Persoonlijk: Welcome To My Life! Avondvierdaagse en Julianatoren
13 jun 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 18

Persoonlijk: Welcome To My Life Avondvierdaagse en Julianatoren

Hoi! Welkom bij weer een nieuw fotodagboek van onze afgelopen week! Best een uitgebreid dagboek dit keer want we hebben dan ook best veel gedaan! Senna liep namelijk de avondvierdaagse en Sophia en ik liepen ook een avond mee. Ook brachten wij gisteren (z0ndag) een bezoekje aan de Julianatoren! Kijk je weer gezellig mee?

Sun

Wat een héérlijk weer was het maandag! In de middag was dit mijn uitzicht. Wat jullie niet zien is dat Sophia ook lekker met de watertafel aan het spelen was. Leuk ding is het, de kindjes hebben er veel plezier mee!

Avondvierdaagse

In de avond ga ik met Senna de avondvierdaagse lopen. Dit was Vincent zijn idee, maar hij had opeens iets anders, dus ik mocht met Senna de week starten. En afgezien van het geslenter en een Senna die heel moe was, vond ik dit natuurlijk best ok.

Avondvierdaagse

Ok, heel even smokkelen dan. Moet kunnen toch 🙂 We liepen trouwens de 3 km! Dat is de route voor de echte kleintjes nog.

Selfie

Ook dinsdag was er weer heerlijk veel zon en kon ik de hele dag lekker buiten zijn.  Doe mij dit weer altijd maar. Deze dag waren wij de hele dag in de tuin te vinden.

Fietsen

Sophia en ik fietsen nog een heel klein stukje. Kunnen jullie het vlechtje zien? . In de avond liep Vincent met Senna de avondvierdaagse.

Wassen

Woensdag doen Sophia en ik samen de was. Ze kan er geen genoeg van krijgen van die draaiende machine, zo leuk en beter dan de tv haha.

Wandelen

In de middag oefenen wij even hoe de Stokke draagzak werkt met Sophia op de rug. Het gaat echt super en ze zit heerlijk. Wij willen namelijk de avond lopen met ons vieren en zien het niet zo zitten om de wandelwagen mee te nemen. Dan is de draagzak toch echt wel een uitkomst!

Kapper

Tussendoor nog even snel met Senna naar de kapper. Dit dikke haar is voor hem zo warm dat we het lekker heel erg kort laten knippen.

Draagzak

In de avond wandelen we de avondvierdaagse met een klein meisje op de rug. Ik vind het echt ge-wel-dig. Heerlijk dat geklets achter mij, ik zou haar wel altijd zo willen dragen .

Sophia

Donderdag doen dit kleine poppetje en ik samen wat boodschappen. Sophia is altijd zo ontzettend vrolijk, echt een geluk vind ik dat.

Avondvierdaagse

In de avond loopt Senna weer de avondvierdaagse met Vincent en zo heeft hij alle vier de avonden op een rij gelopen. Wat een knapperd he. Samen met mijn moeder en Sophia wacht ik hem op.

Interview Metro

Vrijdag krijg ik de Metro binnen, daar stond ik afgelopen week in met een interview.

Bananenpannekoekjes

In de middag heb ik opeens heel erg zin in bananenpannenkoekjes dus bak ik die. Ze zien er niet heel erg fotogeniek uit, maar ze waren erg lekker. In de middag komt er een vriendinnetje van Senna spelen.

Biosnack

Als Vincent in de avond thuis komt uit zijn werk neemt hij dit mee: mijn lievelingscake! Whoeii, lief he :).

Zelf patat maken

Oh dit is alleen maar eten op de vrijdag, maar ik maak ook nog eens zelf frietjes. Wij gebruiken de Actifry en het is deels gelukt omdat ze wel lekker waren. Maar toch was het anders dan anders. Binnenkort maar gewoon weer eens proberen.

Van zaterdag heb ik helemaal geen foto’s. Het was dan ook een ontzettend rustige dag. Ik draai de was, poets het huis grondig, en dat is het zo’n beetje. Op Snapchat plaatste ik trouwens wel wat filmpjes en foto’s! Volg je mij daar ook al? @twinkelbella

Huisje van Julia

Zondag gaan we met ons gezinnetje naar de Julianatoren! Wij zijn daar uitgenodigd om de verjaardag van Julia te vieren. Senna is dól op de Julianatoren en hij vindt het echt een feestje. Deze dag heb ik ook voor jullie op film gelegd en deze vlog kunnen jullie aanstaande zaterdag op mijn Youtube kanaal verwachten. Wist je trouwens dat ik mijn filmpjes op Youtube altijd eerder plaats dan hier op de blog? Als je mij op Youtube volgt, ben je in ieder geval als eerste op de hoogte van al mijn filmpjes!

Ussie

Sophia kijkt haar ogen uit, heerlijk is dat als je kinderen zo genieten. Moe maar voldaan gaan we in de middag weer naar huis.

foto3

En nog even een foto van mijn lieve klimgeitje! Senna is het jongetje met het zwarte shirt .

Dit was het weer! Hoe was jullie week? Veel liefs!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Ziet eruit als een leuke week. Mijn bananenpannenkoekjes zien er ook altijd niet zo fotogeniek uit.

 • Els

  Knap hoor van Senna om de avondvierdaagsen te lopen! Ik vond dat vroeger dat ik me kan herinneren helemaal niet zo leuk. Vaak regen ook . Wat leuk dat je in de Metro stond!

 • Shannon Sheila

  Die draagzak lijkt me echt heel fijn! Wil ik ook nog een keer uitproberen. Wij zijn nog nooit bij Julianatoren geweest. Staat wel op de lijst 😉

 • Nathalie

  Ik ben benieuwd naar je vlog! Wij waren zaterdag voor het eerst in Juliatoren. De shows waren echt heel leuk!

 • Marije

  Dat ziet er uit als een heerlijke week! Knap van Senna zeg, vier avonden achter elkaar lopen! Je kindje in de draagzak op je rug lijkt mij ook heel erg leuk en gezellig trouwens. Is het heel erg zwaar om haar zo te dragen of valt het mee?

 • Lisanne

  Zo te zien heb je een gezellige week gehad. Leuk de julianatoren als kind ben ik daar ook geweest en ik kan mij nog herinneren dat ik het heel erg leuk vond. Jammer dat het deze week wat minder weer wordt….

 • Charlotte

  Gezellig druk weekje! Ik ben nog nooit naar de julianatoren geweest, misschien binnenkort maar eens een keer naartoe gaan 🙂

 • Leonie

  Ah, jullie hebben ook zo heerlijk genoten van het weer! Ik ook:) lekker veel buiten kunnen zijn.

 • Karen

  Oh dat weer was zo heerlijk. Als ik nu naar buiten kijk 🙁
  En leuk dat interview! Fijne week Sas!

 • sammie

  Haha, leuk dat de wasmachine op deze manier nog leuker is als de tv 🙂 3km avondvierdaagse voor de aller kleinste, erg leuk dat dat georganiseerd word!

 • Iris

  Fotogeniek of niet: bananenpannenkoeken smaken altijd heerlijk.

 • Sandra

  Aaaah ik smelt, wat een súper schattige foto van Sophia in de wagen. Die glimlach! Dat vlechtje ik ook te lief, hihi. Leuk dat jullie naar Julianatoren zijn geweest gisteren. Dat kinderen dat fantastisch vinden staat vast! Leuk dat jullie zo’n fijne dag hebben gehad. 🙂

 • Mathiske's mama blog

  Wij hadden een heerlijke week, het weer was super! Wat zijn Sophia en Senna toch schatjes, dat bekkie dan ook! Super goed dat senna de vierdaagse heeft uitgelopen

 • Nathalie

  Het weer was geweldig… maar helaas is het nu weer voorbij!
  Ik hoop dat het snel weer lekker weer is, niet te nat zeg maar 😉

  Ziet er toch wel uit als een fijn weekje al met al!

 • Ramona (Kijk, mama!)

  Dat vlechtje! Leuk…

 • Sabrina

  Oohh wat een gezellige week! Hier vanaf woensdag 5 Weken thuis dus vol ongeduld gestart aan de werkweek!

 • Linda

  Wat een lekker weertje was het vorige week hé.
  Leuk om Sophia al dragend mee te nemen tijdens de wandel4daagse.

 • Carlijn

  Haha zie die kleine meid daar staan, voor de wasmachine. Wat een goed entertainment. Jammer dat die van ons op zolder staat, daar komen Amy en Maisie eigenlijk nooit. Leuk dat jullie naar de Julianatoren waren, ben ik nog nooit geweest maar lijkt me best leuk met die kleintjes.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.