6x aanraders op Netflix
5 aug 2016 Overige 19

6x aanraders op Netflix

Ik denk dat wij nu ongeveer een jaar Netflix hebben en ik kan eigenlijk niet meer zonder. Wat klinkt dat eigenlijk erg he. Alleen is het zo dat wij vrijwel geen tv kijken en er daarom bij ons in de avond regelmatig Netflix aan gaat. Vandaag 5 absolute aanraders op netflix die je gezien moet hebben!

Aanraders op Netflix

Ik weet nog toen wij geen Netflix hadden en dat ik iedereen hoorde over diverse series waar ik nog nooit eerder van gehoord had. De reden dat wij zelf begonnen met Netflix is omdat wij het nieuwe seizoen van Suits wilde zien. En vanaf dat moment waren wij hooked en kijken wij heel wat series via Netflix!

House Of Cards

House Of Cards

Een serie die mij vanaf het begin in een complete spanning heeft gehouden en waarvan ik niet kan wachten op een heel nieuw seizoen. Geen waar gebeurd verhaal dit keer maar wel een onwijs goed in elkaar gezet verhaal. Deze serie verveelt geen enkel moment en echt een must see.

Orange is the new black

Oeh yeah. Vincent en ik waren op zoek naar een nieuwe serie die wij samen konden gaan kijken. Ik hoorde zó veel verhalen over deze serie dat we er maar gewoon aan begonnen zijn. Het gebeurt niet vaak, maar deze serie vond ik vanaf het begin af aan al geweldig.

Narcos

Een serie die wat minder zoetsappig is dan Gossip Girl. Een serie die wel echt aan te raden is als je van een serie houdt waar heel veel in gebeurt. Zelf houd ik van dit soort series omdat het gebaseerd is op een waar gebeurd verhaal. Een verhaal waarvan je bijna niet kan geloven dat het echt gebeurd is.

Gossip Girl

Gossip Girl

Met stipt mijn favoriet: hoe kan het ook anders dan natuurlijk Gossip Girl. Oh wat houd ik van die serie. Ik heb het drie keer gezien en ik heb moeite moeten doen om niet weer voor de vierde keer met de serie te gaan beginnen. Ik vind alles geweldig aan deze serie. De personages, de kleding, de drama, echt alles. Zeker een aanrader om te kijken en zéér verslavend. Mocht er ooit nog een nieuw seizoen uitkomen sta ik vooraan haha :).

Breaking Bad

Een van de eerste series die Vin en ik samen keken op Netflix. Een serie waar ik wel heel erg in moest komen en waarvan ik het pas echt begon te waarderen na een aantal afleveringen.

Dit waren een aantal favorieten op een rij. Als ik er nog langer over nadenk kan ik nog wel met meer aanraders komen. Maar voor nu even dit lijstje. Wat zijn jouw absolute aanraders op Netflix?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Amy

  Dit zijn inderdaad mooie series en echte aanraders! Op Orange is the new black na heb ik ze ook allemaal gezien. Van oitnb heb ik nu 1 aflevering gezien en ik ben nog niet overtuigd, maar moet nog even doorzetten denk ik. Oh! Als je Breaking Bad goed vond is de spin-off Better Call Saul misschien ook wel wat voor je!

 • Sandra

  Orange is the new black vind ik ook echt een geweldige serie. Daarnaast vind ik Between ook echt heel goed, helaas heb ik het tweede seizoen hiervan alweer uitgekeken.

 • Lisanne

  Jaaaaaa xoxo gossip girl hahaha ken heel de begin tekst uit mijn hoofd wat houd ik van deze serie! “You know you will love me” ik ben nu in het laatste seizoen en heb al gevraagd aan vriendlief of die de aflevering op de ipad kan zetten voor in het vliegtuig straks naar curaçao. Ook ga ik straks de laatste aflevering van de cliënt list kijken en hoop ik dat er heel snel een nieuw seizoen komt! Jane the virgin vind ik ook erg leuk. Toch kijk ik liever wat oudere series waarvan al meer seizoenen online staaniet, ik vind het erg vervelend om zo lang te wachten op een nieuw seizoen soms duurt het gewoon echt lang.

 • Lilian

  Nou wordt ik wel nieuwsgierig naar Narcos, ga die ook nog eens een keer kijken. IK raad je aan om Prinson Break te kijken. Die is echt het hele seizoen alleen maar spannend en het wordt alleen maar spannender. Maar als ik jou lijstje zo zie lijkt mij Nashville wel wat voor jou, die is ook leuk!

 • Eva

  Jaaa, house of cards en gossip girl! Ook mijn favorieten! CHUCK :-)!!

 • Maria || 2momZS

  Ja heb ze allemaal gezien! Absolute aanraders, mijn favoriet nu is OITNB. The Following volg ik nu ook, die is ook wel goed!

 • Tineke

  Pridon break, Homeland, The Bridge!

 • Tineke

  Oja en the Missing!

 • Vanessa

  Breaking Bad vond ik ook een topserie! Verder zijn dit mijn aanraders: The Killing, Lie To Me en Stranger Things. Binnenkort wil ik graag naar Bloodline en The Following kijken, daar heb ik ook al veel goeds over gehoord.

 • Nesrin

  Gossip Girl! I love Chuck & Blair! Breaking Bad vind ik goed en Kevin Spacey is echt een goede acteur ook in House of Cards speelt hij briljant.

 • Martina

  Bij breaking bad zijn wij halverwege blijven hangen… M’n vriend vond het saai worden en ik had ook niet zoveel zin om verder te kijken. Heel suf maar had jij dat ook?

 • MARIJKE

  Ik heb zelf geen netflix maar kijk wel orange is the new black. Zo’n leuke serie!

 • Vlijtig Liesje

  Gossip girl kijk ik gezellig met mijn jongste dochter! Ik vind de beelden van New York alleen al leuk.

 • Amy-Denise

  Gossip Girl blijft bij mij ook een grote favoriet, geweldige serie!

 • Iris

  Van Breaking Bad heb ik alleen nog seizoen 1 gezien (lees: gebingewatched), maar ik wil heel graag de rest gaan kijken.

 • Lidy

  In de categorie ‘vrouwenseries’ is Jane the Virgin ook erg leuk. Ben ik mee gestart toen ik door Gossip Girl heen was (heerlijke serie idd!).

 • Cindy - levenalsmama.nl

  Ja Gossip Girl houd ik ook van! Maar Orange is the New Black is ook geweldig, ik baal er echt van dat ik daarbij aan het einde ben en moet wachten op een nieuw seizoen!

 • Simone

  Ik ben niet zo’n ontzettende serie-kijker. Maar ik houd wel van die echte vrouwenseries. Gezelligheid, blijheid hier en daar wat drama. Als het maar geen actie of geweld is. Ik ben nu opnieuw gilmore girls aan het kijken zo nu en dan. En Gossip girl lijkt me wel leuk om ook eens uit te proberen.

 • Leonie van Mil

  Drop dead diva is ook echt een hele leuke serie

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.