Laatst Gekeken Netflix Series!
24 jul 2015 Lifestyle 21

Laatst Gekeken Netflix Series!

Sinds wij Netflix hebben kijken wij hier in huis regelmatig een serie. Onder het geven van borstvoeding bijvoorbeeld, en in de avond kijk ik vaak samen met Vincent. Er zijn zo veel leuke series te bekijken! Vandaag op een rijtje welke netflix series ik de laatste tijd heb gezien en wat ik er van vind!

ASHLEY BENSON, SHAY MITCHELL, LUCY HALE, TROIAN BELLISARIO

Pretty Little Liars

Ik ben begonnen met deze serie en heb een aantal afleveringen gezien. Toch ben ik op gegeven moment gestopt en zit ik te twijfelen om weer te beginnen. Op de een of andere manier pakte het mij niet zo. Ik ben heel benieuwd of ik de enige hier in ben, ik hoor hier namelijk zo veel enthousiaste verhalen over. Moet ik gewoon door de eerste paar afleveringen heen?

The Missing

The Missing

Een serie die mij aan het hart ging omdat ik zelf natuurlijk moeder ben. Deze bestaat uit acht afleveringen en gaat over een vader en een moeder die tijdens hun vakantie hun zoontje uit het oog verliezen. De vader kan de vermissing van zijn zoon niet verwerken en doet er alles aan om zijn zoon te vinden.

De onmacht en angst die je als ouder kan hebben als je kind verdwenen is kwam heel goed over in deze serie. Ik vond de afleveringen erg spannend en keer ze het liefst allemaal achter elkaar. Heel soms waren bepaalde stukken in de serie iets langdradig, maar het hield me allemaal wel bezig. Het einde is open en ik kan dan ook niet wachten tot het tweede seizoen!

Better Call Saul

Better Call Saul

Breaking Bad vond ik een geweldige serie en ik was dan ook erg benieuwd naar deze serie. Deze serie vertelt over de advocaat in de serie Breaking Bad in het tijdperk voordat Breaking Bad begint. Ik heb wel even goed moeten inkomen maar uiteindelijk vond ik het super! De serie vertelt over Saul zijn beginjaren als advocaat en hoe hij is geworden zoals hij is. Zeker een aanrader met als tip om door de eerste twee aflevering heen te moeten.

Modern Family

Modern Family

Momenteel zijn we nog bezig met Modern Family, maar het is een dikke aanrader! De afleveringen duren maar 20 min en dan is het fijn om snel tussendoor nog even een aflevering te kijken. Daarnaast is het gewoon een super leuke serie over een familie die af en toe een beetje raar is en heel origineel in elkaar zit. De personages zijn ontzettend leuk en het is gewoon een vrolijke en onwijs leuke serie!

Wat is jouw laatstgekeken serie? En welke serie kan je aanraden?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Tamara

  ohh modern family is zo leuk!! Jammer dat niet alle seizoenen erop staan!

 • Els

  Wat fijn zo’n lijstje, want we hebben netflix maar kijken het bijna nooit. Het is dus of opzeggen of eens gaan kijken. Bedankt voor de tips :-).

 • lin mommysworld

  Oh ik loop zo achter….. Ik heb geen netfilx en ken er dus geen 1`serie van hihi 😉

 • Charlotte

  Pretty Little Liars is echt één van mijn favoriete series! Ik zou zeggen probeer nog een aantal afleveringen 😉
  Sinds een klein weekje hebben wij nu ook Netflix, wat een uitvinding! Sindsdien ben ik he-le-maal hooked aan The Vampire Diaries!
  Liefs!

 • beautifulday4makeup

  Modern family is echt supercool!

 • Charlotte

  Hier ook geen netflix helaas… Hoor idd ook veel enthousiaste reacties over PLL dus ben nou wel nieuwsgierig…

 • Ysanne

  Ah Modern Family is echt mijn favoriet, ik na daar zó om lachen! Better Call Saul staat nog op mijn lijstje, bedankt voor de kijk-vooral-door tip, want ik kan zoiets al snel opgeven haha. Pretty Little Liars is inderdaad even inkomen. Ik zou seizoen 1 proberen af te kijken en dan bepalen of je het leuk genoeg vindt 🙂 Ik kwam er pas in bij seizoen 2 ofzo.

 • Kirsty

  Leuk om te zien welke series je hebt gekeken! Ik vind zelf Pretty Little Liars wel heel leuk, maar ik moet zeggen dat ik het vaak vergeet als er weer een nieuwe aflevering is. Uiteindelijk loop ik dan een half seizoen achter en kijk ik dat in twee dagen haha!

 • Gwen

  Ik vond Pll na zo’n 6 afleveringen echt zeeeeeeeeeeeer verslavend. Heb er in minder dan een maand tijd 5 seizoenen doorheen gekeken geloof ik (nee beetje overdreven), maar keek zelfs op mijn mobiel tijdens het voeden even tussendoor. Zo verslaafd. Orphan Black is ook echt een aanrader om samen te kijken trouwns!

 • Linda

  Hmm ik denk dat je even door moet zetten wat PLL betreft, dat had ik ook de eerste paar afleveringen en nu wacht ik iedere week met smart op een nieuwe aflevering haha. Het kan ook je ding niet zijn, maar aangezien jij ook Gossio Girl kijk moet je er misschien even doorheen. En ja The Missing, ik wacht op het nieuwe seizoen, wat een goede serie!

 • Janneke

  Ik ben echt dol op pretty little liars! Het is echt mijn favoriete serie op dit moment. Zeker een aanrader. Ook volg ik the walking dead met mijn vriend, en kijk alleen ook wel eens breaking bad.

 • Iris

  Helaas moet ik Breaking Bad nog afkijken, dan pas kan ik met iets nieuws beginnen 🙂 .

 • sunny mama

  Ik mag dan wel geen Netflix hebben (ik heb zelfs geen tv meer), maar ik herinner me dat toen mijn kind pas geboren was, ik ook heel erg kon genieten van series op tv en ook van de Oprah Winfrey Show! Dat waren toen vaste ijkpunten in mijn dag. Soms, als mijn baby’tje lag te slapen, echt even een momentje voor mezelf. Heerlijk

 • Lisa

  PLL is echt geweldig! Je moet inderdaad een beetje door de eerste 5 afleveringen heenprikken. Die zijn nog niet zo…

 • Sanne

  Ohh leuke tips! Ik ben helemaal bij met PLL, kijk het al heel lang maar t is een beetje kinderlijk en als je weet dat er nog veel seizoenen komen is het natuurlijk niet aantrekkelijk. Maar ik houd er van. Ook tips: Homeland en White Collar! X

 • Angelique

  Grimm is de laatste serie die ik heb gekeken!

 • alexa

  Leuke inspiratie voor nieuwe series en PLL heb ik ook gekeken! Of naja kijk ik, zo leuk!

 • Nathalie

  Ik kijk er altijd enkele tegelijkertijd. Wanneer ik alleen thuis ben is het ook pretty little liars en white collar momenteel en samen met boyfriend orange is the new black!

 • Jana

  Pll en Modern Family kijk ik ook. En sinds een maand heb ik ook het seizoen van de Missing erop zitten.. zo een fantastische serie 😀

 • Martina

  Modern family vind ik ook een onwijs leuke serie net als new girl. De laatste serie die ik heb gekeken is orange is the new Black. Dit vind ik ook echt een aanrader! PLL spreekt mij ook niet echt aan eerlijk gezegd…

 • mariska

  Once upon a time is ook heeel erg leuk!!
  Orange is the new black en weeds ook

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.