Gossip Girl Tag
8 sep 2015 Overige 17

Gossip Girl Tag

Ok, ok. Bij deze zal ik beloven dat dit waarschijnlijk de laatste Gossip Girl post is. Toen Vincent zag dat ik hier mee bezig was zei hij; nee, niet weer he! Haha, zo erg is het dus. Maar goed omdat ik nog steeds kan wegzwijmelen bij Blair en Chuck en omdat ik het nog steeds jammer vind dat het einde van de serie zo tegenviel, bedacht ik een echte Gossip Girl Tag! Waarschuwing: er zit een spoiler in! Kijk mee!

Wie is je favoriete setje in de serie?

Ha. Dat zijn natuurlijk Blair en Chuck. Toen ik net met de serie begon en eigenlijk nog geen ander setje kende vond ik Serena en Dan erg leuk. Maar ik vond naarmate de serie vorderde Serena steeds vervelender worden haha. En Chuck vond ik in het begin van de serie maar een engerd en later werd ik nog net niet verliefd 😉

chuck

Wat is je favoriete quote?

Jaja, Gossip Girl heeft mij veranderd in een zeer zoetsappige vrouw haha. Bovenstaande quote vond ik mooi. Elke keer dat gedoe met aantrekken en afstoten tussen Blair en Chuck werd ik helemaal verdrietig van. Gelukkig kwamen ze weer bij elkaar

Wie is je favoriete vrouwelijke karakter? En waarom?

Blair! Blair is leuk, heeft een mooie kledingstijl en ze is grappig. Het is is dan wel een gigantische bitch, maar zelfs dat is leuk aan haar.

En de mannelijke?

Haha, tjah wie zou dat nou zijn. Chuck natuurlijk, alhoewel ik Nate ook wel heel erg leuk vond. Maar uiteindelijk haalt niemand het natuurlijk bij Chuck Bass 😉 Qua humor vond ik Cyrus onwijs leuk! Zijn hele personage vind ik echt geweldig.

gossip girl

Op welk vrouwelijk karakter lijk je zelf het meeste?

Geen een. Helemaal aan het begin van de serie kon ik me nog best goed identificeren met Blair. Maar zo hard als zij kan zijn ben ik dan weer niet.

Wie vond je het minst leuk?

Vanessa vond ik echt niet leuk en Jenny ook niet. Met hen beiden had ik echt niets.

Is er ook iets wat je minder leuk vond aan de serie

Toen Dan een relatie kreeg met Blair vond ik dat totaal de plank mis slaan. Het sloeg gewoon nergens op. Wat ik ook echt raar vond was dat Ruffus iets kreeg met Ivy. Op de een of andere manier totaal ongeloofwaardig.

Hoe vaak heb je de serie al gezien?

Twee keer alle seizoenen. En ik wil nog een keer!

Blair en Chuck

Wat vond je van het einde?

Niet. Leuk. En dat is dan nog zacht uitgedrukt. Het einde vond ik zo afgeraffeld. Leuk dat Blair en Chuck een zoon hebben maar ik vond het een einde van niets. Wel geinig dat Dan en Serena uiteindelijk toch trouwen samen

Hoe had je het einde het liefste gezien?

Een echt kijkje in de toekomst. Dus niet even snel een bruiloft maar wat er terecht is gekomen van alle karakters en hoe het met hen gaat. Hoe de karakters wonen bijvoorbeeld en wat ze uiteindelijk zijn gaan doen.

Hopelijk vonden jullie het leuk! Hierbij tag ik twee meiden waarvan ik weet dat ze Gossip Girl minstens net zo leuk vinden als ik: Tamara & Amy. Verder is natuurlijk iedereen vrij om de tag over te nemen. Wel graag mij erbij vermelden als bedenker van de tag 😉

Wat vind jij van Gossip Girl?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Redenen waarom ik dol ben op Gossip Girl

Favoriete series!

Favoriete stelletjes (uit series)

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Céline

  Gossip Girl is zoooo leuk!! Ook echt 1 van mijn favo series!! Zo jammer dat het afgelopen is!
  Liefs, Celine

 • Amy

  Jaaaa heel leuk, deze tag! Ik zag GG in de blogtitel en werd meteen blij! 🙂 Ik ben alleen nog steeds in seizoen 4 door mijn weinige tijd om te kijken. Ik kijk de komende tijd nog even flink door en dan ga ik je tag zeker overnemen!

 • Nicole

  Oooh I love GG! Vond t eerst maar niks alleen via Netflix heb ik toch alles gekeken en raakte ik verslaafd!

 • Laura

  Ahh super leuke tag en wat tof dat je deze zelf verzonnen hebt! Deze tag ga ik overnemen op mijn blog als GG verslaafde haha. Natuurlijk vermeld ik je erbij als bedenker!

 • Elly

  Oehh Gossip Girl is zoo leuk! Ik heb alleen wel gehoord dat 9 september alle seizoenen van GG van Netflix worden verwijderd 🙁

 • Anouk

  Ohh ik ben een echte gossip girl fan. Ik ga de seizoenen ook lekker weer opnieuw kijken nu het slechter weer word.

 • Martina

  Oooh no! Spoiler, had het einde nog niet gezien haha. Ben de serie aan het kijken op Netflix 🙂

  • Saskia Hardeman

   Aaargh wat stom!! Sorrysorry!

 • Vlijtig Liesje

  Ik moet die serie toch eens gaan proberen geloof ik! Ik heb ooit een aflevering gekeken maar toen vond ik die meisjes zo irritant.

 • Leonie

  Ahhh Gossip Girl! Zo’n leuke serie. Ik heb de DVD-box thuis liggen en altijd veel te veel afleveringen op 1 dag gekeken, haha. Ik werd stiekem ook een beetje verliefd op Chuck..

 • Milou

  Oh Gossip Girl… Ik voelde me even leeg toen het afgelopen was! haha. Super leuke Tag!

 • Tamara

  whaaaa ik gist gewoon dat je mij ging taggen! Hahaha! Superleuke tag!! Zoooo jammer dat ze geen reunie aflevering maken ofzo

 • Sarah

  Super leuke tag. Hier ook fan van Blair&Chuck. Alle gossip girl seizoenen heb ik op dvd in huis, zo trouw ben ik zelfs!

 • Eva

  Gossip Girl is ook echt mijn favoriete serie en Blair en Chuck zijn echt geweldig <3 Ik vind het zo jammer dat het na seizoen 6 stopte. Ik vond het qua uitvinden wie GG was wel een goed einde, maar jammer van het verder afgerafelde inderdaad.

 • debby

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit 1 aflevering heb gekeken.

 • Sax and the Pretty

  Ik heb het nog nooit gekeken, maar ze dragen leuke jurkjes! 😉 x

 • Ysanne

  Ah Gossip Girl blijft een van de leukere series. Kende deze tag nog niet, leuk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.