Ask Me Anything: de antwoorden!
13 nov 2013 Lifestyle 26

Ask Me Anything: de antwoorden!

Vorige week plaatste ik een Ask Me Anything artikel. Hier zijn een aantal vragen uitgekomen die ik vandaag allemaal ga beantwoorden! Als eerste wil ik nog even zeggen dat ik de reacties en vragen stuk voor stuk super leuk vond. Bedankt allemaal! Zo, nu door naar de vragen. Lees je mee?

lipstick

Wat is je favoriete lipstick en blush. Welke zou je voor geen goud kunnen missen? (Liset, Beautydagboek)

Oeeh dat is gelijk een moeilijke vraag. Ik gebruik best veel door elkaar. Als ik echt moet kiezen ga ik voor Color Boost van Bourjois. En dan de roze, deze gebruik ik heel veel en vind ik echt perfect omdat deze ook hydrateert. Momenteel gebruik ik trouwens heel veel een lipgloss van Dior, Spring Ball, deze is echt perfect en mooi subtiel. Qua blush heb ik niet echt een favoriet. Momenteel gebruik ik er een van Essence. De Color Boost van Bourjois zou ik niet kunnen missen, ik heb hier ook een voorraadje van.

Hoe bevalt het moederschap, hoe oud is je kindje nu en hoe was je zwangerschap en bevalling? (Whitney)

Het moederschap bevalt mij heel erg goed. Heel cliche maar het is zo ontzettend bijzonder! De band met Senna wordt steeds intenser en is zo mooi om mee te mogen maken! De zwangerschap zelf is een ontzettend lang verhaal en misschien dat ik hier ooit nog wat over vertel. De bevalling was een keizersnede. Senna lag in een stuit en mijn bekken zijn te smal waardoor de gyneacoloog geen stuitbevalling aandurfde. In eerste instantie stond de keizersnede gepland op 11 oktober 2011. Op 2 oktober kreeg ik weeen en is het een spoedkeizersnede geworden. Ik ben zo blij dat de bevalling zelf op gang is gekomen! Voor mij geeft dit het gevoel dat ik zelf ook heb meegewerkt om Senna op de wereld te zetten. Senna is overigens nu twee jaar en een heel vrolijk mannetje!

saskia

Waarom ben je begonnen met bloggen? (Nina)

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik op zoek was naar een hobby. Schrijven heb ik altijd heel erg leuk gevonden en ik ben daarom ook begonnen met artikelen schrijven om te kijken hoe ik dit vond. Ik merkte al snel dat ik dit geweldig leuk vond en ben toen mijn blog gaan opzetten.

Hoe combineer je het moederschap met het bloggen? (Kirsty)

Ik heb nu nog het geluk dat Senna tussen de middag een klein slaapje doet. Dan heb ik vaak tijd om snel iets te doen. Ik werk eigenlijk heel veel van te voren uit. Zoals foto’s maken, of schrijven. Dan hoef ik dit later alleen nog maar aan te passen of iets toe te voegen. Vaak als ik in de avond niets te doen heb, werk ik ook aan mijn blog.

mother

Waar haal jij je inspiratie vandaan en is het gemakkelijk om je baan het bloggen en moederschap te combineren? (Marloes, Beautyjuf)

Mijn inspiratie haal ik eigenlijk uit heel veel dingen. Gedurende de dag schiet er altijd wel iets in mijn hoofd wat mij leuk lijkt om over te schrijven. Vaak maak ik dan een beginnetje en werk het later verder uit.

Tot nu toe is het goed gegaan om mijn baan, het moederschap en het bloggen te combineren. Nu is het zo dat ik de laatste weken niet werk ivm de operatie. Omdat ik van te voren wist dat ik geopereerd ging worden heb ik heel veel vooruit gewerkt en schreef ik 2 a 3 artikelen per dag en werkte daarnaast. Hiervan merkte ik wel dat ik dit niet te veel moet doen. Ik denk dat het belangrijk is om te plannen, en om iets vooruit te werken. Ik vind het bloggen zo leuk dat ik daar mijn weg wel in vind.

Welk kledingstuk is onmisbaar voor jou? (deborah)

Pfff lastig.. Ik denk dat blazers/jasjes onmisbaar voor mij zijn. Het maakt mijn outfit in een klap heel netjes. Ik heb er aardig wat en ben er gek op, echt onmisbaar!

Wat is absoluut jouw modemusthave? (Sophie)

Sieraden. Een ketting maakt je look helemaal af en oorbellen ook.

Senna Josiah

Wat vind je het allerleukst aan bloggen en welke hobby’s heb je? (Lizzy)

Het allerleukste aan bloggen vind ik het verdiepen ergens in en daarover schrijven. Mijn hobby van dit moment is bloggen πŸ˜‰ Daarnaast is mijn grootste hobby Senna. Hij is nu op een leeftijd dat hij veel met mama samen wil doen. Heel gezellig vind ik dat!

Toen je vijf jaar jonger was, hoe dacht je toen dat je leven er nu uit zou zien? (Stephanie)

Tjah dat is een moeilijke vraag. Vijf jaar geleden was ik in ieder geval nog niet bezig met kindjes krijgen. Ik zag mijzelf toen absoluut niet als moeder. Ik ging elk weekend stappen met mijn vriendinnetjes en had een geweldige tijd. Ik denk dat ik toen ook nog geen beeld voor mij had over hoe het zou worden. Ik was daar nooit echt heel erg mee bezig. Als ik mijzelf vergelijk met vijf jaar geleden ben ik veel rustiger en bewuster van mijzelf geworden.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Ik vond het in ieder geval echt heel erg leuk om deze vragen te beantwoorden!

Vind jij het leuk om Ask Me Anything artikelen te lezen?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaΒ Facebook,Β Bloglovin en/ofΒ twitter?

Reacties

 • Nikki

  Leuk om te lezen. En wat een schatje!

 • Marloes

  Echt leuk om te lezen!

 • Sas

  Wat een leuke vragen, en antwoorden!

 • Marion

  Heel leuk om te lezen! Wat een mooi kindje heb je πŸ™‚

 • Tjuly

  heel leuk om te lezen Saskia!

 • Simone

  Heel leuk en persoonlijk dit stukje, en wat een lieve foto’s!

 • Nina

  Wat een lieve foto’s en leuk dat mijn vraag ertussen staat! πŸ™‚

 • Iris - The Beauty Magazine

  Wat een leuke vragen en leuke antwoorden! En wat een super schattig kindje heb je toch!!

 • KyandiiCandy

  Superleuk om te lezen en je kindje is zooo schattig! πŸ˜€ xx

 • Jhemyla

  Wat heb je een super lief zoontje!!

 • Beautyjuf

  Wat leuk om je antwoorden te lezen πŸ™‚ En, wat lief dat je mijn vraag ook hebt beantwoord πŸ˜‰ Wat een lieve & schattige foto’s van je zoontje.

 • I scream beauty

  Wat leuk om te lezen! Wat een leuke foto’s van je zoontje.!

 • Melissa

  Wat een lieverd!

 • Rachel Kromdijk

  Wat een prachtige happy foto’s en wat een prachtig kindje!

  heel leuk ook geantwoord!
  liefs,

 • Annelies

  Hey, ik ontdekte je blog net en je schrijft echt leuk! Zou je me meer tips kunnen geven over hoe je een goede blog maakt? Ik ben namelijk net gestart, dus kan alle tips gebruiken πŸ™‚
  Kijk maar eens naar m’n nieuwe happy blog!

  Annelies

  • Saskia Hardeman

   Ik zal binnenkort eens een kijkje nemen.

 • Sharon

  Wat een super schattig kindje! En een hele knappe moeder!
  Je blog ziet er ook super leuk uit dus ik ga je meteen volgen!
  X

  • Saskia Hardeman

   Aah lief dankjewel! En welkom!

 • Tjitske

  Wat een super lief kindje! Die tandjes, aaaw!!

  • Saskia Hardeman

   Haha schattig he, op de foto’s was hij nog wel een stuk kleiner, rond de 1 jaar.

 • Whitney

  Echt leuk om te lezen! Leuk dat je me vraag ertussen uit hebt gekozen. Senna is echt cute! Heerlijk ventje om te zien. Leuk zo een artikel, zeker weer doen πŸ˜‰

 • Isabel Cristina

  Ahh, leuke vragen en antwoorden! Die foto’s van Senna en jou zijn zo leuk!

 • Mama van Jenthe (Kelly)

  Wat een onwijs lief schatje! Leuk om te lezen.

 • Maaike

  Wat leuk om te lezen en wat is Senna een schatje zeg!
  X

 • Iris

  Heel erg leuk om te lezen! Wat ben jij een mooie vrouw zeg en wat heb je een prachtig kindje!
  Ik ga je blog volgen en zou het leuk vinden als je ook eens bij mij komt kijken! πŸ˜€

  X Iris

  • Saskia Hardeman

   Echt heel lief dankjewel! Ik kom zeker eens bij je kijken.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.