Persoonlijk: Welcome To My Life! Kleertjes, Weight Watchers & ziek
15 feb 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 38

Persoonlijk: Welcome To My Life Kleertjes, Weight Watchers & ziek

We zijn weer aanbeland in een hele nieuwe week! Maar eerst natuurlijk weer een kijkje in hoe onze afgelopen week is verlopen. Een week waarbij ik eigenlijk de helft niet meer weet van wat wij gedaan hebben haha. Senna werd in ieder geval ziek, Sophia kreeg nieuwe kleertjes, en ik begon aan Weight Watchers. Maar goed laten we maar gewoon kijken aan de hand van de foto’s!

trommel

Maandag beginnen we de dag al trommelend. Sophia heeft deze trommel al een tijdje gekregen maar ik pakte het nu pas voor haar uit. Ze kijkt hier nog een beetje beduusd maar ramt er inmiddels flink op los haha.

tosti

In de middag eten we lekker een tosti. Toen kon het nog haha, ik ben namelijk inmiddels aan weight watchers begonnen en een tosti laat dus ik dus maar even staan voorlopig.  Verder houden we de dag rustig. Ik heb mega last van mijn voorhoofdsholteontsteking, zo rot.

z8

Dinsdag ontving Sophia haar nieuwe kleertjes. In december deed ik mee met een winactie bij Tamara op haar blog en ik won, jeej. Het witte shirtje staat Sophia zo lief dat ze het bijna de hele week heeft aangehad haha, wel gewassen tussendoor hoor ;).

wandelen

Ook al voel ik mij ziek, ik neem wat paracetamol en ga wandelen met Sophia, nooit goed om alleen maar in huis te zitten.

Eru Truffel

Soof en ik lopen langs de winkels en ik koop onder andere deze smeerkaas. Ik ben namelijk echt dol op truffel. Het valt wel ietsjes tegen qua smaak, maar is niet verkeerd.

Blokken

Woensdag haal ik de blokken van zolder want ik merk dat Sophia wat meer behoefte krijgt aan ander speelgoed. De grootste lol heeft ze met de blokken, heel leuk. En ik vind het ook wel leuk om torens te bouwen en zo :).

bad

In de middag is Senna vrij van school en maak ik een lekker badje voor hem. Hij kan zich daar zo lang mee vermaken. En ondertussen maak ik gewoon de badkamer schoon!

Weight Watchers

Deze dag begin ik aan Weight Watchers. Ik hoef er niet heel veel vanaf maar heb er wel een steuntje in de rug bij nodig. Na de bevalling van Sophia zijn gewoon al die frikandelbroodjes (zwangerschapscraving) blijven zitten. Nu ik dit schrijf (zondag) ben ik nog maar een paar dagen bezig, maar kan wel zeggen dat het goed bevalt tot nu toe.

box

Donderdag zijn we de ochtend lekker thuis. In de middag wandel ik met Sophia naar het dorp om haar paspoort te halen. Ik was ook nog op zoek naar een badpakje maar kan deze niet vinden. We gaan volgende week namelijk naar Centerparcs! Het is ook de eerste dag dat ik mij weer wat beter voel en de voorhoofdsholteontsteking weer over lijkt, ik kan weer met mijn hoofd schudden en rondspringen haha.

Lief Lifestyle!

Ook krijg ik deze dag van Lief Lifestyle  een super leuk pakket met een mega handdoek, een setje zeep en scrub en een shopper! Speciaal voor valentijnsdag, super leuk, dankjewel Lief!

Stokke Xplory True Black

Vrijdag schijnt het zonnetje en ik besluit onze nieuwe Stokke Xplory True Black (gekregen) uit de berging te halen om te gaan wandelen. Wij hadden deze wagen al even in huis maar ik durfde niet naar buiten met die regen steeds haha. Ik vind de wagen zo mooi dat ik het zonde vind als hij direct helemaal natregent. Sophia zit lekker en vindt het een prima wagen :).

zon

In de middag komt er een vriendje spelen van Senna en ze hebben het heel leuk samen. Ik besluit nog even met ze naar de speeltuin te gaan. Terwijl zij spelen zitten Sophia en ik in de zon, echt zo lekker. Ik kan niet wachten tot de zon zich weer elke dag laat zien. Nadat Senna zijn vriendje is geweest wordt Senna opeens heel stil. Hij zegt dat hij naar bed wil en nee, ik hoef hem niet te brengen. Als ik even later kijk is hij in slaap gevallen, mijn kleine mannetje helemaal ziek :(.

ziek

Zaterdag maken we een lekker bedje voor Senna op de bank. Hij heeft hoge koorts en is heel rustig. In de middag krijgt hij een opleving en mag hij even met het kinetisch zand spelen. Verder is het een hele rustige dag. Vincent loopt nog 21 km met een hardloopwedstrijd.

lunch

Het eten wil ook niet zo lukken dus maak ik dit bordje maar voor hem. En dat vindt hij wel lekker!

Benefit Hello Flawless

Ik krijg nog een pakje binnen met de foundation van Benefit. Iemand hier al ervaring mee? Ik kocht het zelf omdat ik deze eerder in de winkel had gezien en het mij wel wat leek, komende tijd maar eens uitproberen.

Chocola

Zondag voelen wij ons allemaal ziek. Senna is nog ziek, Vin heeft spierpijn van de 21 km die hij zaterdag liep, en Sophia jammert een beetje de hele dag. Ik voel me ook totaal niet fit, mweh, en het ging net weer beter 🙁 We kijken in de middag met ons allen naar Free Willy en voor de rest doen wij heel rustig aan.

Aankomende week heb ik vrij veel afspraken. Ik zie er altijd een beetje tegenop als het (voor mijn doen) zo druk is, maar het komt vast goed. Dinsdag word ik geïnterviewd voor een groot tijdschrift ivm mijn prenatale depressie. Spannend maar wel met een goed doel om zo meer vrouwen te kunnen bereiken. Verder therapie, en de juf van Senna komt op bezoek. En vrijdag gaan we naar Center Parcs. Senna kijkt er zo ontzettend naar uit .

Fijne week allemaal! Heb jij nog iets leuks op de planning?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Rosanne

  Balen van de ziektemomenten deze week. Hopelijk gaat het deze week met jullie beide beter!
  En wat gaaf dat je wordt geïnterviewd wordt voor een groot blad. Laat je het tegen die tijd weten als het erin staat?

 • Nicole

  Wat toevallig, ik begon donderdag met ww! En vrijdag naar centerparcs wat heerlijk! Wij gaan in juni een weekje Hihi.
  Wat naar dat Senna zo ziek was en jullie je gisteren ook niet helemaal fit voelden. Succes komende week met alle afspraken in ieder geval!!

 • Simpel, met een snufje liefde

  Wat naar dat jullie allemaal ziek werden. Hopelijk zijn jullie weer snel beter voor center parcs. Succes met weight watchers!

 • demallemolenmoeder

  Wat naar zeg dat jullie allemaal ziek zijn geworden. Echt een vervelende griep die niet weggaat of zelf weer terugkomt. Al is het vooruitzicht wel heerlijk, vakantie. Hopelijk zijn jullie dan allemaal weer helemaal fris en fruitig.

  Mooi trouwens, de geplande interview!

 • debby

  Oh die kleertjes voor Sofia zijn echt ontzettend leuk zeg! Ik ga van de week echt even die smeerkaas met truffel houden, ik ben er ook dol op. Bij de AH hebben ze een pizza met truffel(smaak) ook erg fijn

 • Dorien

  Wat balen dat jullie allemaal ziek zijn geworden! Verder ziet het eruit als een fijne week! Ben benieuwd naar je WW ervaringen. Ik heb ook een paar van die plakkilos!

 • MARIJKE

  Lekker vooruitzicht om naar center parcs te gaan! Vind die huisjes vaak zo duur maar het zwembad is altijd fantastisch. Wat een lieve kleertjes heb je gewonnen trouwens, erg mooi.

 • Leonie

  Wat een onwijs leuke kleertjes heb je ontvangen zeg! Heel schattig! En wat leuk dat jullie naar Centerparks gaan! Ik wens jullie alvast heeel veel plezier!

 • Michelle

  Ach gossie, wat sneu zeg voor Senna. En ook balen dat jij je zo niet fit voelt. Hopelijk snel meer zon en betere tijden.

 • Linda

  Hier ook alleen maar zieke 🙁 Beterschap! Wat knap dat je weight watchers doet, gaat het nog steeds goed?

 • Liset - Beautydagboek

  Ojee, allemaal ziek! Dan steek je elkaar ook allemaal aan hè? Wat heb je trouwens allemaal mooie spulletjes gekregen deze week, daar wordt je ook wel weer blij van :). En wat tof dat je geïnterviewd wordt door een blad voor je prenatale depressie, hopelijk kun je veel betekenen voor andere vrouwen die hier mee kampen!

 • Sheela

  Wat een ziekenboeg! Vervelend zeg hopelijk voelen jullie je snel beter! Wat lekker even ontspannen in center parcs, wij waren een paar weken terug in de Eemhof. Heerlijk hoor! Ik kon toen nog een badpakje scoren bij prenatal en bij de zara. Misschien heb je er wat aan. Fijne week en veel succes met je interview!

 • Charlotte

  Ah dat witte shirtje met de zwarte hartjes erop is inderdaad erg leuk! En ik vind truffel ook heerlijk dus nou wil ik de smeerkaas ook proberen haha. Beterschap voor de hele ziekenboeg en succes met je drukke week!

 • karlien

  Aah jullie ook allemaal ziek, zo vervelend.
  Zitten jullie in Centerparcs Vossemere, wij zijn daar vanaf vrijdag!

  • Saskia Hardeman

   Ja wij ook! Jullie ook op uitnodiging?

   • karlien

    Klopt! Erg leuk 🙂 Leuk om jullie te ontmoeten!

 • jeapiebel

  Leuk dat je goed bezig bent om je zwangerschap kilo’s kwijt te raken door Weight Watchers te volgen. Dat ziet er erg gezond uit in de pan.

 • Liess

  Vervelend griepje wat er hangt. Hopelijk zijn jullie vrijdag allemaal weer beter!

 • Carlijn

  Spannend dat je wordt geïnterviewd! Kunnen wij het binnenkort ook lezen in dat magazine? Goed vooruitzicht, Center Parcs!

  • Saskia Hardeman

   Jazeker, als het goed is wel 🙂 Ik wacht even het interview af en laat tegen de tijd meer weten.

 • anneleen

  Wat vervelend dat jullie zo ziekjes waren. Hopelijk weer helemaal fit om naar centerparks te gaan! 🙂

 • mathiske's mamablog

  Die stokke total black is zo gaaf!! Je had eerst een andere kleur toch? Hopen dat jullie snel weer opknappen, leuk dat jullie naar center parks gaan!

 • Nesrin

  Beterschap voor jullie allemaal!

  Fijn dat WW goed gaat en ik hoop dat jullie snel beter zijn en lekker naar Center Parcs kunnen gaan deze week. Heel veel succes morgen met het interview.

 • Lifesabout

  Oh smeerkaas met truffel, lijkt mij erg lekker! Wat gaaf dat interview en fijn dat je je weer kunt verheugen op de leuke dingen zoals Centerparks!

 • Hanna

  Ah, hopelijk knappen jullie deze week allemaal op zodat jullie zo fit mogelijk naar centerparcs kunnen gaan. En dat setje van Sophia is echt heel lief!

 • Lilian

  Die broekjes ooh zoo schattig! Om me heen hoor ik alleen maar dat iedereen ziek is, gelukkig zijn wij er net van af! Ik wens jullie heel veel beterschap en hopen dat al die leuke afspraken gewoon door kunnen gaan!

 • jodi - liefthuis

  Ik hou van z8, ook de boxpakjes allemaal even lief.
  Trouwens te herkenbaar van die wandelwagen hahaha, niet willen gebruiken waar hij voor bedoelt is ivm de regen, zonde.
  Ik ben wel benieuwd naar die make up van benefit, ga je hem reviewen?

 • Iris

  Hè, wat vervelend dat jullie je allemaal belabberd voelen! Hopelijk trekt het ruim voor Centerparcs weer weg.

 • Els

  Wat een leuke kleertjes voor Sofia! Echt heel stoer! Alvast veel plezier bij Center Parcs! Het is echt heerlijk weg zijn :-).

 • Sabrina

  ohhh je tosti zag er zo lekker uit! mooie mama ben je trouwens! (weet niet of ik het al eerder had gezegd)

  -x-

 • Natiza

  Ik heb de foundation van Benefit ook gehad! Ik vond hem wel heel erg fijn 🙂 Maar blijf toch wel bij me Estee Lauder Double wear

 • Heidi

  Wat een leuke week heb je gehad meid.
  Buiten het fijt dat jullie allemaal ziekjes zijn.
  Al vast veel beterschap voor jullie

 • Margriet

  Ondanks alle zieken, ziet het er toch uit als een fijn weekje. Beterschap!

 • Nathalie

  Bah, allemaal niet fit! Beterschap, hopelijk knappen jullie snel op!
  Binnenkort lekker naar Centerpark ook niet verkeerd!

  De kleertjes van Sophie zijn erg leuk! En lief van Lief om een cadeautje te sturen!

  Veel succes met afvallen!

 • Simone

  Wat fijn dat jullie komend weekend naar Center Parcs gaan, veel plezier! Wij waren er toevallig afgelopen weekend! En dat witte shirtje met hartjes is echt super leuk!

 • Sandra

  Allereerst: heel veel succes morgen met je interview en alvast veel plezier aankomend weekend!
  Zo balen dat jullie allemaal ziekjes waren/zijn. Er heerst ook zo’n hardnekkig iets he, echt niet leuk meer pffft. Ik hoop dat het inmiddels alweer beter gaat met jullie allemaal!

 • Lisanne

  Ah de koorts heerst oik hè. Het heeft ook wel weer zijn charmes met zijn allen op de bank een filmpje kijken. Deze week dus een drukke week voor je kop op je kan het de week word beloond met een leuke vakantie liefs lisanne

 • Kirsten

  Wat jammer dat Senna ziek was en uiteindelijk iedereen zich in huis niet zo goed voelde.. Op zo’n winterdag kan ik ook echt genieten van de zon!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.