Tag: Spring Has Sprung!
20 apr 2014 Lifestyle 20

Tag: Spring Has Sprung!

Goedemorgen! Als ik alle berichten moet geloven gaat het vandaag erg mooi weer worden! Ook is het vandaag eerste paasdag wat mij altijd helemaal in de lente sfeer brengt! Dit leek mij een goede aanleiding om de Spring Has Sprung tag in te vullen en met jullie te delen! Lees je mee?

Deze tag heb je misschien al veel voorbij zien komen, ik heb het op verschillende blogs met veel plezier gelezen en het leek mij leuk om zelf ook in te vullen! Zelf heb ik de tag overgenomen van Vera Camilla. Zijn jullie er klaar voor? Hier komt ie!

Naar welke lente trends kijk jij het meeste uit?

De make up trend van deze lente is lekker neutraal en matte lipsticks. Beide trends ben ik gek op! Sinds kort heb ik het Naked 2 palette hier kan ik deze lente en zomer dus lekker veel kanten mee op! Matte lipsticks begin ik ook steeds mooier te vinden. Gelijk een mooi excuus om Mac Candy Yum Yum aan te schaffen 😀

Wat is je favoriete kleding stuk voor de lente?

Jurkjes en rokjes, ik ben er gek op. In de winter ga ik sneller voor kleding welke lekker warm en comfortabel zit. In de lente en zomer houd ik van jurkjes met bijvoorbeeld een mooie blazer voor als het kouder wordt. Rokjes vind ik al helemaal geweldig om te dragen. Het zit fijn en ik vind het mooi.

Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?

Veel naar buiten met Senna. Lekker wandelen en naar de dierentuin. Nog niet heel veel plannen, over twee weken heb ik vakantie. Meestal gebruik ik de vakanties die ik heb om lekker naar familie te gaan die ver weg woont.

Wat is je favoriete lente lipkleur?

Roze en koraalkleuren. Koraalkleuren zijn de laatste tijd voor mij echt favoriet. Het is zo mooi! En ik vind de koraaltinten vrolijk welke precies past bij het mooie weer!

L’Oréal de Color Riche

Wat is je favoriete nagellak lente kleur?

Mintgroene tinten en perziktinten vind ik ook heel erg mooi. Ik las trouwens dat zwarte nagellak de trend is voor de lente en zomer. Ik draag eigenlijk echt nooit zwarte nagellak. Met leuke glitters erop vind ik het best leuk maar ik vind het nooit zo netjes staan voor als ik bijvoorbeeld aan het werk ben.

En je favoriete lentekleur in het algemeen?

Dat is en blijft denk ik roze. Roze kan in mijn ogen altijd. In de winter word ik blij van roze en in de lente en zomer hoort gewoon roze!

Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de Lente?

Euhm.. Gewo0n cappuchino? Ik kom echt zeer weinig bij de Starbucks. Niet omdat ik het niet leuk vind maar omdat het tot voor kort gewoon niet bij mij in de buurt was. Sinds kort zit er eentje om de hoek in een school. Maar omdat het een school is ga ik er niet zo heel gemakkelijk naartoe.

lente

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu het lente is?

Nee. Ik merk wel dat ik veel blijer word van alle vrolijke kleurtjes. Eigenlijk ben ik altijd al gek op verschillende kleuren maar als de zon schijnt lijken al deze kleurtjes nog mooier.

Waar heb je het meeste zin in met de lente dit jaar?

Lekker veel buiten zijn en spelen met Senna. Wat ik ook zo fijn vind aan de lente is dat door het mooie weer ik bijna altijd lekker kan gaan fietsen. Ik ga altijd liever op de fiets dan met de auto en dat kan nu lekker! Verder heb ik er zin in om lekker buiten te eten en terrasjes te pakken!

Mocht je deze tag willen overnemen mag dit natuurlijk! Ik zou het zelfs heel leuk vinden! Ooh en voordat ik het vergeet: Vrolijk pasen allemaal!

Wat vind jij het allerleukste aan de lente?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Kimberley

  Leuke tag 🙂 Ik ben zelf ook gek op koraaltinten en roze en turquoise. Deze lente veel naar buiten met de kids!

 • Esther

  Ik zou ook niet zo snel in een school Starbucks willen halen haha. Maar het is wel heerlijk!

 • Geertje

  Wat een leuke tag! Ik vind het allerleukste aan de lente dat ik niet de hele tijd in een dikke winterjas hoef te lopen…

 • Nicole

  De pas geboren diertjes, alles weer groen en kleurig door de bloemen.. Heerlijk!

 • Martina

  Ik vind het zoooo lekker om weer zonder jas naar buiten te kunnen! En gewoon het buiten zijn is ook heerlijk, net als de eerste ritjes met open dak rijden… Genieten!!

 • Sophie

  Caramel frappuccino! Heerlijk, op en uni zit een Starbucks <3 Ik bel dol op pastelkleuren, spijkerjacks en eindelijk weer open schoenen kunnen dragen! Yay!

 • Miranda

  Lekker weer naar buiten! De hond kan lekker buiten zijn, de was hangt alweer lekker buiten! Ik vind het heerlijk:)

  Fijne paasdagen!

 • Anouk

  Wat een leuke tag. Ik ben ook gek op jurkjes en rokjes. Ook koraalkleurige lipstick vind ik prachtig.
  Vrolijk pasen! xx

 • Petra

  Het leukste aan de lente is het heerlijk buiten kunnen leven, de zon en de mensen die over het algemeen dan toch een stuk vrolijker zijn.

 • Manon

  Wat een leuke tag om te lezen!!! fijne pasen x

 • Linda

  Hij is erg leuk!
  Het excuus om Mac Candy Yum Yum te kunnen kopen vind ik wel een hele mooi haha, helemaal aangezien j vrolijk word van kleur 😉

 • Ina

  Hele leuke tag! 🙂

 • Donna Luisa

  Leuk geschreven! Ik ben ook gek van mintgroene en perziktinten!
  Ik volg je nu 🙂 x

 • Laura

  Leuke tag! Mint nagellak is ook een van mijn favoriete kleurtjes om te dragen in de lente.

 • Sas

  Leuke antwoorden heb je gegeven op deze tag! Leuk om te lezen.

 • Diede

  Ik ben ook dol op perziktintjes voor op mijn nagels

 • Luuke

  Leuke tag! Ik heb een vergelijkbare variant gedaan. Ik hou ook van mintgroene en perzikkleuren, vooral mintgroen 😉
  Ik vind het fijn om weer zonder jas naar buiten te kunnen en al dat heerlijk fruit :p

 • Lisa's Beautybabbels

  Heel leuk om te lezen, ik word er vrolijk van 🙂

 • Sascha

  Als verpleegkundige mag je toch sowieso geen nagellak op? Vanwege de hygiëne.

  • saskia

   Klopt helemaal. Ik probeer er ook altijd op te letten om mijn nagellak te verwijderen. Maar ik werk ook regelmatig op kantoor, vergaderingen en zo en dan probeer ik het ook netjes te houden.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.