Mommymail! #12
13 mei 2015 Mama 3

Mommymail! #12

Hoi! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe Mommymail! Vandaag de mail die Dineke naar mij mailde! Deze keer vertelt Dineke over haar dochtertje Marissa en Gossip Girl. Lees je weer gezellig mee?

Lieve Saskia,

Zo dat schiet echt al op zeg! Vind je het niet spannend zo richting de bevalling? Ik heb je To Do List gelezen maar volgens mij heb je alles prima op orde. Ik moet nog steeds overal mee beginnen. Soms zeggen mensen ‘het lijkt wel of er geen einde aan komt’. Ik heb juist het gevoel alsof er geen begin aankomt! Het hangt vooral af van andere factoren dat we nog niet kunnen beginnen zoals de reparatie van de commode die moeizaam verloopt. Maar goed ik heb een heel Pinterest bord met alles wat ik wil aanschaffen dus ik koop al wel vast iedere maand wat spullen zodat ik straks niet alles in een keer hoef te kopen.

Ik las ook dat je kindje inmiddels gedraaid is, gelukkig maar! Een stuitbevalling lijkt me echt geen pretje, en een keizersnee al helemaal niet. Ik hoop voor je dat ze snel gaat indalen en zo blijft liggen natuurlijk.

Marissa vindt het nu wel leuk dat ze grote zus wordt, alleen vindt ze het wel lang duren allemaal. Ik denk als we straks met het kamertje bezig gaan dat het voor haar veel echter wordt allemaal.

Ik zag dat je Gossip Girl aan het kijken was, wat een leuke serie he? Ik heb hem recent ook gekeken, zit zelfs te denken om ‘m weer opnieuw te gaan kijken! Nu kijk ik Pretty Little Liars, maar die hebben nu even een stop. In juni gaat ie weer verder, kan niet wachten!

Oh ja dat kraamverzorgster gebeuren kan ik me voorstellen. Zelf had ik bij Marissa ook niet een top vrouw maar ze deed wel haar best. Nu hebben we van tevoren iemand gevraagd, maar omdat ik midden in de zomervakantie hoop te bevallen moet ik natuurlijk nog maar afwachten of ze daadwerkelijk komt

Hier gaat het verder super, ik heb wel wat kwaaltjes maar die zijn echt heel goed te handelen. Lichamelijk heb ik echt geen klagen.

Ik heb trouwens soms het idee dat ik sommige dingen al aan je heb verteld, mijn geheugen is echt een vergiet. Ik geloof ook echt in de term zwangerschapsdementie, ik leef per dag en bij alles wat ik doe heb ik mijn agenda nodig want ik vergeet anders gewoon heel veel dingen. Heb jij dat ook?

Ik zie al uit naar je volgende brief!

Liefs Dineke

Dankjewel voor het lezen en tot volgende week!

handtekening-saskia

Eerdere mails die Dineke en ik naar elkaar schreven:

Mommymail #7

Mommymail #8

Mommymail #9

Mommymail #10

Mommymail #11

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

  • beautifulday4makeup

    Mooi dat jullie elkaar zo steunen

  • Eline

    Leuk om te lezen en heel herkenbaar ook, vooral de zwangerschapsdementie; daar heb ik zeker ook last van!

  • Milou

    Elke keer een feestje om te lezen!:-)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv