Winactie Like & Share: Dr. Hauschka Bronzing Powder Limited Edition (gesloten)
21 aug 2014 Beauty Make up 26

Winactie Like & Share: Dr. Hauschka Bronzing Powder Limited Edition (gesloten)

Goedemorgen lieve allemaal. Vandaag heb ik een winactie voor jullie waarbij ik een product mag weggeven waar ik oprecht ontzettend fan van ben. Namelijk de Bronzing Powder van Dr. Hauschka. Speciaal aan een van jullie mag ik van Dr. Hauschka een Bronzer weggeven. En het is niet zomaar een bronzer, het is zelfs een limited edition! Lees snel verder om te kijken wat je moet doen om mee te doen aan deze winactie!

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Eerder heb ik er al van alles over verteld in een blogje: klik. Toch zal ik in het kort nog even omschrijven waarom ik persoonlijk deze bronzer zo bijzonder vind. Naast dat deze bronzer geheel gemaakt is uit natuurlijke producten is de bronzer mat waardoor het perfect is om schaduwen in het gezicht te creëren: oftewel shapen. Ook is de bronzer gemakkelijk te blenden, en blijft gedurende de dag prima zitten. Wat ik zelf zo geweldig vind is dat de kleur vrijwel altijd bij mijn gezichtshuid lijkt te passen. Of ik nou winterwit ben of zomerbruin, de bronzer ziet er altijd natuurlijk uit. Ook niet onbelangrijk: deze bronzer slaat niet oranje uit.

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Dr Hauscka vertelt zelf over deze speciale uitgave: “Dit najaar verschijnt Dr. Hauschka Bronzing Powder in een limited edition met een fraaie poederdoos. Met de Bronzing Powder heb je het geluk altijd aan je zijde. Hij laat je huid stralen, matteert kleine oneffenheden en verzorgt je huid met een samenstelling van zijde, extracten van wondklaver, toverhazelaar en salie. De Bronzing Powder geeft je teint ieder seizoen een prachtige transparant zongebruinde kleur die doet denken aan demediterrane warmte. De Berlijnse kunstenares Tina Berning heeft dit zomergevoel vastgelegd in een schitterende aquarel, die alleen te zien is op de poederdoos van deze limited edition Bronzing Powder. Vanaf 15 augustus verkrijgbaar bij erkende verkooppunten. Adviesprijs: € 21,50/ 9 gram“.

Dr. Hauschka

Winactie!

Zoals ik al vertelde mag ik dit pareltje aan een van jullie gaan weggeven. Op bovenstaande foto kan je duidelijk zien waaruit het setje bestaat. Namelijk een etuitje, kwast en bronzer. Hieronder zal ik vertellen wat je hiervoor moet doen.

 • Like  Twinkelbella op Facebook en like & Share dit bericht op  Facebook
 • Laat in de comments weten dat je mee doet aan de winactie

Extra win kans

Indien je een extra winkans wil maken mag je mij volgen op Bloglovin , Instagram en/ of twitter. De winnaar trek ik met behulp van random.org.

De winactie loopt tot donderdag 28 augustus 2014 De winaar krijgt op 29 augustus 2014 per mail bericht. Laat een geldig e-mail adres achter. Indien er binnen 24 uur niet op mijn mail wordt gereageerd ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen. Over deze winactie wordt niet gecorrespondeerd.

Ken jij deze bronzer al? Doe jij ook mee met de winactie?

handtekening-saskia

 

 

 

Reacties

 • sabine beining

  Doe graag mee en volg jou ook op bloglovin

 • Lieke

  Wauw wat een pracht exemplaar! Hij heeft echt een mooie verpakking en ik wil hem dan ook graag uittesten of de kwaliteit net zo goed is als dat hij eruit ziet!
  Ik doe graag mee aan deze winactie en ik heb alle stappen en extra stappen gedaan!
  Voor de rest van de mensen die meedoen veel succes allemaal!

 • Stephanie

  Ik doe mee met de winactie! Het ziet er super mooi uit! Lijkt me een fijn product!

 • Marlssa

  Ik wil graag mee doen aan deze winactie! Ik ben nog niet bekend met dit merk en wil er graag mee kennis maken omdat ik een natuurlijke bronzer ook zo belangrijk vind. Gedeeld op facebook en volg je op insta! Liefs, info@thinkprety.nl

 • cheyenne jansen

  Ik doe zeker mee. Ik heb je review gezien en ik ben er nu zelf erg benieuwd naar. Ik volg je op bloglovin, Facebook, twitter en instagram en ik heb het bericht gedeeld ( accounts onder mijn eigen naam)

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

 • Lonneke

  Wauw dit lijkt me een mooi product, ik doe zeker mee met de winactie! Ik heb het bericht gedeelt op fb en geliked. Ik volg je via Twitter, Instagram en Bloglovin!

 • Petra

  Di is wel zo een onwijs mooi product,echt een plaatje ik doe heel erg graag mee, …ik volgde je al op Facebook, heb het artikle daat een like gegeven en gedeeld…ook volg ik je op Bloglovin en doe dit onder mijn volledige naam, Petra Krommenhoek…
  ik zit nu te hopen en druk te duimen..
  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

 • Eva | Realitijd

  Mooie winactie. Ik doe effe niet mee want ik verzuip in de bronzers op dit moment dus ik gun het graag iemand anders!

 • Ilja

  Ik heb meegedaan en geliked en geshared op FB en ik volg je op Bloglovin’

 • melissa

  Superleuk zeg. Ik doe mee!!! Ik heb nog geen bronzer! Ik volg je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas), via FB LIKED EN SHARD (melissa.vanstipdonkmaas) en via Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa

 • Marloes

  Wat een leuke winactie! Ik heb hem zelf ook dus ik skip hem even! succes meiden!

 • SophiaG

  Ik doe hel graag mee aan deze leuke winactie!

 • Kirsten

  Ik doe graag mee met je winactie… Heb je blog nog maar net ontdekt, maar hij ziet er super uit!
  Ik volg je op Instagram & Twitter met @Dreamerkirsten 🙂 Volg je ook via Bloglovin’..
  Succes iedereen!

 • saarenzo

  Hele leuke winactie! Ik doe graag mee. Mijn bronzer is bijna op en ik zoek nog een goede, maar alle bronzers die ik tot nu toe heb geprobeerd zijn te donker of te oranje. Deze kleur lijkt me perfect voor mijn huidskleur! En gezien het najaar er weer aankomt en ik dan elke dag nog bleker lijk te worden, heb ik wel een bronzer nodig, haha. Ik heb alle verplichte dingen gedaan en volg je daarnaast nog op Bloglovin en Instagram.

 • Sanne Becks

  Poeh,poeh wat een chique powder,ik doe graag mee.

 • Kim

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. 🙂

 • Anita te Gussinklo

  Deze bronzing powder ziet er goed uit.
  Ik loot graag mee en volg en like je op Bloglovin & Facebook.

 • Anne van der Meijden

  Hey! Ik doe zeker mee 😀 ik hou zo van goede bronzers 🙂 deze is werkelijk prachtig 😀 ook heb ik nog niks van dr hauska! oh oh.. xx

 • Linda

  Wat is hij gaaf en mooi, ik doe dus heel erg graag mee aan deze winactie!

 • Donna Luisa

  Wat een mooi product! Succes iedereen met de winactie 🙂 x

 • Tahlia

  Wow, superleuk! Ik doe graag mee! Ik volg je op FB en Bloglovin’. 🙂

 • Anita H.

  Ik doe ook mee!

 • zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Jente

  Ooh deze bronzen wil ik zò graag! Ik doe dus zeker mee aan deze winactie! Ik volg je op bloglovin, Facebook en Twitter. Heb dit bericht ook een like gegeven 🙂

 • Dewi

  Ik volg je maar meteen overal 😛
  Sowieso wel handig, want ik vind je blog super leuk! Nu hoef ik niks meer te missen. Jeej!

 • Jolijn

  Die is mooi! Ik doe graag mee (:
  Ik volg je op facebook & bloglovin’
  xx Jolijn.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.