Review: Chanel Rouge Allure Mélodieuse
3 mrt 2014 Overige 15

Review: Chanel Rouge Allure Mélodieuse

In mijn shoplog van vorige week liet ik al zien dat ik een Chanel lipstick heb gekocht. Mijn allereerste Chanel lipstick! En ik kan je vertellen: de kleur is geweldig en de lipstick zo fijn! Ik heb alvast een lente favoriet te pakken! Kijk je mee?

Chanel Mélodieuse

Speciaal voor het voorjaar bracht Chanel een nieuwe collectie uit. Namelijk de Notes de Primptems collectie! Deze collectie bedraagt zes nieuwe kleuren lipsticks waaronder deze geweldig mooie kleur genaamd: Mélodieuse.

Chanel Mélodieuse

Verpakking

Ik vertelde al dat dit mijn allereerste Chanel Lipstick is. Ik had al aardig wat gelezen over deze lipsticks dus het kon bij voorbaat al geen miskoop worden. De reviews die ik las over de lipsticks van Chanel zijn zo positief! De verpakking heeft een luxe uitstraling namelijk zwart met witte letters. Ook zit er goud in de verpakking verwerkt. De combinatie van het zwart, wit en goud vind ik erg mooi en luxueus ogen!

Chanel Mélodieuse

De huls

De verpakking vind ik al helemaal mooi, en dan heb ik nog niet eens gesproken over de huls! Want die is pas echt luxe! Als je namelijk op het gouden gedeelte zachtjes drukt springt de lipstick zo uit de verpakking! Hoe ideaal is dit als je bijvoorbeeld de lipstick in je tas hebt zitten, je weet namelijk zeker dat de huls niet zomaar open kan!

Chanel Mélodieuse

Chanel Mélodieuse

De kleur

En dan hier de lipstick, alleen in de huls vind ik de kleur al zo mooi! In de stick lijkt het iets aan de oranje/rode kant, maar deze kleur is nog zo veel mooier dan dat!

De kleur kan het best omschreven worden als een mooie intense rood/roze kleur. Op de lippen aangebracht zie je pas goed dat er lekker veel roze aan de kleur is toegevoegd! Ik vind er ook iets koraalachtigs doorheen zitten.

Chanel Mélodieuse

Swatch

De kleur is goed gepigmenteerd. Zo op de hand lijkt het misschien een beetje matig, maar nee de kleur is perfect dekkend!

chanel

Chanel Mélodieuse

Chanel Mélodieuse

Conclusie

Wat ben ik blij met mijn aankoop! de kleur vind ik echt zo onwijs mooi en ook speciaal. Volgens Vincent is de kleur tien in een dozijn, maar voor mij absoluut niet! De dekking vind ik erg mooi en ook de houdbaarheid is prima! Halverwege de dag moet ik wel echt bijwerken, maar dat vind ik ok. Daarnaast is de huls zo mooi dat ik het helemaal niet erg vind om deze erbij te pakken. De kleur is naar mijn mening een kleur die iedereen erg mooi zal staan, lekker fris en al helemaal perfect voor het najaar! Deze lipstick is een absolute aanrader!

Heb jij een Chanel lipstick? Wat vind jij van deze kleur?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Romy

  Wauw, mooi kleurtje!

 • Kissyfur

  Heel mooi. Heftig kleurtje maar je kan m echt hebben.

 • Svenja

  Heel erg mooi! Staat je ook goed! Prachtig is de lipstick he?! Ik heb dezelfde maar dan in een roze kleur:) ik ben vandaag ook helemaal in de Chanel mood:) het zijn gewoon prachtige producten! Ps. Mannen hebben er gewoon geen verstand van hihi!

 • Joyce

  Leuk gedaan zo met de foto’s 🙂 De kleur staat je echt heel goed ! De verpakking is chique, maar dat zijn we wel van Chanel gewend natuurlijk haha

 • Mandy

  Prachtige lipstick! Ik heb zelf nog niks van Chanel, maar ik zou het wel graag willen hebben!

 • Jaimy en Laura

  Mooie foto’s! En wat een mooie kleur lipstick!

 • Jana

  Het is een prachtige kleur! En hij staat je erg goed 🙂

 • Eline

  Wat een plaatje, ik vind de kleur je echt heel erg goed staan!

 • Manon

  Wat een mooie kleur, het staat je ook goed ik had hem alleen iets veller verwacht als je zo de lipstick bekijkt.

 • sabine beining

  Prachtig saskia,ik heb zelf de la diva lipstick.ook al zo mooi.verder spaar ik chanel lakjes en heb er nu ca.50 st.ik vind chanel het beste high end merk.

 • Bertine

  wow wat een geweldige lipstick! staat je super goed:) ook leuk en origineel gefotografeerd met die notenbalk, leuk!

 • Rosanne

  Wat een beauty!! Hij is echt heel erg mooi en staat je ook prachtig!
  liefs x

 • Luuke

  Wauw! Echt een mooie kleur! Hij staat je ook erg goed 😉

 • Linda

  Woohoo Chanel, ik vind het merk zo onwijs mooi. Gefeliciteerd met je aankoop, wat een prachtige kleur en hij staat je ook heel erg goed!

 • Lisa's Beautybabbels

  Wauw, wat een plaatje! Ik heb nog helemaal geen Chanel liptsick..misschien toch maar eens gaan neuzen dan 😉

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.