Favoriete stelletjes (uit series)
4 apr 2015 Lifestyle 12

Favoriete stelletjes (uit series)

Sinds een paar weken ben ik helemaal verslaafd aan Gossip Girl. Ik had veel over deze serie gehoord maar zelf nog niet gevolgd. Ik ben dus begonnen bij seizoen 1 en ben inmiddels aangekomen in seizoen 2. Dan & Serena vind ik echt super leuk samen en ooh wat voelde ik mee toen Dan het uitmaakte :-). Dit bracht mij op het idee om een blogje te schrijven over mijn favoriete stelletjes in series. Lees mee!

Gossip Girl

Gossip Girl

Dan & Serena (Gossip Girl)

Zijn ze niet schattig samen? Eigenlijk dacht ik bij het zien van het eerste seizoen dat deze twee nooit meer uit elkaar zouden gaan. Maar helaas maakt Dan het uit omdat hij niet kan tegen de leugens van Serena. Ze zijn trouwens in het “echt” ook een paar jaar samen geweest. (maar dat wisten jullie waarschijnlijk al ;-))

Rachel & Ross

friends

Ross & Rachel  (Friends)

Ik ben niet iemand die snel emotioneel wordt bij een film of serie. Huilen bij een film zal je mij niet zien doen. Maar toen Ross & Rachel uit elkaar gingen kreeg ik toch wel een brok in mijn keel. Ross & Rachel passen zo perfect bij elkaar, ik vind ze ontzettend leuk samen.

Suits

Suits

Mike & Rachel (Suits)

En nog een geweldig leuke serie! Mike & Rachel is nog zo’n stelletje die ik zo goed bij elkaar vind passen. In de meeste series gaan de perfecte stelletjes uit elkaar maar voor zover ik tot seizoen vier heb gezien zijn deze twee nog steeds samen. Ik ben zo benieuwd naar seizoen 5!

Prison Break

Michael & Sara (Prison Break)

Michael en Sara horen zeker ook in dit rijtje thuis. Prison Break vond ik trouwens echt een geweldige serie. Het laatste seizoen heb ik nog niet gekeken en ik weet daarom niet hoe het met Michael & Sara afloopt. Het is wel het perfecte romantische verhaal: de gevangene samen met de arts :-).

Wat zijn jouw favoriete stelletjes?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Favoriete Series!

Doe jij ook mee met de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Karin

  Soooooowieso Damon en Elena van the Vampire Diaries hahaha!

 • Linda

  Leuk, mijn favoriete stelletje zijn Brennan en Booth uit Bones. Zijn gelukkig ook nog steeds bij elkaar.

 • Anouk

  Ik was echt super fan van Gossip Girl en vond Dan en Serena ook het leukst!!
  Ik weet nog een leuk stelletje, van Pretty Little Liars. Emily en Maya, toen Emily er net achter kwam dag ze op vrouwen valt was dit haar eerste vriendinnetje. Super leuk waren ze samen!!

 • Nicole

  Leuk! Ik heb er nog eentje… een heeeele oude, van beverly hills 90210 Brenda en Dylan haha!

 • Jenn

  Een oudje, maar ik vond Phoebe en Cole uit Charmed zo’n leuk stel, ik vind het nog steeds jammer dat hun liefde geen happy end heeft gekregen.

 • Eline

  Aah wat een leuk artikel! Echt een super tof idee 🙂
  Ik vind ze allemaal ook heel leuk 😀

 • Iris

  Daar let ik nooit echt op… Hmm, misschien Meredith en Derek van Grey’s Anatomy.

 • Milou

  Oh ja… Ross en Rachel passen echt perfect bij elkaar. Inderdaad heel erg jammer! En ze hebben zo’n lief kindje samen! De andere koppeltjes ken ik niet. Mijn favorieten zijn: die twee uit the notebook (weet de namen niet meer), Booth en Bones uit de serie Bones en Jude Law en Cameron Diaz in The Holiday. Heerlijk artikel Saskia!

 • Tamara

  ahhhh dan & serena! Zo niet leuk toen ze uit elkaar gingen! Toch had ik er meer moeite mee toen een ander stelletje in gossip girl uit elkaar ging. Maar dat ga ik niet verklappen! Hahaha!

  Ik vind Damon & Elena uit the vampire diaries het leukste samen! Ookal merk ik dat de chemie tussen hun wat weg is sinds ze in het echt uit elkaar zijn.

  Ik moet nodig eens friends kijken! Ik heb wel veel losse afleveringen gezien maar nog nooit de serie als geheel!

 • Marilyn

  Carrie en Mr Big uit SATC zijn mijn absolute favoriet!

 • beautifulday4makeup

  Mooie koppels heb je uitgekozen.

 • Chahrazad

  Ross en Rachel zijn ook mijn favoriete koppel.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.