Reminder: 2 winacties! (doe jij al mee?!)
31 dec 2015 Beauty Gezichtsverzorging Mama Speelgoed 2

Reminder: 2 winacties! (doe jij al mee?!)

Hoi lieve meiden. Zo vlak voor het nieuwe jaar wil ik jullie nog even helpen herinneren aan twee geweldig leuke winacties die ik voor jullie heb mogen organiseren. Vergeet vooral niet om mee te doen!

Visoclean

Visoclean

Visoclean Elektrische gezichtsborstel

Ik mag aan een van jullie een elektrische gezichtsborstel weggeven. Hoe gaaf is dat! Persoonlijk zit de elektronische gezichtsborstel al heel lang in mijn routine en kan ik niet meer zonder! Een van jullie kan het straks zelf ook ervaren! De voorwaarden zijn simpel. Klik hier om meer te lezen. 

Flutterbye Eenhoorn

Flutterbye

Flying Unicorn

En alsof een elektrische gezichtsborstel nog niet alles is mag ik ook nog eens iemand blijken met een vliegende unicorn. Wij zijn zelf in de ban van het vliegende elfje en hebben er ontzettend veel plezier van. De vliegende unicorn heb ik zelf nog niet uitgeprobeerd maar ik weet zeker dat het net zulk geweldig speelgoed is als het elfje! Om de voorwaarden om mee te doen aan deze winactie hoef je het in ieder geval niet te laten. Klik hier om meer te lezen. 

Beide winacties lopen tot en met zondag 3 januari. De winnaars krijgen op maandag 4 januari van mij een mail!

Doe jij ook al mee?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

  • Bianca Schrijft

    Heel leuk, als je kids hebt. 😉 Veel succes aan alle deelnemers.

  • Bianca Schrijft

    Handig, enter indrukken als je nog niet klaar bent. Ik had het dus over de unicorn. De gezichtsborstel valt denk ik onder kindermishandeling. :P. De borstel is wel erg interessant.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.