The Unsuccessful Adulting Tag (kinderprogramma’s en vieze gewoonte)
7 jun 2015 Lifestyle 16

The Unsuccessful Adulting Tag (kinderprogramma’s en vieze gewoonte)

Bij Geertje op haar blog zag ik The Unsuccessful Adulting Tag voorbij komen. In deze tag vertel ik jullie over mijn onvolwassen trekjes zoals het laatste kinderprogramma dat ik heb gekeken, en wat de laatste rekening is die ik verstopte. Ook vertel ik jullie over mijn meest vieze gewoonte, lees mee!

Wat is het meest onvolwassen eten wat je van de week hebt gegeten

Heel veel papjes. Zowel in het ziekenhuis als thuis eet ik heel veel rijstepap, havermoutpap en griesmeel. Ik vind dat zo lekker! Het doet mij tegelijkertijd ook denken aan toen ik klein was en papjes kreeg voor het ontbijt.

Hoe vaak ga je voor 22.00 naar bed?

Heel vaak. Zeker tijdens mijn zwangerschap lag ik vaak al om 21.00 of eerder in bed. Ik was dan ook echt moe en viel in slaap. Overdag slapen is trouwens ook wel iets wat ik soms heel fijn vind.

peppa

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Peppa rules momenteel. Senna kijkt dit via Netflix en vindt het erg leuk.

Wat is het laatste wat je bent vergeten?

Haha, leuke vraag aan een vrouw die pas bevallen is 🙂 Ik vergeet zo veel de laatste tijd dat ik zelfs dat niet meer weet.

Ben je weleens in je pyama naar buiten geweest?

Euhm, in onze tuin kan het weleens voorkomen dat ik in een pyama zit, maar echt de straat op zal ik niet weten waarom ik dat zou doen.

Wat is je meest ranzige gewoonte?

Ok, jullie mogen mij niet uitlachen maar als ik gespannen ben heb ik de neiging velletjes van mijn lip te trekken. Heel irritant, ik doe het ook in mijn slaap dus kan er moeilijk mee stoppen.

adult

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast liggen?

Geen. Dat is wel eens anders geweest hoor, maar ik werd er zo gek van dat ik tegenwoordig de boel netjes sorteer. Heel soms kom ik nog een enkele sok tegen maar die doe ik dan ook gelijk weg.

Welke lelijke emoijo gebruik je weleens?

Euhm, ik vind de emoijo van armen en peace teken niet zo mooi, maar gebruik ze zelf toch vaak.

Wat is je meest nederige eigenschap?

Ik wil mensen om mij heen graag tevreden en blij zien.

Wanneer is het voor het laatst dat het eten dat je kookte mislukte?

Vorige week nog deed ik broodjes in de oven en vergat ik deze eruit te halen. Ze waren helemaal van steen en niet meer te eten. Echt met koken komt het bijna niet voor maar ik maak dan ook geen heel ingewikkelde maaltijden.

laughing

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Ik denk dat ik dan ongepast ga lachen om dingen. Vroeger had ik dat sterker dat ik mij in sommige situaties geen houding wist te geven en stond te giechelen. Tegenwoordig kan ik er beter mee omgaan gelukkig. Ik vond het namelijk zelf ook erg vervelend.

Wat was de laatste rekening die je verstopte?

Oeh, geen idee. Ik gooi meestal de bonnen gelijk weg, dan hoef ik mij ook niet meer te verantwoorden haha. Echt rekeningen verstoppen doe ik niet maar ik hoop altijd wel dat Vincent wat dingen op de rekening over het hoofd ziet 😉

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden om te lezen. Nu de vraag aan jou: Hoeveel enkele sokken heb je in je kast liggen?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

De merk fan tag Mommy Style

De peutertag

It’s a coffee tag

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Anouk

  haha leuke tag! Ik vond toevallig gisteravond twee losse sokken in mijn la maar dat betekent dat de andere twee ook ergens in huis liggen hahs oeps

 • Loes

  Leuk om te lezen! Grappig, ik moet bekennen dat ik ook wel eens bonnetjes laat verdwijnen. Dubbele onzin natuurlijk, het is geen misdaad en nog gewoon terug te vinden op de bankrekening ook. Die teensokken zijn trouwens onwijs schattig 🙂

 • Manon

  Je weet niet wat je als laatste bent vergeten maar nog wel dat je broodjes was vergeten uit de oven te halen, hihi 🙂
  Wat een onwijs leuke en grappige tag!

 • beautifulday4makeup

  Dat van de velletjes aan de lippen is herkenbaar. Vooral als ik gestresseerd ben

 • Carlijn | Copy & Beauty

  Wat een grappige tag is dit. Ik vind dat van die velletjes nog niet eens zo smerig hoor, vooral vervelend voor jezelf want lijkt me best pijnlijk als je ze er te ver aftrekt. Wel knap dat je dat ook in je slaap kan 😉

 • Lifesabout

  Haha leuk om jouw antwoorden te lezen! Stiekem zijn wii nog allemaal een beetje kind ; )

 • Sylvie

  Haha ja die broodjes zag ik op Instagram voorbijkomen, oeps.. Hier verbranden de pijnboompitjes bijna altijd omdat ik blijkbaar niet meerdere dingen tegelijk kan doen 🙂

 • Sandra

  Grappige tag zeg! ik heb van de week de vissticks nog laten aanbranden… Maarre enkele sokken heb ik niet in de kast liggen, heb daar zo’n hekel aan!

 • Renske

  Ontzettend leuke tag is dit! 🙂 Ik slaap overdag regelmatig als ik een vrije dag heb. Gewoon even een uurtje opladen, haha. En enkele sokken komen bij mij ook niet voor. Alhoewel ik een tijdje terug een enkele sok uit de was haalde. Zijn wederhelft kon ik niet vinden en dus heb ik hem weggegooid. Drie keer raden wat ik vorige week áchter mijn sokkenmand vond… 😉

 • Sas

  Leuke tag om te lezen. Pfhoe hoeveel sokken ik heb? Een mand vol. Ik koop veel nieuwe maar doe oude niet weg haha

 • Donna Luisa

  Hele leuke tag en ik moest wel lachen om je antwoorden! Nu een antwoord op jou vraag: ontelbaar veel.. echt schandalig haha.

 • lin

  Hhaha leuke tag! En die sokken vreselijk we hebben onze allemaal weggegooid en alleen nog maar zwarte terug gekocht zodat ze allemaal matchen!

 • Lena

  Geweldige tag! 😉 Ik trek trouwens ook de velletjes van mijn lippen als ik zenuwachtig ben, je bent dus niet alleen haha! Liefs, Lena

 • Iris

  Eenzame sokken heb ik nogal eens. Hoewel, het afgelopen ‘dichteschoenenseizoen’ is er geen één bij gekomen.

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een leuke tag toch! Ik heb ook geen enkele sokken in mijn kast liggen, vind het veel fijner als ze gewoon gesorteerd en in elkaar gerold zijn. Dit doe ik zelfs bij de sokken van mijn vriend, want ik kan er gewoon niet tegen als er losse sokken in de kast liggen 😉

 • Tamara

  Ohhh echt superveel! Ik had een la die ik niet gebruikte in de commode heeeeelemaal vol liggen haha

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.