Review Flying Fairy & win!! (Flutterbye)
26 dec 2015 Mama Speelgoed 19

Review Flying Fairy & win!! (Flutterbye)

Alhoewel wij met kerst nooit aan cadeautjes doen. heb ik voor een van jullie vandaag wel een cadeautje. Ik mag namelijk een vliegende eenhoorn weggeven! Lees snel verder om te lezen wat je daarvoor mag doen!

Een tijdje terug kreeg ik een vliegend elfje en een vliegende eenhoorn opgestuurd. Het vliegend elfje hebben we inmiddels uitgebreid uitgeprobeerd en de vliegende eenhoorn mag ik aan een van jullie weggeven!

Flying Fairy

Flying Fairy

Laat ik als eerste aan jullie even vertellen over het vliegende elfje (Flying Fairy). Toen ik zelf jong was hadden ze van die vliegende elfjes waarbij je aan een touwtje moest trekken en ze dan de lucht in vloog. Dit elfje is een stuk geavanceerder! Dit elfje kan namelijk opgeladen worden, en daarnaast hoef je niet aan touwtje te trekken. Je plaatst het elfje in de houder, schuift het knopje, en het elfje zal de lucht in vliegen!

Als het elfje eenmaal vliegt kan je haar besturen door simpel je hand onder haar te houden. Probeer haar wel van muren, deuren e.d. te houden want als ze daar tegenaan vliegt stort ze naar beneden.

Flutterbye elfje

Op bovenstaande foto zie je het elfje vliegend door onze keuken. Helaas kijkt ze net de verkeerde kant op en heb ik alleen haar achterkant kunnen fotograferen. Een elfje vastleggen, is zo gemakkelijk nog niet :). Wat wij er van vonden? Nou, om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat we er zo onwijs veel lol van zouden hebben. Het is namelijk een hele beleving zo’n vliegend elfje door je huis!

Het elfje gaat wel vrij hard. Senna zou haar bijvoorbeeld (nog) niet alleen kunnen besturen. Nu is dat niet zo heel gek aangezien de aanbevolen leeftijd vanaf vijf jaar ligt. Na ongeveer tien minuten speelplezier is het elfje leeg en mag ze aan de oplader (bijgeleverd). Om het elfje weer voldoende op te laden heb je ongeveer 20 minuten nodig. Ondanks dat ik (naast Sophia) het enige meisje in huis ben, hebben we er met ons allen toch heel erg veel plezier van. Zeker een aanrader en plezier gegarandeerd. Je kan overigens via deze link trainingsvideo’s bekijken hoe je het elfje het beste kan laten vliegen! Adviesprijs max € 39,99.

Flutterbye Eenhoorn

Flutterbye Eenhoorn

Vliegende eenhoorn

Flying Unicorn

Een van jullie ga ik blij maken met een vliegende eenhoorn! De eenhoorn werkt hetzelfde als het elfje. Je kan haar besturen door middel van je hand onder haar te houden, en ze kan opgeladen worden door bijgeleverde oplader.

Hoe maak je kans?

 • Like mij op Facebook en laat daar een reactie achter dat je mee doet.
 • Voor een extra winkans mag je mij volgen op Bloglovin en het bericht saven (+1)

Deze winactie loopt tot volgende en met zondag 3 januari. Op maandag 4 januari krijgt de winnaar mail van mij! Graag reageren binnen 48 uur, anders moet ik helaas iemand anders kiezen.

Mocht je overigens niet veel hebben met vliegende eenhoorns, er loopt momenteel ook een winactie op de blog waarbij je een elektrische gezichtsborstel kan winnen!

Momenteel is de Flying Fairy voor 24,99 in de sale bij bol.com: klik. Ook de Flying Unicorn is in de sale voor 29,99: klik.

Doe jij ook mee aan een van de winacties? Fijne tweede kerstdag lieve allemaal!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • patricia

  Maak graag kans voor mijn meisje van 5,5 ze heeft van de action zo’n elfje maar vliegt voor geen meter helaas. …

 • Simpel, met een snufje liefde

  Ik doe niet mee met de actie, ik heb geen meisjes. Maar ik wou wel even een reactie achterlaten.Toen ik het bericht zag op facebook dacht ik dat het leek op die flying elfjes van vroeger. Wat je ook schreef, die met een houder en een touwtje. Dat was vroeger echt mijn favoriete speelgoed. Leuk dat deze er nu zijn, ze zien er veel leuker uit dan die van ons vroeger. Ik zal je bericht delen op facebook, ik weet wel een paar meisjes die het fantastisch zouden vinden.

  • Saskia Hardeman

   Hoi Linda, Lief dat je het bericht wil delen op fb. Dankjewel! Ja, grappig he dat deze elfjes zo lijken op die van vroeger! Jouw pakketje met de digigo mag je dinsdag verwachten, ik heb het aangetekend verzonden voor de zekerheid!

 • Joyce

  Wat een toffe winactie! Ik vind hem erg leuk voor mijn nichtje!

  • Saskia Hardeman

   Ik reken je mee 🙂

 • Marjo

  Wauw wat een leuk speelgoed! Nog niet eerder gezien, maar dit vind rhodé zeker te weten leuk! Dus duimen draaien!

 • Jolijn

  Superleuk! Ik doe mee voor m’n nichtje, om extra kans te maken heb ik ook de extra stappen gedaan.
  XX Jolijn

 • Jolein koolske

  Oh wat super leuk voor mijn lieve dochters !! Ik doe dolgraag mee want hier kan ik mijn beauty’s heel blij mee maken !!!

 • Melissa

  Mijn dochter is gek op alles wat er uit ziet als een paard of eenhoorn én wat roze is. Als het dan ook nog kan vliegen… Denk dat ze het te gek vindt!

 • elisabeth maria martina

  voor mijn kleine prinsesje een prachtig kado

 • Marian

  Geweldig cadeautje voor mijn lieve nichtje!

 • brenda verhorevoort

  lieve leuke twinkelbella, wat ben je mooi zeg <3 mijn kleine meisje heeft het zo vaak over jou!! ze was met kerstmis een beetje boos op de kerstman geworden, want ze had stiekem gehoopt dat je bij ons onder de boom zou liggen! heel erg groot ben je ook niet, dus misschien heeft de kerstman je wel over het hoofd gezien! ik weet zeker dat jij dikke vriendinnen zou worden met mijn kleine meid <3

 • Fleur

  Ik doe graag mee met deze leuke actie! Mijn meiden zouden het geweldig vinden om een echt vliegend fee’tje in huis te hebben

 • bella

  Super gaaf! Ik doe graag mee! Kunnen mijn neefje en nichtje ermee spelen als ze bij ons zijn! En later ons dochtertje Sophie!

 • Eva

  Ik doe op de valreep nog even mee met de winactie voor Emma 🙂
  Ik ga meteen even naar je facebook! Liefs!

 • Marguerita

  Met 2 dochtertjes zijn bij ons thuis de dames in de meerderheid 🙂 mijn jongste heeft net eenhoorntruien uitgezocht in de winkel voor haarzelf en haar zus, dus zo’n vliegende eenhoorn zullen beide dames helemaal magisch vinden. Maak graag kans 🙂 dat elfje ziet er ook heel schattig uit

 • Linda Raaijmakers

  Ik doe mee voor onze tweeling Eva en Lucas. Ook volg ik je via Bloglovin en heb ik het bericht opgeslagen 😀

  groetjes Linda Raaijmakers

 • conchita

  Wat een leuk speelgoed. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochterje.

 • melissa

  Mijn bijna 5 jarige dochter zal dit geweldig vinden. Ik doe graag mee (perfect verjaardagscadeau). Ik volg en like via bl en fb. liefs melissa

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.