Ask Me Anything: de antwoorden!
7 mrt 2014 Lifestyle 16

Ask Me Anything: de antwoorden!

Een paar weken geleden plaatste ik een Ask Me Anything artikel. De reacties hierop waren super leuk! Vandaag geef ik de antwoorden!

Myrthe vroeg:

Waar en in welke omstandigheden blog je het liefst? Als je een plek mocht kiezen om voor altijd te wonen, waar zou die dan zijn? Wat is je grootste wens?

Ik blog het liefste thuis als Senna op bed ligt. Thuis heb ik lekker alles bij de hand en ik steek vaak een paar kaarsjes aan tijdens het bloggen. Een kopje thee erbij en dat is de beste omstandigheid voor mij om in te bloggen! Een plek waar ik altijd zou willen wonen zou zonder twijfel in het bos zijn! Lijkt mij zo heerlijk, dit is eigenlijk tegelijkertijd een wens van mij! Alleen Vincent vindt het maar niets, hij wil liever verhuizen naar Amerika.

Vakantie Portugal

Nanda vroeg:

Heb je al vakantie plannen voor het komende jaar?

Jazeker! Wij gaan lekker op vakantie naar Portugal! Ik schreef er eerder een blogje over: klik. Ik heb er trouwens zo ontzettend veel zin in, kan niet wachten om de hele dag in de zon te liggen!

Mandy vroeg:

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Eigenlijk uit van alles. Aan mijzelf merk ik dat bij veel wat ik doe mijzelf afvraag of ik er over kan bloggen. Als ik bijvoorbeeld iets aan het lezen ben, bakken of om mij heen zie. Ook haal ik inspiratie uit Senna! Ik vind het heerlijk om een apart blogje over hem te schrijven!

Chanel Mélodieuse

Saskia vroeg:

Stel je belandt op een onbewoond eiland, welk make up product zou je niet zonder kunnen en waarom?

Oeeh dit is wel een hele moeilijke vraag 🙂 Ik ga denk ik voor de lipstick! De laatste tijd ben ik hier zon ongeveer echt verslaafd aan geworden, ik vind het zo leuk en mooi! En als ik een lipstick mag uitkiezen zou ik gaan voor Melodieuse van Chanel!

Rosie vroeg:

Als je een reis mocht maken die je niet zelf hoeft te betalen waar zou je dan heen gaan en waarom?

Dan zou ik er voor kiezen om twee maanden ertussenuit te gaan en dan heel ver weg waar veel zon is en strand. Welk land zou ik eigenlijk niet weten. Als ik Senna en Vincent maar bij me heb en er is heel veel zon ben ik blij! Daarnaast lijkt het mij super om gewoon eens de boel de boel te laten en er gewoon een paar maanden tussenuit te gaan! Dan denk ik er trouwens even niet aan dat ik mijn familie onwijs zou missen hoor, want ik denk dat ik niet zo lang zonder ze kan!

lancaster

Luuke vroeg:

Hoe ben je begonnen met bloggen, waarom en had je al veel pageviews? Wat is je favoriete beautyproduct en waarom?

Bloggen is ontstaan uit iets leuks doen voor mijzelf; als hobby dus. En hoe langer ik blog, hoe groter de hobby wordt! Wat betreft pageviews weet ik niet exact het aantal. Ik weet wel dat het vrij snel ging voor mijn gevoel. Ik had namelijk het idee dat niemand mijn blog zou lezen. De eerste maand zat ik rond de 35 bezoekers per dag, elke maand is dit gaan stijgen. Mijn favoriete beautyproduct is op dit moment voor mij een bronzer van Lancaster. Door dat mijn huid nu weinig zonlicht ziet ben ik wat witter en deze bronzer geeft een heel mooi subtiel tintje!

Roos vroeg:

Zou je nog graag een kindje willen of is je gezinnetje compleet?

Leuke vraag! Ja, ik zou heel graag nog een kindje willen! Het lijkt mij geweldig om Senna nog een broertje of zusje te kunnen geven. De omstandigheden qua operaties e.d. waren er eerst niet naar, maar ik hoop dat we over een tijdje er voor kunnen gaan 😉 Wel grappig dat toen Senna net was geboren ik echt dacht: dit wil ik nooit meer, de bevalling en spoedkeizersnede waren me best tegengevallen. En het eerste jaar met Senna was zo fijn en liefdevol dat ik aan hem echt genoeg had en mij niet kon voorstellen hetzelfde voor een tweede kindje te kunnen voelen. Maar na een jaar kriebelde het toch weer, het lijkt mij zo gezellig!

Gwen, Marloes, Kissyfur en nog een Marloes vroegen hoe ik het werken, mama zijn en bloggen combineer. Deze vraag heb ik beantwoord in een apart artikel! *klik*

Bedankt allemaal voor de ontzettend leuke vragen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de antwoorden te lezen! Fijne dag allemaal!

handtekening-saskia

 Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Moniek

  Leuke antwoorden! leuke blog heb je ook!

 • Healthy Mommy

  Leuk om te lezen! O, man.. Ik kijk ook ZO uit naar de vakantie. Wij zitten een land naast jullie 😉 Heerlijk in een huis met zwembad in Spanje! Kan ook écht niet wachten. Eerst nog “ff” bevallen 😉

 • Kim

  Leuk om te lezen! Leuk dat je nog een kindje wilt! Ik zou er ook wel meer dan één willen later, het liefst twee, gehe :D.

 • Svenja

  Haha je bent wel erg dol op je mooie Chanel lipstick 😉

 • Geertje

  Leuke vragen en leuk beantwoord… Ik zou ook zo graag in het bos wonen! Heerlijk rustig, stil…

 • Jaimy en Laura

  Wat leuk om je antwoorden te lezen!

 • Kirsty

  Leuk dat je de vragen allemaal zo uitgebreid hebt beantwoord! 🙂

 • Kissyfur

  Leuk om je zo beter te leren kennen. De vraag van luuke vond ik ook leuk beantwoord. Je verdient alle credits want ondanks de massa beautyblogs spring je er uit.

  • Saskia Hardeman

   Wauw, geweldig leuk om te lezen, dankjewel!!

 • robin

  leuke vragen! en heerlijk dat je naar Portugal gaat 🙂

 • Laura

  Leuke vragen en antwoorden!

 • Manon

  super leuk om je antwoorden te lezen

 • Jana

  Leuk om te lezen! En tof om te zien hoeveel je van zoontje houdt, zo lief dat je dit deelt met ons 🙂

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel! ook erg lief om te horen 🙂

 • Roos

  Gelukkig vond je mn vraag leuk, twijfelde een of ik hem ging stellen, is toch wel heel persoonlijk natuurlijk! Fijn dat je zo hebt kunnen genieten van Senna, maar ook fijn dat jullie er over een tijdje misschien wel een broertje of zusje bij gaan maken/krijgen haha! Super leuk blogje, misschien gooi ik er binnenkort ook eens een Als me Anything op.. 🙂

 • Nanda

  Ik had inmiddels je heerlijke Portugal pics gezien! Lekker hoor! En nu ook je ‘hoe combineer ik’, leuk om te lezen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.