Winactie: Visoclean gezichtsborstel
24 dec 2015 Beauty Gezichtsverzorging 105

Winactie: Visoclean gezichtsborstel

Hoi! Ik heb weer een onwijs leuke winactie voor jullie klaarstaan. Dit keer kunnen jullie kans maken op een Visoclean gezichtsborstel! Lees snel verder mee naar mijn ervaring met de gezichtsborstel en hoe je kans maakt om er een te winnen!

Zelf gebruik ik inmiddels een geruime tijd een elektrische gezichtsborstel. Waar ik in het begin nog een beetje sceptisch was, werd ik snel overtuigd van de werking van een gezichtsborstel. Mijn huid werd gladder, mooier en stralender. Daarnaast heb ik veel en veel minder last van oneffenheden en dat is altijd fijn! Toen ik de vraag kreeg of ik de Visoclean gezichtsborstel wilde uitproberen hoefde ik daar niet lang over na te denken.. Graag!

De webshop FreshWater Valley, waar deze borstel te koop is, volg ik al langer en ik had al veel gelezen over de effectiviteit van deze borstel. Ik was daarom enorm nieuwsgierig en begon met veel enthousiasme het product te testen.

Visoclean

Visoclean

Ik kreeg een pakket opgestuurd in een stevige verpakking, waar het product in verpakt is. Naast de gezichtsborstel zat er ook nog een verpakking (50ml) hydraterende gel bij. In het pakket zitten de volgende producten:

 • Visoclean
 • 2 brush heads
 • Een extra grote flacon Creamy Clearing Foam
 • Een peeling van B. Kettner

Naast dit alles zit er ook nog een gratis hydrating gel bij.

Visoclean

Zelf gebruik ik een gezichtsborstel die werkt door middel van trillingen en ik was daarom ook erg benieuwd naar dit product. De Visoclean werkt namelijk door middel van een draaiende borstel. Er wordt zelfs gezegd dat het gezicht door de ronddraaiende bewegingen extra gereinigd wordt.

Visoclean

Wat mij zelf erg opviel bij het eerste gebruik is dat de borstel echt ontzettend zacht is. Ik heb het namelijk weleens meegemaakt dat een borstel vrij hard is, wat natuurlijk niet goed en fijn is voor de huid. Bij deze borstel hoef je je daar geen zorgen over te maken. Naast de zachte borstel zit er in de verpakking namelijk nog een borstel voor de gevoelige huid, en die is zelfs nog zachter.

Naast dat de borstel heel zacht is vind ik de bijbehorende verzorgingsproducten ook heel erg zacht en fijn in gebruik. Ook de geur is heel aangenaam en mijn huid reageert heel fijn en rustig op de producten.

Visoclean

Winactie!

Een van jullie mag ik heel erg blij gaan maken met een Visoclean. Hieronder zal ik beschrijven wat je moet doen om kans te maken.

 • Like Twinkelbella op Bloglovin en like het bericht
 • Laat in de comment weten dat je mee doet.
 • Voor een extra winkans (+1) volg mij op FacebookInstagram en/of twitter (laat dit ook even weten in de comments.

Deze winactie loopt tot volgende en met zondag 3 januari. Op maandag 4 januari krijgt de winnaar mail van mij! Graag reageren binnen 48 uur, anders moet ik helaas iemand anders kiezen.

Heel erg veel succes meiden!

Gebruik jij ook een gezichtsborstel?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat een product welke ik opgestuurd heb gekregen ter review. 

 

Reacties

 • Bianca Schrijft

  Dit lijkt me zo lekker. Zelf heb ik totaal geen ervaring met een gezichtsborstel, maar het gevoel dat je huid ultiem schoon is, lijkt me geweldig. Daarom doe ik graag een poging om hem te winnen.
  Fijne kerstdagen trouwens.

  • Samira Elhamsi

   Ik heb de borstel via de site besteld.
   Ik ben benieuwd, het is nu alleen afwachten tot ik het binnen heb.
   Kan niet wachten

 • Chantalle

  Wauw wat een leuke win actie! Ben heel erg benieuwd naar deze gezichtsborstel. Ik volg je via bloglovin, Instagram en ik heb je facebook geliked.

  Liefs, Chantalle.

 • Milou

  Als het goed is heb ik alles gedaan. Oh hoop zo dat ik win, wil zoiets al zo lang.

  Xx Milou

 • Nathalie | insideandout.nl

  Oh ik doe heel graag mee! Ik heb zelf nog nooit eerder een gezichtsborstel geprobeerd, maar het lijkt me wel heel lekker en weldadig voor je huid!

 • Sanne

  Ik volg je al een tijd via instagram, nu ook via hier. Zou heel graag mee doen met de winactie. Ik heb een lastige huid die varieert van droog, naar iets vetter en lichte acné. Schaam me er vaak enorm voor 🙁 na m’n bevalling (13 weekjes geleden) is m’n huid helemaal een drama. Die kan wel een flinke oppepper gebruiken van die fijne gezichtsborstel. Duidelijke en uitgebreide review heb je geschreven.

  • Sanne

   Oja volg je via instagram, hier & zal zo ook even je fb liken.

   • Sanne den B

    Oja wel handig om te vermelden ben huisjesann op insta.

 • Nina Simplynspecial

  Ik twijfel of ik mee zal doen, omdat ik natuurlijk al dat heerlijke thee pakket heb gewonnen. Ben wel al tijden benieuwd hiernaar…

  • Saskia Hardeman

   Van mij mag het hoor Nina!!

  • Nina Simplynspecial

   Oké, ik doe gewoon mee 😉 Why not! Ik volg je overal trouwens.

 • beautifulday4makeup

  Ik ben dol op het testen van nieuwe gezichtsborstels. Deze kende ik echter nog niet. Daarom doe ik met veel plezier mee aan deze winactie

 • Ling

  Ik volg je op Bloglovin en Facebook. Wat geweldig om een gezichtsborstel te winnen! Ik wil mijn huid goed reinigen en doe heel graag mee!

 • Linda

  Dat is gaaf zeg, ik kende dit helemaal niet! Ik doe graag mee, ben enorm benieuwd!

 • Romy

  Nog nooit gebruikt, maar ik zou het graag een kans geven 🙂 Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht gesaved.

 • Loene

  Wauw! Wat een mooie reinigingsborstel! Het lijkt me su-per leuk om dit product te winnen, dus ik doe mee, haha 🙂
  Trouwens, ik volg je al op facebook, nú ook op Bloglovin 😀

 • Isa

  Oehh zo’n leuke winactie. Ik ben al tijden heel erg benieuwd naar zo’n borstel en ik zou het erg graag willen testen, en mijn gezicht mag van mij best nog wat gladder worden haha :)). Ik volgde je al op instagram en Bloglovin

 • Lies

  Geweldig!!! Ik doe heel graag mee en volg je natuurlijk allang op instagram en bloglovin (liesvan88) 🙂

 • Rosanne

  Wat een geweldige winactie! Ik snap volkomen dat je hier zo enthousiast over bent.
  Ik doe onwijs graag mee! Ik volg je via instagram en facebook.
  Nu keihard duimen tot 4 januari 😉

 • Inge

  Ooh ik hoor zoveel goeds over deze gezichtsborstell. Ik blijf maar veel last houden van onzuiverheden, dus ik maak graag kans! Ik heb alle stappen doorlopen en volg je op Instagram en Twitter. Duimen maar!

 • Marilou

  Oooh, wat een fijne winactie weer! Mijn huid is de laatste tijd weer flink van slag (door alle chocoladeletters/het weer/geen idee?) en zou graag zo’n reinigingssysteem winnen. Ze zijn doorgaans zo duuuur 🙁

  Ik volg je via Bloglovin’ en heb het bericht geliked. Fijne feestdagen! Liefs.

 • Charlotte

  Dag Saskia!

  Ik kwam je winactie tegen in de Facebookgroep van ‘The Bloggerlist’ en was meteen heel nieuwsgierig. Ik heb al veel gelezen over reinigende gezichtsborstels, maar deze is nieuw voor mij. Zo’n borstel lijkt me heel effectief en stiekem ook heel aangenaam. Ik wil dan ook graag mijn kansje wagen om er eentje te winnen, zodat mijn huid een diepere reining krijgt in de hoop dat ik minder last krijg van zwarte puntjes en vervelende puistjes. Want door hormoonschommelingen (lang leve chronisch ziek zijn) wil mijn huid er wel eens dof uitzien en puistjes maken mijn huid er niet mooier op natuurlijk.

  Ik heb je blog gevolgd op Bloglovin en je bericht gesaved. Je facebookpagina had ik al eerder geliket, maar sinds vandaag volg ik je ook op twitter.

  Alvast een vrolijk kerstfeest en een spetterend 2015 gewenst!

  Lieve groetjes,
  Charlotte

 • Romy

  Wat een super gave luxe winactie
  Zelf gebruik ik nu om het uit te proberen een hand borsteltje van The body shop.
  Wat me opzich wel bevalt.
  Ik heb een acne huid die ik gelukkig nu onder controle heb.
  Maar hoe gaaf zou het zijn als het nog beter gereinigd zou worden met elektrisch gezichtsborstel.

  Ik ga heel hard duimen.

  Fijne feestdagen

 • Rosina

  Hoi

  Leuke winactie.

  Ik volg je via Instagram en heb je Facebook geliked

  X
  Rosina

 • Suzanne

  Superleuke actie. Ik wil altijd al zo’n borstel uitproberen 🙂 Ik heb je geliked op facebook en bloglovin (onder de naam gezondenbeauty). Succes allen!

 • Sofie

  Leuke winactie ! Ik hoor tegenwoordig veel positieve dingen over zulke gezichtsborstels, dus ik ben erg benieuwd geworden ! Ik doe graag mee 🙂

 • Marian Zw.

  Wow ik doe heel graag mee. Volg je op Bloglovin, Facebook en Twitter. Ik wil deze manier van reinigen echt heel graag eens proberen. Lijkt me echt fijn voor je huid.
  Een ieder geval een heel fijn kerstweekeinde!

 • Ashley

  Ik twijfel al een tijdje of ik een gezichtsborstel wil kopen: naar mijn gevoel heb ik een huid die daar erg gevoelig voor is. Toch doe ik wel mee met de winactie omdat het een ideale manier is om het uit te proberen. Ik volgde je al via Instagram, Bloglovin en Twitter.

 • Edith Sofia

  Ah super leuke winactie! Ik ben al een tijdje benieuwd hoe het is om mijn gezicht met een gezichtsborstel te reinigen. Doe graag mee aan de winactie om hem uit te proberen en te zien of mijn huid er beter uitziet. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ook volg ik je op Facebook, instagram & twitter. Fijne kerst! <3

 • Anja

  Ik doe heel graag met deze wijnachtige mee. Zo’n gezichtsborstel wil ik graag proberen.

 • haia

  Heb dit nog nooit gebruikt. Weet ook niet of ik het juist gedaan heb op bloglovin. Instagram zou o.k zijn.

 • Iris

  Ik doe zeker mee en ik volg je op FB. Fijn dat deze borstel niet te hard is, mijn huid reageert nogal op agressieve tools/producten.

 • Jeapiebel

  Ik doe graag mee natuurlijk. Leuk! Heb je tegenwoordig twee artikels per dag of gewoon toevallig?

  • Saskia Hardeman

   Het is nu even toevallig. Had opeens een overschot aan blogjes klaar staan 🙂 Voorlopig zullen er regelmatig nog twee blogjes online komen schat ik zo in 🙂 Behalve komende feestdagen. Fijne feestdagen voor jou en je gezin!

 • Nicky

  Hier doe ik graag aan mee! Reinig nu nog gewoon mijn gezicht met een wattenschijfje en ben heel benieuwd hoe het is om met een gezichtsborstel te reinigen. Ik volg je trouwens overal! 🙂

 • Grete Karina

  Zo’n gezichtsborstel lijkt me wel wat en ik maak dan ook graag kans!
  Ik volg op Bloglovin, twitter en FB.
  Nu maar duimen….
  Fijne feestdagen en groeten, Grete Karina

 • Anita H.

  Wow! Ik volgde je al via genoemde kanalen. Dit apparaat wil ik wel heel graag in mijn bezit krijgen.

 • Karolien Vis

  Deze wil ik heeeeeeeeeeel graag winnen! Ik doe mee!
  (bloglovin/FB/instagram)

 • Lotje

  Wauw wat een gave winactie! Ik doe graag mee! Ik volgde je overal al en heb het bericht geliked op Bloglovin! X

 • Galina

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee omdat zo een borstel al een tijdje op mijn verlanglijstje staat, ben heel benieuwd wat het doet met mijn huid. Ik wens je heel fijne kerstdagen, hopelijk voel je je ook beter! Xx

 • Tamara TS

  Wat een supermooie winactie! Dit apparaat staat heel hoog op mijn wishlist. Ik doe dan ook graag mee. Ik was al overal volger. (FB Tamara Mara Großmaul en Twitter en Instagram @paramara1982).
  Fijne Kerstdagen!!!

 • Kelly

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik zou graag een gezichtsborstel willen winnen, omdat ik laatst krentenbaard heb gehad, en hier veel onzuiverheden aan over heb gehouden rondom mijn mond en op mijn kin. Ik volg je op twitter, bloglovin en heb het bericht geliked. Fijne feestdagen!

 • Jana

  Wat een fijne winactie! Ik doe zeker graag mee, ben al een tijdje aan het twijfelen om een reinigingssysteem aan te schaffen met borstels en dergelijke. Dit zou ideaal zijn om het eens uit te proberen! Ik volg je via twitter en fb @janabeeckman. Groetjes en merry xmas 😉

 • Doenja

  Oh wat lijkt me dit een fijn product!! Na de bevalling is mijn huid erg onrustig, hoop dat mocht ik dit winnen, daarmee op te lossen. Volgde je al via bloglovin en instagram 🙂

 • Debbie Faber

  Ik ben erg nieuwsgierig naar het effect van zo’n gezichtsborstel dus ik doe graag mee 🙂

 • Eva Narcisz

  Wat een mooie actie . Dit apparaat staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik volg je op bloglovin, twitter en facebook. Ik zal helemaal in de wolken zijn als ik de winnares mag zijn . Bedankt voor de kans & Fijne feestdagen gewenst !

 • Danielle

  Al best vaak mee in mijn handen gestaan. Twijfel twijfel, want toch best prijzig. Hoor er zoveel lovende woorden over, dus ik doe heel graag mee met de winactie! Ik volg je via bloglovin, twitter en instagram 🙂
  Have a happy x-mas day 🙂

 • Laura

  Wat gaaf! Ik doe graag mee.

 • Mylou

  Ik gebruik zelf nog niet zo’n gezichtsborstel, dus het zou heel tof zijn om hem te winnen! Ik volg je al via Bloglovin’, Facebook, Instagram en nu ook via Twitter. Fijne kerst!

 • Tamara

  Jaaaaaa deze zou ik echt super super graag willen winnen! Ik heb de laatste tijd weer ontzettend veel last van pukkeltjes enzo en ik zou zo’n borsten echt ideaal vinden! Dus ik ga keihard duimen!!

 • Anita te Gussinklo

  Dat ziet er goed uit.
  Ik gebruik nu de Visapure van Phillips.
  Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin, Twitter en Facebook.

 • Miss Happinez

  Super leuk! Ik vind huidverzorging heel belangrijk en heb nu soms het idee dat ik niet genoeg reinig. Met zo’n borstel heb ik daar geen last van 🙂 Wil ‘m super graag, dus doe zeker mee. Volg je op bloglovin en like dit bericht.

 • Alciia

  Oh dit zou ik graag willen proberen. Na mijn tweede zwangerschap is mijn gezicht echt nog steeds van slag..

  Ik volg je op facebook en instagram en natuurlijk bloglovin’

 • Mariekecarine.nl

  Wauw ik doe mee! Ik wil al super lang zo’n borstel. Ik volg je al op instagram, en nu ook op bloglovin.

 • Liset van Dijk

  Super super leuk deze actie !!

  Ik volg je op twitter, fb en instagram 🙂
  Zou dit echt geweldig vinden voor mn gezicht !! Wil het heel graag gaan gebruiken 🙂

  Hopelijk maak ik een kansje 🙂

 • Sanne Makeupgorgeous

  Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee, want dit lijkt mij een erg goede gezichtsborstel. Ik volg je op bloglovin (sanne dm) en heb je artikel geliked. Verder volg ik je ook op Facebook. Liefs, Sanne

 • Marjo

  Wat een mooi product, mijn huid heeft veel oneffen heden dus hier zal ik veel profijt van hebben. Duimen draaien dus!

 • Jolijn

  Hi Saskia,
  Zo’n borstel staat nog steeds op m’n wishlist, dus ik doe graag mee (:
  Ik heb ook alle extra kansen gedaan.
  Liefs, Jolijn

 • Hilde Alma

  Oeeh! Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin, heb het bericht gesaved en volg je op insta 🙂

 • elena stranger

  volg je op facebook, twitter en bloglovin’ 🙂 fijne feestdagen!

 • Nina Mol

  Ik doe graag mee! Lijkt me een heerlijk ding! Ik heb getwitterd en geliked op Bloglovin en Facebook. xxx

 • l pesschier

  Word me vrouw heel blij van, mocht ik winnen!

 • elisabeth maria martina

  pure verwennerij, ik ben er heel erg graag bij
  facebook/bloglovin

 • Ilsiee prins

  Heee helemaal superleuk & lief dat je dit organiseert voor de lezers van je blog!
  Ik doe ook graag mee… Heb er al veel over gehoord & gelezen en ben erg benieuwd hoe mijn huid hierop reageert..
  Alle verplichte stapjes doorlopen,
  Groetjes ilsiee

 • monica

  Wauw wat een geweldig ding. Ik doe dan o ook graag mee met je winactie. Ik volg je op bloglovin en ook je fb Twitter en instagram.

 • Eline

  Wat een super leuke winactie! Ik ben erg benieuwd Naar de gezichtsborstel. Ik volg je via Instagram, Facebook en bloglovin.

  Groetjes Eline

 • Barbara Beun

  Dat lijkt me heerlijk vooral voor een iets oudere (40+) huid.

 • Karin

  ik doe graag mee met deze leuke actie.
  FB & BL

 • Tamara V

  Hoi Saskia (en je leuke gezinnetje)
  Waarom deze borstel me ze fijn lijkt is omdat er ook een aparte borstel bij zit voor de gevoelige huid indien nodig.
  Het zal wel een heel schoon en clean gevoel geven denk ik als je dit gebruikt hebt.Pure verwennerij voor jezelf waar je de deur niet voor uit hoeft.Héééééél belangrijk met een peuter.Fijne feestdagen en een relaxte jaarwisseling met weer veel inspiratie voor het komende blogjaar .

 • Nina (Marina)

  Ben echt super benieuwd naar deze gezichtsborstel!Ik volgde je al op BL en FB en nu ook op insta!

 • Marian

  Ook ik ben wat sceptisch, maar ben door het lezen toch wel erg nieuwsgierig geworden. Wil het dus graag ervaren!

 • Lieke van Veen

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  instagram liekevv24
  twitter _liekeee

  Deze borstel lijkt me super fijn en ik doe dan ook graag mee!

 • Anneliese de Waal

  Ohhh….dat is echt heerlijk voor de huid, ik doe graag mee, zou super zijn om z’n prachtige prijs te winnen !!

  Groetjes Anneliese

 • Lisanne Boem

  Lijkt mij echt fijn ik heb nogal een onrustige huid ik denk dat dit heel goed voor mijn huid zou zijn.
  Ik vind dit echt een prachtige prijs en ik hoop dat tussen al deze reacties je mij kiest want ik zou er echt ontzettend blij mee
  zijn en ik zou hem heel vaak gebruiken!

 • Liesbeth

  Wow, dit lijkt me nu echt een geweldig apparaat om mijn gezicht mee te reinigen, lijkt me heel goed voor mijn huid <3 Ik volg je via bloglovin' , facebook, twitter en instagram.

 • Lisanne

  Ik doe heel graag mee! Ik ben en blijf gezegend met een onzuivere huid, dus zou graag zo’n borstel proberen. Zeker na mijn zwangerschap is mijn huid een ramp… Dus, ik waag een gokje!

  Ik volg en like je op BL, Twitter, Insta en FB uiteraard. 😉
  x

 • michael nooyen

  doe zeker mee mooi cadeau voor mijn vriendin

 • Chavelly

  Ik ben een stille lezer en geniet van je blogs! Ook fan van je instagram & facebook.
  Sinds 4 maanden ben ik mama, weinig slaap, enorm last van mijn hormonen dat zich uit in stemingswisselingen… Mijn gezicht is aan een oppepper toe!

 • joze

  wow 🙂 i love it !! altijd al willen proberen i.v.m mijn rot huidje dus natuurlijk doe ik heel erg graag mee! Ik was al fan van je op fb nu ook op dat andere haha moest even kijken hoe het werkte maar het is vrij makkelijk 🙂 nu duimen en alvast een prachtig uiteinden

 • Karen Vonk

  Wat een gave actie! Ik heb er al zoveel over gelezen en ben reuze benieuwd naar de gezichtsborstel. Ik gebruik er nog geen, maar zou dat graag doen. Dit is mijn kans!

 • Merlijn Janse

  Voor de allerlaatste dagen van dit jaar,
  Veel gezelligeheid met vrienden of familie bij hardvuur elkaar.
  Oudjaar nog een paar dagen en dat vertrekt 2015
  Nieuwjaar staat voor de deur,
  Buiten is het zonnig dus geen koukleum gezeur.
  Maar deze waanzinnig mooie prijs maakt me weer lekker warm,
  Het is een geichtsborstel uit duizenden die ik echt zo omarm.
  Als ik mocht winnen ga ik dansen in de nepsneeuw,
  En misschien ook nog met een luid hiep hiep hoera geschreeuw.
  Mijn geluk kan dan zeker niet meer op,
  En ik sluit het jaar 2015 heel goed af, super top.

 • Julia

  Deze gezichtsborstel lijkt mij zo fijn! Ik vind huidverzorging heel belangrijk en zou heel graag een reinigingsborstel willen hebben zodat ik mijn huid nog beter kan reinigen! Ik volg je op instagram, facebook, twitter en bloglovin! Niet alleen omdat ik heel graag wil winnen, maar natuurlijk ook gewoon omdat ik je blog super leuk vind! Alvast een fijne jaarwisseling:) X

 • Jan

  Ik waag graag een kansje

 • Deborah

  Ook ik doe graag mee! Hele gave winactie hoor!
  ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked.

  Groetjes, Deborah.

 • Evelien

  Hi saskia,
  Wat een leuke winactie, ik ben al een tijdje opzoek naar zo’n borstel omdat mijn huid vol zit me puistjes en roodheden. Ik kwam erachter dat de borstels nog best wel prijzig zijn en ik gewoon niet zoveel geld heb om te besteden (ik ben immers nog maar 13) en nou dacht ik, ik kan het altijd proberen. Ik volgde je al op bloglovin en ik heb geen twitter of facebook.

  Fijne 2016 xx evelien

 • Ilona

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik volg je overal! Liefs ilona

 • Meike Staals

  Wat een leuke review! Gaaf dat je er ook eentje weg mag geven! Ik zou heel erg blij zijn met de Visoclean. Sinds ik mama ben, heb ik meer slaaptekort en dat merk ik ook aan mijn huid. Ik zou heel graag de Visoclean willen gebruiken om zo mijn huid mooi te reinigen en verzorgen.
  Ik volg je op bloglovin, instagram en facebook. Leuke blogberichtjes heb je!

  Liefs,
  Meike

 • Yvonne

  Ik heb al een paar keer gereageerd maar zie hem niet terug komen tussen de reacties?!?!
  De borstel staat al een tijdje op mijn lijst!!’
  Ik zeg daarom “ik doe mee!”

 • Simone

  Ik wil al een tijdje zo’n reinigingsborstel proberen. Ben echt ontzettend benieuwd. Zeker omdat ik het idee heb dat mijn gezicht niet schoon genoeg wordt van lotion en wattenschijfjes. Ik heb ook vaak last van een onzuivere huid, dus deze gaat sowieso op mij wish list. Thanks voor de review en ik waag een kansje! 🙂

 • zoë

  ik doe graag mee!!
  heb alle stappen gedaan, ook extra.
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

  liefs, Zoë

 • Jonne

  Klinkt heel leuk, ik doe graag mee!
  liefs, Jonne

 • sabrina

  Ja dat lijkt me wel wat! Ik doe graag mee en volg je op bloglovin, instagram en Twitter.

 • Cassandra

  Jaaaa ik doe nog snel mee! Ik ben ontzettend benieuwd naar dit product en ben ook erg benieuwd of het mijn huid helpt verbeteren. Momenteel heb ik echt last van talg ophoping en dus bultjes 🙁 Ik volg je al een poosje op alle kanalen! Fijne jaarwisseling

 • Simone

  Lijkt me leuk ik doe mee. En ik volg je al via alle kanalen 😉

 • Louisa

  Lijkt me heerlijk om je gezicht hiermee te reinigen. Mooie kans om eens uit te proberen. Ik doe dus graag mee met de aktie. Ik volg je op facebook en twitter!

 • Marguerita

  Mooie prijs! Ik vind dit altijd erg fijn bij de schoonheidsspecialist, zou gaaf zijn om het thuis ook eens te kunnen proberen. Ik doe dus graag mee 🙂

 • Manon

  Graag doe ik mee… Ik twijfel steeds om er heen te halen en of het het geld waard is, dus mooie manier om te kijken of dit echt werkt. Ik volgde je al op Bloglovin’ en nu ook op Instagram…
  Fijn 2016!

 • Lisanne

  Wat een ontzettend leuke winactie, normaal doe ik niet mee, maar ik ben echt ten einde raad met mijn huid. Op de normale manier reinigen helpt niet erg goed, dus ik hoop dat deze borstel wonderen kan verrichten! Het zal het perfecte begin van 2016 zijn!
  Ik volg je trouwens al op Facebook & instagram!

 • Anneloes

  Ik doe graag mee aan deze actie! Altijd al benieuwd geweest hoe fijn zo’n borstel zou zijn (ik hoor er altijd enorm positieve verhalen over).
  Ik volg je ook op Facebook!

 • Noortje

  Jaaaa! Wat een toffe winactie! Ik ben al een hele tijd benieuwd naar deze vorm van gezichtsreiniging, dus het zou geweldig zijn als ik de gelukkige mag zijn!! En natuurlijk volg ik je ook op twitter!

  Duimen duimen duimen……

 • Liesbeth

  Was op zoek naar een duidelijk, onafhankelijke review van de VIsoclean en zo kwam ik op deze site terecht.
  Natuurlijk doe ik graag mee met de win en win wedstrijd en natuurlijk volg ik vanaf nu alle updates, reviews en leuke artikelen.

 • melissa

  Ik gebruik geen gezichtsborstel maar kan deze zeker wel gebruiken! Stralend het nieuwe jaar in. Ik doe graag mee. Ik volg en like via bl, instagram en fb. liefs melissa

 • jacqueline

  Dit zou echt een schitterend cadeau vor mijn dochter zijn haar huid is erg onrustig.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.