Welcome To My Life! Jarig en weekend weg!
24 okt 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 37

Welcome To My Life Jarig en weekend weg!

Hoi! Welkom bij weer een nieuwe week! De week waarin wij herfstvakantie hadden en waarin ik jarig was! Wij hadden een lekker rustige vakantieweek en sloten deze af met een weekendje op stap! Kijk je weer mee?

bloem

Maandag was het officieel de eerste dag van de herfstvakantie, En die begonnen we gelijk goed met een vriendje van Senna die gezellig kwam spelen. We gingen ook nog even langs de speeltuin en maakte een wandeling langs de bloemenwinkel voor verse nieuwe bloemen .

lego

In de middag zat Senna vrijwel de hele middag aan de keukentafel met zijn lego te spelen. Ik vind dat echt genieten hoor als hij zich zo goed kan vermaken.

armband

Dinsdag doen we lekker rustig aan want in de middag wil ik gaan voorbereiden voor mijn verjaardag die avond. Ik heb een aantal meiden uitgenodigd om mijn verjaardag te vieren. Ik was eigenlijk van plan om allemaal lekkere hapjes te maken maar uiteindelijk kwam het er niet van. Wel veel hapjes, maar niet zelf gemaakt ;).

Slagroom

Ik wilde pannenkoeken maken met sinaasappelroomsaus. Maar die lukt niet helemaal. Althans, het lukt wel maar het ziet er niet uit zoals ik zou willen. Dus eten Senna en ik samen in de middag alle pannenkoeken samen op.

verjaardag

En in de avond heb ik een klein feestje. Het is zรณ gezellig, super leuk! Dit ga ik elk jaar opnieuw doen heb ik besloten .

xco

Woensdag moet ik mijzelf er echt toe zetten om mij en de kinderen aan te kleden en naar de sportschool te gaan. Het lukt, en ik kom iets te laat de sportschool binnen, en alhoewel ik er tegenop zag vond ik het juist heerlijk om toch goed te trainen.

wrap

Voor lunch besluit ik dat het tijd wordt om iets gezonds te nemen na al het lekkers en snoepen van de avond en dag ervoor. Wraps doen het altijd goed hier en je kan het zo gezond maken als je zelf wil.

Bagels & Beans

Donderdag doen de kindjes en ik (alweer) rustig aan en vertrekken we in het einde van de ochtend naar de bagels & beans. Dat is echt een van de favoriete plekjes van mij en de kindjes. Ik neem een paddoburger (loveit) en de kinderen krijgen allebei een bagel met cream cheese, altijd een succes.

Hema

De Hema is er in de buurt en ik kan het natuurlijk niet laten om er even een kijkje te nemen. Check deze hydrofieldoeken. Hoe schattig?! Het is dat ik er al 101 heb anders had ik ze meegenomen.

Rijst

In de avond eten we rijst met naanbrood, lang geleden dat we dit aten, maar zo lekker!

lief

Vrijdag ochtend kijk ik een hele tijd tegen dit schattige achterhoofdje aan. Sophia is een beetje hangerig en we hangen daarom lekker op de bank.

vakantie

Senna vermaakt zich met het maken van een formule 1 auto.

wandelen

Zaterdagย vertrekken we met ons gezin naar Berg en Dal. We gaan daar naar een hotel waar we vaker naartoe gaan midden in het bos. Het is echt onwijs genieten met de kindjes, heerlijk om er zo even uit te zijn.

Herfst

Met de kinderen hebben we nog allemaal dennenappels en dergelijke gezocht. Ze vonden het zรณ leuk om lekker te wandelen en rond te dartelen.

Pizzabakkers

In de avond gaan we uit eten bij Pizzabakkers in Nijmegen. Echt super leuk! Het was heel erg druk en het duurde daarom erg lang maar wij gaan zeker weer eens terug!

ontbijt

Zondag ben ik jarig! We ontbijten al lekker vroeg in het hotel en daarna gaan de kindjes uitgebreid in bad. Omdat de kinderen erg moe zijn vertrekken we direct na het uitchecken om 11.00 uur weer naar huis.

wijn

Ik was eigenlijk verder niet van plan mijn verjaardag te vieren maar vraag toch aan mijn ouders om langs te komen.

Naked Ultimate Basics

En van hen krijg ik dit perfecte palette! Hoe cool! Wat ik trouwens vergat te vertellen is dat ik van Vincent een DJI Osmo (camera) heb gekregen. We hebben daar het afgelopen weekend ook mee gevlogd en die zal aankomende zaterdag online komen. Het is wel onwijs wennen deze camera maar de beelden zijn erg mooi.

Zo dit was het weer voor deze week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te kijken! Via deze weg wil ik jullie ook bedanken voor alle overweldigende felicitaties, wauw! Dat is toch wel heel bijzonder hoor, van alle kanten kreeg ik geweldig leuke berichten, mails en noem het maar op! Super . Heel graag weer tot volgende week!

Wat was het leukste wat jij afgelopen week hebt meegemaakt?

Reacties

 • marije

  Leuk weekje weer en goed dat je je verjaardag toch gevierd hebt. Ben erg benieuwd naar je nieuwe pallet.
  Onlangs geplaatst door marije: Mommy Monday: Het echte leven begint weer

  • Saskia Hardeman

   Ik ga van de week beginnen met de review, ik vind het een fantastisch ding ๐Ÿ™‚

 • Carlijn

  Van harte gefeliciteerd nogmaals lieve Saskia. Wat superleuk dat jullie een nachtje weg gingen, lijkt me zo gezellig en knus met de kindjes erbij. Bagels en Beans is ook een favoriete plek van ons!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel Carlijn! Ja het was echt heerlijk om er zo even uit te zijn. Het is altijd even een onderneming om weg te gaan met de kindjes, maar als we eenmaal weg zijn is het fantastisch. Leuk he Bagels & Beans, ik vind het altijd zรณ fijn en relaxed daar, zeker wanneer ik met kinderen wat ga eten.

 • Romy

  Nog van harte gefeliciteerd! Wat heerlijk om een nachtje weg te gaan met het hele gezin!
  Onlangs geplaatst door Romy: 12 bekentenissen van een kattenliefhebber

 • Simone

  Dat ziet er weer gezellig uit allemaal. Wij zijn gisteren gezellig met zijn drietjes de stad in geweest dat was onze leukste dag ๐Ÿ˜Š
  Onlangs geplaatst door Simone: Weekvlog # 5 | Ziek zijn | Mama’s schoenen aan & op mama’s werk

 • Stefanie

  Wat een gezellige week weer. Leuk dat jullie lekker een nachtje weg zijn geweest!
  Wens je een hele fijne week deze week!
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Katie ophalen van school..

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel! Ik wens jou ook een hele fijne week toe!

 • Irma ten Napel

  Super leuke week weer om te kijken! Prachtige bloemen, heerlijk he als die thuis staan, kan ik ook zo van genieten!
  Hopelijk hebben jullie een heerlijk dagje/nachtje gehad met het gezin ๐Ÿ˜€
  Onlangs geplaatst door Irma ten Napel: Mijn Instagram feed

  • Saskia Hardeman

   Ja was echt heerlijk! Gisteren werden er opeens nog twee bossen bloemen bezorgd en ik had er al een aantal staan van mijn verjaardag, een groot bloemenhuis nu hier haha ๐Ÿ™‚

 • Charlotte

  Leuk idee om je verjaardag zo met een clubje vriendinnen te vieren! Wij gingen afgelopen week lekker een dagje naar zee, was ook erg fijn!

  • Saskia Hardeman

   Oh wat heerlijk zo naar zee! Lekker uitwaaien, dat wil ik ook snel nog eens doen.

 • MARIJKE

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel Marijke!

 • Loes Johanna

  Alsnog gefeliciteerd! Wat een fijne week en een heerlijk verjaardagsweekend heb je gehad!
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Weekend Plog I

 • Liset - Beautydagboek

  Ik weet niet meer of ik je al gefeliciteerd hebt via Instagram, maar bij deze doe ik dat nog graag: gefeliciteerd! Heel leuk dat je er een gezellig avondje van hebt gemaakt met je vriendinnen, lekker hapjes hoor! Jammer dat de sinaasappelroompannekoeken niet gelukt waren, maar het klinkt wel heel erg lekker. Heb je daar ook een recept van toevallig?

 • Jodi - liefthuis

  Oooow jaloers pp dat palette en ook een hele gave hydrofieldoek. Dat ga ik maar eens spotten

 • karlien

  Van harte gefeliciteerd!!

 • Nesrin

  Ik moet je natuurlijk ook even hier feliciteren.
  Wat goed dat je naar de sportschool bent geweest. Sinaasappelroomsaus klinkt apart maar lekker. Dat staartje staat Sophia heel lief.

  • Saskia Hardeman

   Thanks lieve Nesrin!

 • Loes | Gewoon iets met Loes

  Wat een fijne foto’s! En wat een goed cadeau van je ouders zeg! Daar zul je vast veel plezier van hebben.

  • Saskia Hardeman

   Ja he, heerlijk van die ouders die weten wat ik leuk vind ๐Ÿ™‚

 • Lifeaholic.nl

  Dat ziet er uit als een gezellig week en een heerlijke verjaardag tijdens jullie weekendje weg! Zo te lezen ben je toch lekker verwend geworden! ๐Ÿ˜€

 • Lieke - Life As Lieke

  Wat een fijne week en wat gaaf die camera! Ik had je eigenlijk een kaartje willen sturen voor je verjaardag, gefeliciteerd!! Lekker dat jullie er even uit zijn geweest!
  Onlangs geplaatst door Lieke – Life As Lieke: Ik & koken?!

  • Saskia Hardeman

   Oh wat lief van je Lieke, je bent een schat!

 • Jessica

  Gefeliciteerd nog! Berg en Dal is mooi, wij zijn daar 2 jaar geleden geweest, je liep zo de bossen in ook. Prachtig!
  Onlangs geplaatst door Jessica: Wist je dat? Jess is een nagelstyliste

  • Saskia Hardeman

   Ja klopt, de natuur is daar echt fantastisch, we hebben het heerlijk gehad. Het hotel was ook vrijwel in het bos dus als we naar buiten liepen was het een en al natuur, heerlijk.

 • Kirsten

  Leuk verslagje alweer! & die vlogcamera is wel tof om als verjaardagscadeau te krijgen natuurlijk!
  Onlangs geplaatst door Kirsten: Verslag van een gebroken nacht: Hoe gaat het nu?

  • Saskia Hardeman

   Jazeker een tof cadeau, moet alleen wel heel erg wennen nog haha ๐Ÿ™‚

 • Iris

  Nogmaals gefeliciteerd! Ik ben erg benieuwd nu naar die camera, ik heb er nog nooit eerder van gehoord.

 • Jamila

  Leuk weekend heb je gehad met je verjaardag mijn kinderen hebben deze week herfstvakantie weet alleen niet wat we gaan doen meschien na mondo verde in Landgraaf dat is in de buurt

  • Saskia Hardeman

   Ik wens je een fijne vakantie toe en veel plezier!

 • Cindy - levenalsmama.nl

  Heerlijk weekje zo te horen en altijd lekker zo’n weekendje op pad!
  Onlangs geplaatst door Cindy – levenalsmama.nl: Mijn stem kwijt

 • Vanessa

  Wat een leuke en gezellige week! Superleuk dat jullie op hotel zijn gegaan en dat je je verjaardag zo leuk hebt gevierd. Mooie bloemen ook!

 • Marloes

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een toffe week, zo gaaf dat je naar Berg en Dal was dat is bij mij bijna om de hoek!

  • Saskia Hardeman

   Wat leuk! Ik vind het daar echt prachtig!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.