebel

  Het is zeker een leuk cadeau om uit te pakken. Mijn kinderen spelen nu wat minder met speelgoed. Wel nog bestuurbare auto’s.

 • Nathalie

  Onze jongste zit ook in de Paw Patrol fase, blijft leuk!

 • Els

  Wat ziet dat er heerlijk vrolijk uit! Dat ik geen kinderen heb ;-).

 • Sofie

  Onze Adam is daar ook helemaal fan van! En hij is volgende maand jarig …

 • Joyce rdt

  Leuk zeg die poppetjes!
  Ik ben altijd aan het dubben wat ik cadeau moet doen, dus deze ga ik in gedachten houden :).

  Liefs.x

 • Farah

  Wat een leuke foto’s, hier geen speelgoed meer in huis (maar wel goeie cadeautip voor nichtjes en neefjes)

 • Daisy

  Aaaah watleuk! Emma is helemaal fan van de tekenfilm dus zal ditvast ook geweldig vinden! Op ditmoment speelt ze het liefst met little people. 😀

 • Réwana

  Mijn zoontje vind Paw Patrol ook helemaal geweldig…heeft de voertuigjes met de vaste poppetjes erin;) En nu ziet op de reclame elke x dat vliegtuig:( van Paw Patrol…Lévi ook hebbe;)))

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.