Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 6) Sneeuw & Logeren
9 feb 2015 Overige 9

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 6) Sneeuw & Logeren

Hoi! Zoals elke maandag staat er vandaag weer een fotodagboek klaar van mijn afgelopen week. Afgelopen week was de week van de sneeuw en de week dat Senna een nachtje uit logeren ging. Het was een fijne week en ik laat je graag de foto’s zien die ik maakte met mijn telefoon. Kijk je mee? spelen Onze maandag begon om half vijf met een jongetje die niet meer wilde gaan slapen. Actief dat hij was. Ik ben maar bij hem in bed gaan liggen terwijl hij speelde met de duplo. Gelukkig wat dit deze week eenmalig. stiften Bij de Hema kocht ik wat spulletjes zoals deze stiften en een weekschema. Bepaalde afspraken kan ik bijvoorbeeld de laatste tijd vergeten of dubbele afspraken plannen. Dus vanaf nu af aan schrijf ik alles netjes op 😉 buiten Een aantal keren deze week was er een lekker zonnetje en gingen we lekker wandelen. Senna is eigenlijk veel te groot voor deze loopmotor maar hij heeft er zo veel plezier van! zand Lang leve kinetisch zand, Senna kan zich hier zo goed mee vermaken. Aanrader! selfie Woensdag plaatste ik weer een zwangerschapsupdate over mijn 22 weken zwangerschap. Klik. Mac Viva Glam En ik kreeg mijn Mac Viva Glam lipstick binnen, wat een geweldige kleur zeg! Deze wil ik elke dag dragen 🙂 peuter lunch Ik probeer Senna te laten wennen aan de smaak van vis en maakte allemaal peuterhapjes. Op de crackertjes zit tonijn, en hij at het helemaal op 😀 sneeuw Donderdag werden we verrast door sneeuw! Het bleef niet zo lang liggen maar we hebben nog kunnen sleeën. sneeuw En fijn in de sneeuw gewandeld samen.. sneeuw Mooi he! Ik kan hier uren naar kijken. lief Senna maakte even een selfie haha. En dat plakkerige gezichtje kom door een lolly 😉 lief Lekker knuffelen samen, dit wil ik de hele dag wel doen. gevulde aubergine Van het weekend ging Senna uit logeren en kookte Vincent voor mij. Dit is gevulde aubergine en het was heerlijk! En fijn om een weekend samen te zijn. proost Proosten met water 😉 Het was een leuke avond. zwanger En tot slot een 23 weken-buik foto. Zwanger zijn van een tweede kindje gaat zo ontzettend snel. Ik weet nog dat bij de zwangerschap van Senna dat de zwangerschap zo ontzettend lang duurde. En tijdens deze zwangerschap denk ik elke keer weer: wow de tijd vliegt! Aankomende week hebben we niet veel plannen. Ik wil lekker veel samen zijn met Senna en leuke dingen met hem doen. Hoe was jouw week? handtekening-saskia Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Iris

  De tijd vliegt inderdaad! Ik kan me nog herinneren dat je postte dat je zwanger bent.

 • Nina Simplynspecial

  Je hebt gelijk, de tijd vliegt! Wat krijg je een steeds mooier buikje, prachtig.

 • Wendy

  Die sneeuw is inderdaad prachtig. Helaas hebben wij er hier weinig van gezien.

 • Rosanne

  Aw wat is Senna toch een schatje. Je hebt al een mooi buikje hoor. liefs x

 • beautifulday4makeup

  Leuk weer op om te lezen.

 • Manon

  Je hebt al een prachtig buikje!

 • Iris | Todayslipstick

  Wat een mooi buikje! Leuk dat je nog even hebt kunnen sleeën!
  Liefs, Iris

 • Deisy

  Prachtig buikje heb je zeg, leuk om te zien. En die foto’s van de sneeuw zijn echt prachtig. Hier in Amsterdam is dan echt heel weinig gevallen 🙁 Liefs, Deisy

 • angelique

  Wat een heerlijke week

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.