Welcome To My Life! Gourmetten, watertafel en monstertjes
23 mei 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 14

Welcome To My Life Gourmetten, watertafel en monstertjes

Hoi lieve allemaal, welkom bij weer een nieuw weekoverzicht op mijn blog! Afgelopen week was een week met ups en downs, maar ach, ik ben uiteindelijk maar gewoon een moeder die vooral heel erg dankbaar is voor twee van die ontzettend lieve kindjes. Ik neem jullie weer mee in onze afgelopen week, kijk je mee?

Bernardos

Maandag was het natuurlijk Pinksteren. De hele week waren we allemaal een beetje moe en niet zo fit. Dus ook deze dag besloten wij om maar gewoon niet zo veel te doen. Omdat Senna weel heel erg veel energie had 😉 ben ik in de middag met hem naar de ijssalon gefietst. Dat vindt hij zo gezellig om daar samen naar toe te gaan. Oh en ik was verstandig en nam geen ijs, maar gewoon een cappuchino.

gourmetten

Én we gingen in de avond gourmetten. Voor Senna was het dus een zeer geslaagde dag en ik vind dat altijd zo fijn als hij zo veel plezier heeft in bepaalde dingen.

soep

Dinsdag begon het normale leven natuurlijk weer. Zelf had ik de hele dag van 10.00 uur tot 16.00 uur een mindfulness training. Ik vond zo’n dag echt pittig. In het begin ging het nog wel maar aan het einde van de dag begint de onrust toch wel een beetje toe te slaan. Toen ik thuis was merkte ik het weer echt aan mijn lijf hoe intensief zoiets is. Met zo’n lange dag mag je trouwens helemaal niet praten en is iedereen stil, gek genoeg vond ik dit dan weer helemaal niet zo vervelend ;).

Sophia

Woensdag kwam er een Action Shoplog online waar ik onder andere liet zien dat ik dit doosje met tissues kocht. In een onbewaakt ogenblik kwam Sophia dit te pakken en ik kan vertellen dat het doosje nu de helft minder aan tissues heeft.

Piano

En toen ik het doosje had afgepakt ontdekte mevrouw dat de piano wel een héél erg leuk én interessant geluid maakt. Je begrijpt nu natuurlijk dat ze er niet meer weg te houden is ;).

Vlog

Donderdag heb ik zoals je inmiddels ook al hebt kunnen zien een dag gevlogd. Ik ben trouwens wel heel erg benieuwd wat jullie een fijne lengte vinden van een vlog. Juist lang of juist een korte vlog? Misschien dat ik eens ga proberen om een weekvlog op te nemen, misschien wat interessanter en langer om te bekijken.

Little Tikes

Wij kregen een nieuwe watertafel en Senna vind het erg leuk om mee te spelen. Met die vinger daarboven in de hoek laat hij trouwens zien dat er een vliegje in het water zit :).

wandel

Vrijdag  in de ochtend was het een normale doordeweekse dag waar ik wat was wegwerkte en wat huisdingetjes deed. In de middag ging ik met de kindjes naar mijn zus. Sophia was de hele week al zo onrustig en wilde ook gewoon niet slapen tussen de middag. het is dan fijn om even van huis weg te zijn. Ik haalde einde van de middag mijn nichtje nog even van school.

Tapa's

In de avond ging ik met een moeder van een vriendje van Senna tapa’s eten. Was hartstikke gezellig en heel laat haha.

Kellogs

Zaterdag in de ochtend heb ik uitgeslapen. Dat had ik echt even nodig, de hele week met niet fitte kindjes was best vermoeiend, dus ook wel weer lekker om er een rustig dagje van te maken. In de middag lunchen we met deze Kellogs, toch best lekker eigenlijk.

Lego

Senna en ik spelen in de middag samen met de Lego. Ik vind het zo leuk om te kijken hoe hij iets maakt. Hij vindt het zo leuk en ik ben natuurlijk heel trots met wat hij allemaal maakt.

Lego

Sen maakt heel vaak monstertjes, is het niet onwijs schattig? Ik ben vergeten een foto te maken van het baby monstertje, maar dit is in ieder geval zijn mama!

tv

Zondag in de ochtend gaat Senna met mijn moeder mee naar de kerk. Vin en ik kijken een serie. Wij zijn pas begonnen met The Walking Dead, ik moet er wel ontzettend aan wennen, totaal niet mijn ding haha.

lief

In de middag gaan we naar de verjaardag van mijn neefje die zes is geworden! Wij blijven daar de middag terwijl de kindjes lekker spelen samen. Ik doe Sophia dit knipje in en vind het zo schattig. Dat is echt het leuke van een meisjes mama zijn, al die knipjes en frutseltjes 🙂

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een kijkje in ons leven te krijgen. Tot volgende week weer!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Mama Lifestyle Blog

  Wat duurt de mindfulness training lang. Het lijkt me in het begin zeker wel moeilijk om dr hele tijd stil te zijn. De lengte van je vlog vond ik goed. Ik probeer zelf altijd maximaal 6 minuten aan te houden. Ik zie soms ook vlogs van 15 minuten voorbij komen, maar dat vind ik toch wel vrij lang.

 • Charlotte

  Ah dat monstertje is echt heel schattig! Hier is de watertafel ook zo’n hit! En die vliegjes moeten er ook meteen uit haha, “mama beestje!” 🙂

 • Lieke

  Leuk om weer een kijkje te hebben in jouw week Saskia! Een fijne nieuwe week met hopelijk fitte kindjes!

 • Tamara

  Pffff ook drama met slapen dus? Mevrouw slaapt hier overdag steeds max een half uurtje en s’avonds pas om 11 uur 🙁 ik hoop dat die fase sneeeeeeel om is haha

 • Joyce

  Oh gezellig gourmetten! Moeten wij ook nodig eens doen!

 • Karen

  Kindjes en tissues :). Hondjes en tissues trouwens ook. Dat wordt nog wat.
  Lekker die tapas! Ik wens je een rustige week. Hopelijk kunnen jullie een beetje doorslapen. X

 • Carlijn

  Wow kan Sophia zich optrekken aan de piano? Dat ding is hartstikke hoog! Of gaat ze eerst tegen het krukje staan? Die kleintjes verzinnen allerlei manieren he haha! Die tissues vinden ze hier ook interessant, zo’n box overleeft het nooit als ik die bij ze in de buurt zet.

 • Eveline

  Ziet er uit als een hele gezellige week. En die zakdoekjes… Oef. Wat een klein boefje. 🙂

 • Iris

  Hihi, zakdoekjes zijn ook zo multifunctioneel 🙂

 • MetMirjam

  Haha, die tissuebox! Echt zó herkenbaar!! Ik heb dat ook echt meerdere malen meegemaakt – heel de woonmaker vol!

 • Birgit

  Ik vind het ook altijd leuk om met de oudste met de lego te spelen. Hij kan er zo van genieten en maakt ook de mooiste creaties.
  Volgs kijk ik nooit. Dat is eigenlijk alleen omdat mijn laptop dat op de één of andere manier niet aankan (mijn goede laptop is kapot en ik werk nu op een oude laptop van mijn vriend…)

 • Lisanne

  Ah die leuke tissues die eigenlijk niet in je interieur pasten hahaha. Misschien dacht sophia hier hetzelfde over haha. Ik vind 8 a 10 minuten wel de maximale lengte voor een vlog. Ik heb jou trouwens vandaag getagged in een berichtje op mijn blog. Fijne avond

 • Lieke

  Leuke week overzicht weer! Ik vind lange vlogs erg leuk om te bekijken, maar dat betekent niet dat ik je vlogs nu niet leuk vind hoor! Een weekvlog is een leuk idee!
  Wat lief bij Sophia dat speldje in haar haren!

 • Lieke

  Die watertafel van Senna is echt super leuk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.