Vlog: Naar de Julianatoren!
22 jun 2016 Lifestyle 7

Vlog: Naar de Julianatoren!

Afgelopen zaterdag kwam er door onze vakantie even geen vlog online. Dus deze hebben jullie vandaag van mij te goed! Een hele leuke vlog dit keer want wij gingen met ons gezinnetje naar de Julianatoren!

Pretpark Julianatoren

Mijn zoontje vind de Julianatoren óntzettend leuk. Inmiddels ben ik een paar keer met hem geweest en hij krijgt er geen genoeg van. Zelf vind ik het park vooral erg leuk als het niet zo druk is. Zoals in deze vlog bijvoorbeeld. Het was niet té druk, maar gewoon gezellig. Alles liep lekker door en wij hoeften niet te lang te wachten om in de attracties te kunnen.

Verjaardag Julia

De reden dat wij een bezoekje brachten aan het park is omdat wij zijn uitgenodigd om de verjaardag van muis Julia te komen vieren. Deze verjaardag werd in het park gevierd door middel van een voorstelling. Ook kwam Angelina Ballerina nog om danslessen te geven!

Evenementen Julianatoren

Lijkt het jou ook leuk om eens een evenement mee te maken in de Julianatoren? Op zaterdag 9 juni en zondag 10 juli viert Jul zijn verjaardag! Ook zullen de AFAS sprookjesweken weer plaatsvinden dit jaar van 15 juli t/m 14 augustus. Wil je hier meer over lezen klik op de volgende link: Evenementen Julianatoren.

Oh en ik heb een verrassing voor jullie! Op snapchat (volg jij mij al?) vertelde ik al dat er in samenwerking met de Julianatoren een geweldig leuke winactie aankomt. Houd de blog vandaag dus goed in de gaten!

Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Leuke vlog! Ik ben er nog nooit geweest.

 • Els

  Wat een leuke vlog! Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad en jullie geen last hadden in het park van het weer!

 • Lisanne

  Leuke gezellige vlog. Ik ben vroeger toen ik nog kind was met mijn ouders en zusje hier Een keer een dag geweest. Ik vind her wel echt een attractiepark voor kleine kinderen. En wat hebben jullie geluk gehad met het weer.

 • Angèlique

  Leuk, fijn dat jullie genoten hebben! Zelf ben ik er nog nooit geweest

 • Leonie

  Jeugdsentiment, de Julianatoren! Tof dat jullie uitgenodigd waren:)

 • Iris

  Daar ben ik echt nog nooit geweest. Wel jammer achteraf, want het lijkt me super voor kinderen.

 • Bertine

  wat een leuke vlog zeg! volgens mij ben ik daar ooit als kind wel geweest, maar kan me er nu niks meer van herinneren!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv