Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 4)
26 jan 2015 Lifestyle 19

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 4)

Een nieuwe week! Wat was afgelopen week een spannende week voor ons. We kregen de 20-weken echo en hadden nog wat andere afspraken omtrent de zwangerschap. Zoals jullie van de week al hebben kunnen lezen is de 20-weken echo goed verlopen en hebben we te horen gekregen dat we een meisje krijgen! Eine van de week hadden we wat uitjes gepland met familie. Zo gingen we met de kindjes naar een kinderconcert van Peter en de Wolf en ging ik met mijn zus uit eten. Deze week een lekker uitgebreid fotodagboek! Kijk je mee?

Knoopjes

Senna heeft een nieuwe hobby; namelijk met knoopjes spelen. Hij kan hier uren mee bezig zijn door gewoon te tellen of door op grote te sorteren. Het doet mij een beetje denken aan vroeger bij mijn oma. Toen speelde ik bij haar ook altijd met knoopjes!

Bananenpannekoekjes

In de avond kreeg ik opeens ontzettend zin in bananenpannekoekjes. Ik was even vergeten dat ze zo lekker zijn. Van de week ga ik weer heel veel bananen inslaan om lekker veel pannekoekjes te maken πŸ™‚

Dr. Hauschka

Mijn verzorging van Dr. Hauschka was bijna op dus kocht ik nieuwe producten. Altijd zo fijn om weer nieuwe tubes aan te breken. En ook fijn om verzorging te hebben die bij je past.

Real Techniques

En het was weer tijd om de kwasten te wassen. Wat een werk zeg, ik verbaas me elke keer weer over hoe veel ik moet wassen steeds.

baby

De 20-weken echo was spannend, we moesten naar het ziekenhuis voor een echo. Maar ons meisje is helemaal goedgekeurd. Wel weten we al dat ik in het ziekenhuis moet bevallen, dit was bij Senna ook dus we waren al voorbereid.

duplo

Senna en ik hadden weer onze wekelijkse Duplo sessie. Zo leuk dat Senna er zo fijn mee kan spelen.

Girl

De kaartjes en cadeautjes stroomden binnen nadat we bekend maakten dat we een meisje krijgen. Zo lief van iedereen!

Aquafresh

Van het Pr-bureau kreeg ik een pakketje binnen met tandpasta. Deze gaan mee in mijn bevallings-koffer voor het ziekenhuis! πŸ™‚

Health

Verslaving: bleekselderij en paprika, mjum.

Kneipp

Senna kreeg een leuk pakje binnen met spulletjes om te proberen. Heerlijk zeg, we zijn dol op Kneipp!

Kneipp bad

De gekleurde badkristallen zijn door Senna al uitgeprobeerd en goedgekeurd. Zo leuk die kleurtjes in bad!

Broodje

Met Senna haalde ik broodjes bij Bakker Bart. Ik ga altijd voor een Italiaanse bol belegd en Senna krijgt altijd een broodje ei!

Broodje

Senna schoof zijn bordje naar mij toe en zei; mama je moet nog een foto maken πŸ˜€ Hihi.

Baby

Nog meer lieve babycadeautjes!

The Body Shop

De Glazed Apple lijn was helaasbijna helemaal uitverkocht en op instagram las ik opeens dat de eau de toilette er weer was! Jep, direct besteld! O, en nog twee lipsticks.

Peter en de wolf

Zaterdag gingen we met de familie naar een voorstelling van Peter en de Wolf. Voor mij echt jeugdsentiment aangezien wij thuis altijd deze muziek luisterden. Frank van sesamstraat vertelde het verhaal.

Peter en de wolf

En leuk dat Senna het vond. Mijn nichtjes en neefjes waren ook mee en vonden het erg leuk!

Peter en de wolf

Senna mocht ook nog even met Frank op de foto. Senna is dol op sesamstraat dus hij vond het wel erg leuk!

Uit eten

In de avond ging ik met mijn lieve zus uit eten. Zo belangrijk en fijn om dit soort momentjes af en toe eens te plannen!

20 weken

Tot slot nog een buikfoto van 20 weken.

Dit was het weer voor deze week. Aankomende week is het lekker rustig. Afgelopen week heb ik veel last gehad van harde buiken dus is het even goed om een aantal dagen rustig aan te doen.

Tot volgende week maar weer! Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Voor meer foto’s kan je mij volgen opΒ Instagram . Ook opΒ Facebook enΒ twitter plaats ik regelmatig updates. Oohja en volg jij mij al opΒ Bloglovin?

 

 

Reacties

 • Marion

  Oh dat koppie van Senna! Prachtig!!!

 • Amy

  Peter en de Wolf is voor mij ook echt jeugdsentiment. Super dat dat verhaal nog steeds verteld wordt!

 • Nina Simplynspecial

  Oh jij hebt ook nog de glazed apple besteld haha, top! Ben heel benieuwd wat ik ervan ga vinden πŸ™‚ Italiaanse bol belegd is mijn favoriet bij Bakker bart. Hmm. Fijne week!

 • Anouk

  Ziet er gezellig uit. Hoe schattig: “mama moet nog even een foto maken”! Je hebt een goede hulp voor je blog haha

  • Saskia Hardeman

   Ja precies, hij helpt het mij wel onthouden πŸ™‚

 • saskia

  Wat gaat het hard met je zwangerschap, En wat gaaf dat het een meisje is!! gefeliciteerd! Krijg je een Koningsgezin!! en dat gaat dan ook iedereen tegen je zeggen haha!! Believe me Been there!
  En wat leuk de voostelling van Frank!

  • Saskia Hardeman

   Haha, je hebt helemaal gelijk πŸ™‚

 • kelly

  Oo..wat een schatje is het om te zien..Senna..!!! En ik speel nog steeds met knopen…ahha..Heb potten vol, die regelmatig omgaan, voorr een nieuwe sortering!! En inderdaad heel fijn om huidverzorging te hebben die ook echt voor je werkt. Ik ben zo lang bezig geweest om de jusite producten te vinden. Maar al bijna 2 jaar hele goede resultaten met HANNAH…prijzig..maar het werkt!! πŸ™‚

 • 4.Balou

  Wat een onwijs leuke foto’s!

 • Eline

  Hahha heelijk die reactie: Mama je moet nog een foto maken! Heel schattig πŸ™‚ ook dat koppie als hij naast zijn grote held mag zitten, zo lief!

 • Saar

  Haha, jij hebt een behoorlijk aantal kwasten zeg! Ik heb er zo’n twee… πŸ˜›

 • Iris

  Bleekselderij vind ik rauw niet zo, maar paprika… I love!

 • Manon

  Aaaaah ik wist nog niet dat het een meisje was!! super leuk πŸ˜€

 • Sophie

  Ah wat schattig van die foto haha!

 • Arcadia

  Wat een mooi buikje al voor 20 weken! Fijn dat alles goed was met jullie dochter in de buik. Leuk overzichtje van wat jullie hebben gedaan zo.

 • angelique

  Ow frank! Jeugdsentiment haha. Leuke foto’s weer

 • Bibiane

  Peter en de wolf is super! En die man van Sesamstraat, dat is pas jeugdsentiment voor mij πŸ™‚ Hoera voor bevallen in het ziekenhuis! Ik snap niet waarom mensen thuis willen bevallen… Maar zal wel aan mij liggen en het feit dat hier in BelgiΓ« vrijwel niemand thuis bevalt

 • beautifulday4makeup

  Ik ben dol op deze overzichtsartikels

 • Els

  Wat een leuk overzicht. Leuk die Kneipp producten en een goede verslaving! ik was verslaafd aan pindakaas

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.