Redenen waarom ik dol ben op Gossip Girl :-)
14 mei 2015 Lifestyle 17

Redenen waarom ik dol ben op Gossip Girl :-)

Ik was nooit iemand die heel veel tv of series keek. De laatste tijd moest ik meer rust nemen en ging ik steeds meer kijken naar series. Een paar maanden terug namen we Netflix en sinds ik Gossip Girl heb ontdekt ben ik helemaal verslaafd. Ja, ik ben er heel laat mee aangezien de serie al een aantal jaren oud is, maar het maakt het zeker niet minder leuk. De laatste weken vlieg ik daar de seizoenen heen en ben ik inmiddels aangekomen in seizoen 5. Ik word al bijna verdrietig als ik er aan denk dat de serie bijna is afgelopen :-). Vandaag gewoon eens een blogje over mijn favoriete serie Gossip Girl met redenen waarom ik het zo geweldig vind!

chuckChuck & Blair

Toen ik net begon met Gossip Girl vond ik Dan & Serena het ideale stelletje uit de serie. Chuck vond ik trouwens maar een engerd met enge ogen. Vanaf het moment dat hij een relatie met Blair kreeg vond ik ze zo leuk samen! En ik vind het soms echt slopend dat ze elkaar zo afstoten in de serie. Ik ben nu in seizoen 5 waar ze een ongeluk hebben gehad en Blair haar baby heeft verloren. Nu wil ze alsnog trouwen met Louis. Snik.

Herinneringen

Alhoewel ik natuurlijk een heel ander leven heb gehad dan Serena en Blair zijn er toch veel momenten in de serie die mij doen herinneren aan mijn eigen tijd toen ik nog op school zat en studeerde. Helemaal nu ik zwanger ben kan ik helemaal terugdenken aan hoe mijn schooltijd, eerste liefde etc was.

Lipgloss

Door deze serie ben ik weer helemaal in to de lipgloss haha. Ik had weliswaar maar een lipgloss maar heb er onlangs nog een gekocht van Chanel. Het viel mij op dat vrijwel elke vrouw in de serie een lipgloss draagt en ik vind het wel leuk voor aankomende zomer 🙂 Ik voel al een hele Chanel Lipgloss verslaving opkomen 😉

gossip girl

blair

Kleding Gossip Girl

De kleding in Gossip Girl die gedragen wordt in de serie vind ik zo gaaf. Om jaloers van te worden. Vooral Serena en Blair dragen de mooiste kleding. De jurk die Blair draagt als zij naar Chuck gaat in Parijs is echt ge-wel-dig. Ook de kleding van Serena vind ik echt geweldig, ik zou er ook wel elke dag zo bij willen lopen, wauw.

Cast Gossip Girl

Nu is het zo dat ik niet heel veel verstand heb van casting, alleen heb ik wel de indruk dat de casting van deze serie onwijs goed is gedaan. Als ik kijk hoe de acteurs op elkaar zijn afgestemd en ook vaak nog eens op elkaar lijken, zoals bijvoorbeeld Serena en haar moeder, vind ik dat echt knap gedaan.

Wat vind jij van de serie Gossip Girl? Wat vind jij zo leuk aan deze serie?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Favoriete series!

Favoriete stelletjes (uit series)

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Milou

  Jaaa Gossip Girl is echt een geweldige serie. Ik voelde me echt even leeg toen het afgelopen was! Haha.

  Lipgloss is inderdaad wel leuk voor de zomer, welke heb je gekocht?:-)

  • Saskia Hardeman

   Een nieuwe uit de zomercollectie, ik ben de naam even kwijt.. iets met Rose! En ik kan me helemaal voorstellen dat je je leeg voelde 🙂

 • EminasLifestyle

  Ik heb net paar weekjes terug Gossip Girl uitgekeken. Super serie! Heerlijk om naar te kijken en Blair en Chuck waren ook mijn favoriet.

 • Amy

  Yay, leuk blogje! Ik ben ook dol op Gossip Girl, maar heb niet veel tijd om te kijken dus zit pas aan het einde van seizoen 3 (waar Dorota en Vanya net getrouwd zijn). Ik vind Chuck nu het allerleukste personage, die heeft zich zo tof ontwikkeld!

 • Mamablogger

  Oh, ik herken dit zo! Heb twee weken terug de laatste aflevering gekeken en wat was het spannend! Ook de terugblik van de cast op de zes jaar Gossip Girl was erg leuk om te kijken. Veel plezier nog!

 • Tamara

  ohhhhhh ik hou van Gossip girl! Hahaha! Ik vond het ook elke keer zo vreselijk jammer als chuck & blair weer zo naar tegen elkaar deden! Die horen gewoon bij elkaar! Het einde van de serie is trouwens echt heel leuk! Een beetje afgeraffeld, maar ik ben heel benieuwd wat je ervan vind!

 • Manon

  Op een of andere manier heb ik het niet afgekeken

 • beautifulday4makeup

  Die jurken in de serie zijn inderdaad prachtig! Ik moet dringen verder gaan kijken, want ik ben gestopt in ongeveer seizoen 3 denk ik

 • Laura

  Ik ben ook helemaal dol op Gossip girl! Ik ben nu halverwege seizoen 4.

 • Linda

  Ik kan helemaal wegdromen bij hun prachtige fashion stukken, kapsels en looks <3 Dus wat dat betreft snap ik jou helemaal haha! Ik vind het ook een heerlijke serie en heb hem op tv in stukken gevolgd, dus ik denk dat ik er ook aan toe ben om de serie opnieuw te gaan kijken!

 • Amanda

  Jaa ik ben ook dol op Gossip Girl <3 Heb elke aflevering sowieso twee keer gezien, sommige wel vier keer. Ik had (het is nu niet meer zo erg) een grote Chuck & Blair obsessie haha. Daarnaast hou ik wel van flink wat drama en romantiek.

 • De Dotties

  Op Chuck en Blair ben ikzelf ook helemaal verliefd geworden! <3

 • Celinec

  Jaaa ik ben dol dol dol op Gossip Girl! Heerlijk zwijmelen bij Chuck en Blair en genieten van de mooie kleding en make-up!
  Liefs,
  Celine

 • Iris

  Ik ken de serie helemaal niet, dus ik loop al helemaal achter, oeps!

 • Eline

  Jaa Gossip Girl is superleuk. Ben net pas begonnen met kijken, maar ben nu al verslaafd.

 • Natasja

  ik ben gek op Gossip Girl! Ik heb de complete serie binnen 3 maanden uitgekeken. Wat een leegte toen de serie klaar was! Ik heb daarna nog een tijdje last gehad van een GG obsessie whahaha!

 • Norine

  Oh geweldige serie inderdaad! Ik ben zo snel door de serie heen gegaan! hahaha, aflevering na aflevering na aflevering en was ook verdrietig toen ik er doorheen zat!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.