Vtech Verzorg & Leer Reismand
13 sep 2017 Mama Speelgoed 0

Vtech Verzorg & Leer Reismand

Omdat ik het zelf erg leuk vind om te zien met welk speelgoed andere kindjes graag spelen, zal ik zo nu en dan een review plaatsen van speelgoed van een van mijn kinderen. Vandaan review ik de Vtech verzorg & leer reismand en zal ik vertellen wat wij van dit speelgoed vinden. 

Cadeau voor tweede verjaardag

Wat geef je een kindje dat al heel veel heeft? Dat was de vraag die ik mijzelf stelde toen mijn dochter twee jaar werd. Mijn ouders wilden iets leuks voor Sophia kopen en ik wist niet zo goed wat dit moest worden. Totdat ik op de website van Vtech keek en daar deze verzorg & leer reismand zag. Ik zag gelijk dat dit echt iets zou zijn waar mijn dochter heel blij van wordt.

Vtech Verzorg & Leer Reismand

En blij, dat werd ze toen ze dit van mijn ouders cadeau kreeg. Sophia houdt erg veel van dieren en dit was ook een van de redenen waarom ik zeker wist dat dit cadeau in de smaak zou gaan vallen. Naast dat dit speelgoed liedjes afspeelt en stimuleert tot het spelen van rollenspellen, vindt mijn dochter het gewoon heel erg leuk om met het katje te knuffelen. Zelf speelt ze er veel mee door het te knuffelen, in het kooitje te doen, en overal mee naar toe te nemen. Ook kan er met dit speelgoed een zoekspel worden gespeeld. Mijn dochter is hier nog te jong voor, maar wellicht gaat ze hier heel veel plezier van hebben als ze wat ouder is.

De adviesleeftijd van het speelgoed is van 1 tot 3 jaar en het is te koop bij onder andere de speelgoedwinkel en Bol.com

Kennen jullie dit speelgoed al? Heb jij ook een dreumes? Wat is zijn of haar favoriete speelgoed?

Producten

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.