Ask me Anything!
1 nov 2013 Lifestyle 9

Ask me Anything!

De ” ask me anything” artikelen vind ik zelf altijd heel erg leuk om te lezen. Het geeft toch nog een extra kijkje hoe iemand persoonlijk is en dat vind ik leuk! Daarnaast houd ik wel van een beetje interactie πŸ˜‰ Lang heb ik zitten twijfelen of ik ook zo’n artikel zou plaatsen. Ik vind mezelf namelijk niet zo heel erg interessant, ik ben gewoon maar een bloggende moeder. Maar wie weet hebben jullie wel heel interessante vragen voor mij!Β Vandaag en aankomende week mag je dus van alles aan mij vragen. Ben wel heel benieuwd wat jullie voor mij gaan verzinnen dus zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! Als er genoeg vragen zijn zal ik deze beantwoorden in een artikel of filmpje. Ik ben reuze benieuwd so.. ask me anything!

Omdat ik voor vandaag al een artikel had klaar staan zal ik deze verplaatsen naar de middag om 16.00. Dus kom gerust nog eens terug.

Fijne dag allemaal!

xoxo Saskia

Doe jij al mee aan de winactie waarmee je een waardebon twv € 10,– (te besteden bij puresoap.nl) kan winnen?

Reacties

 • Beautydagboek

  Wat leuk! Ik ben benieuwd wat je meest favoriete lipstick en blush is en welke je voor geen goud zou willen missen in je stash?

 • Whitney

  Leuk idee! Vind het ook altijd leuk om te lezen. Volg je pas een paar dagen en misschien is het ergens na te lezen maar vraag het toch. Hoe bevalt het moederschap? Hoe oud is je kindje nu? Hoe was je zwangerschap en bevalling? Hoeft natuurlijk niet helemaal in details te treden, absoluut mag je vrijgeven waar jij behoefte aan hebt πŸ™‚

 • Nina

  Leuk! Waarom ben je begonnen met bloggen? πŸ™‚

 • Kirsty

  Leuk dat we je alles mogen vragen! Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe je het moederschap combineert met bloggen?

 • Beautyjuf

  Wat leuk dat wij je alles mogen vragen. Ehh, welke vraag zal ik je stellen πŸ˜‰ Ik ben wel nieuwsgierig naar waar jij de inspiratie vandaan haalt. En, is het gemakkelijk om je baan, het moederschap en je blog gemakkelijk te combineren?

 • Deborah

  Leuk! Welk kledingstuk is echt onmisbaar voor jou?

 • Sophie

  Superleuk! Wat is absoluut jou modemusthave? ^^

 • Lizzy

  Leuk dat we je vragen mogen stellen! Mijn vragen:
  – Wat vind je het allerleukste aan het bloggen?
  – Wat voor hobby’s heb je nog meer?
  – Wat is jou slechtste eigenschap?

 • Stephanie

  Toen je 5 jaar jonger was, hoe dacht je dan dat je leven er nu uit zou zien?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.