Vragenlijst Liebster Award
15 dec 2013 Lifestyle 18

Vragenlijst Liebster Award

Van Linda kreeg ik een berichtje dat zij mij heeft genomineerd voor de Liebster Award! Super lief, dankjewel Linda! Omdat ik eerder genomineerd ben en er een artikel over heb geschreven was ik in eerste instantie niet van plan er weer een artikel over te maken. Toch vond ik de vragen die Linda heeft opgesteld erg leuk en inspirerend! Daarom ga ik wel haar vragen beantwoorden. Lees je mee?

1. Beschrijf in het kort waar jou blog over gaat.

Mijn blog gaat grotendeels over Beauty en Lifestyle. Ook post ik af en toen artikelen over onderwerpen die mij bezighouden bijvoorbeeld gezondheid.

koekjes
2. Wat is jouย guilty pleasure?

Koekjes. Heel veel koekjes. Ik ben er gek op. Het allerlekkerst vind ik van die wafelkoekjes ๐Ÿ˜€ En Donuts niet te vergeten!


3. Wat maakt jou uniek?

Deze vraag heeft mij wel even zoet gehouden. Want tjah wat maakt mij uniek? Erg moeilijk om die vraag te beantwoorden. En het klinkt heel cliche maar iedereen is uniek in de dingen die hij doet en meemaakt. Als ik bijvoorbeeld kijk naar ย mijn kwaliteiten ben ik niet de enige die over deze kwaliteiten beschikt. Wel denk ik dat je uniek kunt zijn door verschillende kwaliteiten met elkaar te combineren. Daarom betrek ik deze vraag maar even voor het gemak op mijn blog. Mijn blog is denk ik ook niet zo uniek, en is een van de zovelen. Toch wil ik proberen om uniek te zijn door persoonlijke gedachten te delen. Ik wil ook proberen steeds meer persoonlijke artikelen te plaatsen. Merk dat ik het schrijven van dit soort artikelen nog niet altijd gemakkelijk vind.

eiland
4. Stel, je strand op een onbewoond eiland, met wie zou je daar willen vertoeven? En welke 3 voorwerpen heb jij nodig om te overleven?

Dit is geen moeilijke vraag. Met Vincent en Senna natuurlijk! Het liefst zou ik natuurlijk ook mijn hele familie meenemen ๐Ÿ˜‰ En drie voorwerpen.. hmz dat is echt een moeilijke vraag. Ik ga er van uit ย dat het om spullen gaat en niet om voedsel e.d. Ik zou dan gaan voor mijn lenzen, foto van familie en de ketting die ik bij de geboorte van Senna heb gekregen.


5. Wat is jou mooiste herinnering?

De geboorte van Senna. Dat is een ervaring welke ik mij tot in de kleinste detail kan herrineren. Toen ik Senna voor het eerst zag overviel mij het mooiste gevoel ooit: moederliefde.


6. Vertel ons eens over je grootste blunder!

Haha leuke vraag, dat zijn er zo veel dat ik ze allemaal niet kan onthouden ๐Ÿ˜‰ De laatste die ik mij kan herinneren ย is toen ik voor Senna zijn verjaardag verjaardagskaarten had besteld. De kaarten kwamen maarniet binnen en ik wist maar niet waarom. Toen we keken op mijn account kwam ik erachter dat ik een verkeerd vakje had aangeklikt waardoor ik het geld zelf had moeten overmaken. En ik dacht dat het automatisch zou worden afgeschreven. Tjah dan kan je lang wachten ๐Ÿ˜‰

 

bloggen-2-300x250
7. Wat hoop jij met je blog te gaan bereiken? En waar zie jij jezelf over een jaar met je blog?

Mijn blog is ontstaan uit hobby. Het allerleukste is natuurlijk als mensen het ook leuk vinden om te lezen! Hoe dan ook, ik blog omdat ik het leuk vind en omdat ik in mijn blog mijn ei kwijt kan. Over een jaarhoop ik nog net zo veel plezier te hebben in bloggen! Ook hoop ik meer geleerd te hebben. Zo zou ik heel graag willen leren hoe ik mooie foto’s kan maken, en hier verder in willen groeien. Ook zou ik graag meer columns willen schrijven, merk dat ik dit nog niet altijd even makkelijk vind.

8. Wat is jou mooiste vakantie bestemming? Voor een city trip en voor een vakantie.

Qua vakantie ben ik niet heel veeleisend. Als er maar wel heel veel zon is ๐Ÿ˜€ Voor een city trip Barcelona!

creative
9. Waar haal jij jou inspiratie vandaan?

Uit van alles. Bij veel dingen die ik mee maak vorm ik een artikel in mijn hoofd. Als het blijft hangen en ik er op een later moment nog steeds aan denk, werk ik dit artikel uit. Verder ย haal ik mijn inspiratie voornamelijk uit mooie producten.

10. Welke van de vier seizoenen past het beste bij jou?

Zonder twijfel: de zomer! In de zomer voel ik mij veel meer thuis, het lijkt wel of dan alles beter is ๐Ÿ˜‰

11. Welke boodschap zal jij je lezers mee willen geven?

Taylor Swift

Nadat ik dit artikel van de week had geschreven en klaargezet kreeg ik van Marrinda ook een mail dat zij mij heeft gen0mineerd. Omdat ik dit artikel al klaar had staan doe ik hier nu even niet mee maar wil ik Marrinda wel bedanken, super leuk dat je mij genomineerd hebt!

Tenslotte een vraag voor jullie..

Vraag 3 vond ik zelf heel moeilijk te beantwoorden. Ik ben benieuwd wat jullie antwoorden zouden zijn. Dus stel ik de vraag aan jullie: Wat maakt jou uniek? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaย Facebook,ย Bloglovinย en/ofย twitter?

 

Reacties

 • Laura

  Wat leuk dat je genomineerd bent! Ik vind je blog echt hartstikke leuk. Ik vind vraag 3 ook wel moeilijk, ik hoop dat het is dat ik mijn artikelen zoveel mogelijk ‘eigen’ maak. Dat je na een tijdje ziet dat is laura

  • Saskia Hardeman

   Super leuk om te horen! Dankjewel ๐Ÿ˜€

 • Beautydagboek

  Heel erg leuk om te lezen. Je kunt merken dat je ze echt oprecht hebt ingevuld, ik denk dat authenticiteit jouw uniek maakt en een bewuste kijk op dingen ๐Ÿ™‚ Heb ik dat goed? Wat mij uniek maakt, dat is een moeilijke vraag. Lastig over jezelf te zeggen!

  • Saskia Hardeman

   Wat een lieve reactie, en je hebt het denk ik helemaal goed ๐Ÿ˜€ Klopt he dat het lastig is om over jezelf te zeggen!

 • Luuke

  Wat super dat je genomineerd bent! Vraag 3 is inderdaad moeilijk, ik deed pasgeleden een tag en daar vroegen ze waar ben je goed in… Ik kon ook niet zo snel iets bedenken. Sommige krijgen dan ook het gevoel dat je dan een hoge eigendunk hebt, maar je mag wel eens zeggen van ik vind dat ik hier goed in ben.

  • Saskia Hardeman

   Natuurlijk mag je dat zeggen! Iedereen heeft dingen waar hij of zij goed in is!

 • Kirsty

  Leuk dat je hier een artikel van hebt gemaakt! Ik vind die vraag van wat je uniek maakt ook wel heel lastig hoor! Ik dacht altijd dat ik het wel wist, maar nu leer ik tijdens mijn minor dat zelfs als je denkt een eigen kledingstijl te hebben die vaak weer ergens op gebaseerd is en dat het dan maar de vraag is hoe uniek dat eigenlijk is.. Dat vind ik trouwens best een nare gedachte het idee dat iedereen toch wel veel op elkaar lijkt, ik doe dan liever alsof iedereen heel uniek is ๐Ÿ˜‰

  • Saskia Hardeman

   Haha ja klopt. Toen ik er over na ging denken bedacht ik mij dat het eigenlijk heel filosofisch is. Want zijn mensen wel uniek en wat maakt iemand uniek? Want er is altijd wel iets te bedenken waarin iemand hetzelfde is. Laten we het er indd maar bij houden dat iedereen uniek is ๐Ÿ˜‰

 • Lidewij

  Wat leuk dat je hier toch nog een keer over hebt geschreven, ik vind het ook erg leuke vragen namelijk! Ik vind jou uniek door je persoonlijke insteek, en doordat je mama bent! Dat zijn niet veel jonge beautybloggers, en daarin vind ik je heel uniek, en ook volwassener. Wat mij uniek maakt vond ik ook een hele lastige vraag om te beantwoorden, maar ik denk dat ik echt bijna altijd vrolijk ben ๐Ÿ˜€

  • Saskia

   Aah leuk om te horen! Zoals ik jou altijd zie in je filmpjes geloof ik indd ook wel dat jij altijd vrolijk bent! ๐Ÿ˜€

 • Cassilda

  Een hele leuke tag, met toffe antwoorden! Denk dat het lastig voor vele is om te zeggen wat uniek is, omdat je dan positieve dingen zegt over jezelf (en dat zien vele helaas als opscheppen of bluffen). Ik vind je blog iig wel uniek, en ben een echte fan aan het worden!

 • Natasja

  Hele leuke vragen inderdaad!
  Poeh wat een moeilijke vraag. Wat mij uniek maakt is om wie ik ben: serieus maar tegelijkertijd ook stapel gek, eigenwijs maar ik kan ook heel goed luisteren. Ik denk dit soort tegenstellingen. Dingen die niet bij elkaar horen of passen die ik toch zo doe of zo ben…

 • Whitney

  Leuk om te lezen. Ik vind je blog super leuk, het is persoonlijk en anders dan de rest. Vraag 3, wat maakt mij uniek? Wat lastig, ik vind ook dat iedereen uniek is. Je leven, ervaringen, gebeurtenissen vormt je tot wie je bent.

 • Iris - The Beauty Magazine

  Super leuk om te lezen! En leuk dat je zo gek op koekjes bent!

 • Song- Thanh

  Leuke tag, leuk om te lezen!

 • Betty

  Wat een leuke vragenlijst!

  En wat mij uniek maakt? Pff dat vind ik heel moeilijk om te zeggen!

 • marrinda

  Heel erg leuk!! ๐Ÿ™‚ Grappig dat bloggen ook bij jou zo veel tijd in neemt ๐Ÿ™‚ maar het is ook zo leuk!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.