Winactie: Win kaarten voor de Julianatoren!
22 jun 2016 Mama 27

Winactie: Win kaarten voor de Julianatoren!

Vanmorgen konden jullie op Youtube al de vlog zien van het uitje dat ons gezinnetje bracht aan de Julianatoren. Wij hebben het heel erg leuk gehad en ik vind het dan ook echt onwijs gaaf dat ik een van jullie héél erg blij mag maken met kaartjes voor de Julianatoren!

Kennen jullie de Julianatoren al? Het is een pretpark wat helemaal gericht is op kindjes van 2 tot 12 jaar. Zelfs voor de kleintjes is het óntzettend leuk. Zoals jullie misschien wel weten is mijn dochter 1 jaar oud, en ook voor haar was het een echt feestje om een bezoek te brengen aan de Julianatoren, zij keek haar ogen uit!

Ik mag een van jullie blij maken met vier toegangskaarten voor het pretpark op een datum naar keuze. Lees snel verder voor de voorwaarden!

Win toegangskaarten voor de Julianatoren

Om mee te doen aan de winactie heb je keuze uit twee mogelijkheden. Maar je kan ze natuurlijk ook allebei doen voor een extra winkans.

 • Volg mij op Facebook en like het bericht. Laat ook achter voor wie en waarom je de kaartjes zou willen winnen
 • Volg mij op Youtube en like de Vlog van de Julianatoren. Laat op dit artikel een reactie achter voor wie en waarom je de kaartjes zou willen winnen.

De winactie loopt tot en met woensdag 29 juni 2016. De winnaar krijgt per mail van mij bericht. Zorg ervoor dat je binnen 48 uur op mijn bericht reageert anders moet ik helaas de kaarten aan iemand anders geven.

Veel succes lieve mensen!

Ben jij al eens in de Julianatoren geweest?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Monique Jonas

  Super leuk om er met ons gezin heen te gaan. Onze jongste is er nog nooit geweest maar door de reclame op tv weet hij al precies wie Jul en Julia zijn en die wil hij graag eens ontmoeten!

 • elisabeth maria martina

  voor mijn kleindochters is zo’n dagje uit naar de julanatoren een groot FEEST

 • Sandra

  Jaaa ik wil meedoen! En dan niet voor mezelf (haha, dat zou wat zijn…), maar voor mijn neefjes en nichtje. Ze zouden het fantasatisch vinden! Zou super leuk zijn als zij in de zomervakantie een extra uitje hebben. :De
  Heb je bericht op Facebook geliked en je video op YouTube ook! Uiteraard volgde ik je al op beide kanalen. 🙂

 • Cora van der Bijl

  Oelalla Heel graag opa&oma vinden het een super park en gaan graag met onze twee kleinkinderen op pad!

 • Merel

  Geweldig! Ik doe graag mee, peuter is helemaal gek op Juul en Julia en omdat we niet weggaan deze zomer, willen we graag de vakantie opvullen met uitstapjes 🙂 Leuke actie!

 • Fleur

  Leuk! Wij zijn er ook eens geweest, toen het er heel heel erg druk was. Dit zag er erg ontspannen uit. We zouden graag nog een keertje terug gaan, ook omdat mijn jongste nu wat ouder is en in veel meer attracties kan en mag

 • Els

  Leuk! ik ben er zelf wel is geweest maar dat is al heel lang geleden. Nu zou ik graag met mijn jongens heen gaan

 • Edwards

  Lijkt me super leuk voor de kids wil graag heel graag meedoen,wij zijn er zelf nooit geweest.

 • Birgit

  Ik volgde je al op facebook, maar nu ook op Youtube.
  Ik zou graag willen winnen, omdat ik mijn kinderen beloofd heb om te gaan, maar het werd steeds uitgesteld… Heel slecht, ik weet het, maar dan zou ik ze wel heel blij maken!

 • Nynke

  Twee vliegen in een klap. Een leuk uitje met mijn nichtjes en ik bezorg mijn zus een vrije dag, dat heeft ze ook wel een keer verdiend.

 • Joyce

  Ik zou er zo graag een leuke dag van maken met mijn zoontje. Hij is er met schoolreisje geweest en doordat hij gepest wordt vond hij het niet leuk. En dat terwijl het een super park is. Dus hoop wcht dat ik hem kan verrassen met een leuke dag

 • Priscilla

  Lijkt me super! Ik heb geliked + gevolgd op youtube. Wij zijn nog nooit naar Julianatoren geweest maar gaan over een paar weekjes in de buurt daar een weekje op een bungalowpark vertoeven, zou heel leuk zijn om daarvoor kaartjes voor dit park te winnen!

 • Kim Kouwenberg

  Wat een leuke actie! En waag zeker een poging!
  Lijkt me een ideaal uitstapje voor ons gezin (papa, mama en Riva (2) en dan nemen we ons nichtje Luna van 9 mee! Een park waar de twee meiden zich super kunnen vermaken, lijkt me! Spannend!!!!!

 • Ilsiee prins

  Heee wat een supervrolijke actie! Ik doe graag mee voor de kids,… Superleuk een dagje julianatoren, denk het laatste jaar voordat mijn grote meid daar “te” groot voor is hahaha.. Zal super zijn deze zomer een dagje uit te gaan naar julianatoren! Leuk!
  Groetje Ilsiee

 • Stefanie

  Ik doe graag mee! Ben er nog nooit geweest en zou er wel met mijn gezinnetje naar toe willen! Lijkt mij heel leuk! 🙂
  Ik heb je video geliked op youtube.

 • Liesbeth

  Als tante verwen ik onze 2 nichtjes graag! Met oom en tante naar Julianatoren zullen ze vast geweldig vinden!

 • melissa

  Jaaaa ik zou heel graag mijn lieve gezinnetje willen verrassen met een dagje uit. volgens mij hebben de kids: elise van 5 en jarno van 3 de perfecte leeftijd hiervoor  (en papa en mama doen maar wat graag mee)

 • maris

  leuk ik doe mee 🙂 Zullen mn zoontjes wel heeeeel erg blij mee zijn hihi

 • Alicia

  Ik heb beide stappen doorlopen! Ik doe graag mee voor mijn meiden

 • natasia

  graag voor mijn mooie gezinnetje ! lekker een dagje weg!

 • Marleen mentos

  Een van mijn beste vriendinnen is een erg jonge moeder, en ik ben daar regelmatig over de vloer om gezellig bij te kletsen en haar ook wat werk uit handen te nemen. Ze heeft twee kindjes, eentje van vier en een die nu een paar maanden oud is. Af en toe doen we kleine uitstapjes naar het bos , het water of kinderboerderijen. Zij heeft namelijk geen rijbewijs en kan dus alleen zulke dingen doen wanneer ik rijd.
  En wat mij nu ontzettend leuk lijkt is om met haar twee dochters, zij en ik een uitstapje te doen naar juliana.
  Een echte meidenmiddag, en voor ons tweeën is het super leuk om in het park te komen waar wij als kind dan met schoolreisjes kwamen.
  Hopelijk maak ik een kansje met mijn bericht, zodat wij ook eens een echt uitstapje kunnen maken.

 • Anneliese de Waal

  Heel erg leuk voor de kinderen, ik doe graag voor de kinderen mee !! 🙂

 • erica

  Ahh gaaaf. Ik zou daar onze boys van 2 en 4 zo blij mee maken. We gaan niet zo vaak een dagje uit omdat mijn man en ik beiden ziek zijn, maar willen het wel weer vaker proberen en rusten dan de dagen erna uit. Vooral omdat ze hier enorm.van genieten. Gelukkig genieten ze ook van de kleine dingetjes (net zoals wij doen) maar is zoiets gaafs als een dagje uit naar Julianatoren ook superleuk. En we nemen dan opa mee om te helpen met de boys.

 • Tamara van Dommelen

  Wat een super leuke winactie! Wij doen graag mee. Kan mij nog herinneren dat ik het vroeger een erg leuk park vond. Ik volg je overal.

 • Rianne Weerd

  Oooo wat leuk! Ik ben vorig jaar met onze oudste dochter geweest, wat vond ze het leuk. Het lijkt mij erg leuk om met z’n allen te gaan. En dat zal voor de kinderen een feest zijn! En voor deze mama ook 😉 Wij gaan eigenlijk nooit naar een pretpark, dat heeft vooral te maken met het feit dat het zo duur is. Dus je zou ons er erg blij mee maken.

 • Anja

  Hoi!
  Ik doe heel graag meee! Zou super graag 3 lieve kinderen verrassen met een dagje uit! En jou vlog heeft ons erg enthousiast over het park gemaakt! Duim duim duim duim 🙂

 • Monique Dekker

  Hoi hoi!
  Wat een super leuke actie! Ik doe heel graag mee! Ik volg je op facebook en heb het berichtje over de winactie geliked. Ook volg ik je op Youtube en heb ik de vlog van de julianatoren geliked! Erg leuke vlog hihi! (:
  Ik zou heel graag kaartjes willen winnen voor mij en mijn lieve zusje! Door omstandigheden kon ik onlangs niet bij haar verjaardagsfeestje zijn, en ik wil het eigenlijk op een hele vette manier goed maken! Er zijn genoeg manieren te bedenken hoor -daar niet van- maar ik zou dit wel een hele te gekke manier vinden!

  Liefs, Monique

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.