Er even uit!
18 jan 2016 Lifestyle 38

Er even uit!

Hoi! Normaal staat er elke maandag voor jullie een fotodagboek klaar. Vandaag niet. Afgelopen week is het zo’n zware week geweest dat ik daar niet met plezier op terug kijk. Sommige dagen waren ok, alleen kan ik wel gewoon zeggen dat het gewoon niet zo best ging. 

Mooi van binnen, mooi van buiten

Je kent vast wel de uitspraak mooi van binnen, mooi van buiten. Bij mij was het deze week slecht van binnen, slecht van buiten. De spanning en stress door de prenatale depressie ging zo in mijn uiterlijk zitten dat ik er knap onzeker van werd. En op die manier ging ik mij alleen maar ellendiger voelen.

Er even uit

Halverwege de week hebben we daarom besloten om het weekend er met ons gezin uit te gaan. Gewoon even weg van alles. Wij boekten een hotel en kozen voor de plaats Berg en Dal. We kozen voor deze plaats omdat je er heel mooi kan wandelen, zo van het hotel uit, de bossen in.

Familiekamer

De kindjes zijn fijn met ons mee geweest. Toen we weg gingen zag ik er een beetje tegenop, maar het was perfect. We boekten een hotel met een familiekamer, en deze kamer vonden we ontzettend fijn en gezellig. We zijn zeker van plan om (snel) nog eens terug te gaan.

Ik had wel foto’s van afgelopen week maar vind het nu wel prima zo. Volgende week ben ik er gewoon weer met een fotodagboek!

Hoe gaat het met jou?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Balen dat je jezelf zo slecht hebt gevoeld, hopelijk heeft dit weekendje weg een beetje geholpen. Ik snap wel dat je even weg wou van alles en de rust en natuur opzoekt. Groot gelijk!
  Met mij ging het vorige week ook minder, ik heb ook een paar slechte dagen gehad. Gelukkig gaat het hier nu weer beter.
  Ik wens je een mooie en betere week toe.

 • jeapiebel

  Er samen tussen uit gaan met het hele gezin is altijd gezellig. Ik kan me goed voorstellen dat je dat weer wilt doen. Jammer voor jou dat je een zware week heb gehad.

 • Simone

  Wat vervelend dat het afgelopen week zo ontzettend niet goed ging. Ik hoop echt op betere tijden voor je… ik vind het zo knap dat je er zo open over vertelt. Wel fijn even een weekendje weg van alles!

 • Nicole

  Lief dat je uitleg geeft maar eigenlijk niet nodig toch.. Wat naar dat je je zo rot voelde, ik heb dat ook al een paar weken. Nu had ik ook wel paar fijne momenten maar toch.. Hoop dat je weer beetje tot rust bent gekomen en je je weer beter voelt!

 • Joyce

  Ah meis, er komen echt betere tijden, daar ben ik van overtuigd.
  En wat heerlijk om er even helemaal uit te zijn met je gezin. Ik hoop dat het gauw beter met je gaat.
  Liefs!

 • Wilmaaa

  Heerlijk toch, altijd eerst aan jezelf denken hoor!
  Fijn dat het zo beviel 🙂

 • Nesrin

  Ik hoop dat het heeft geholpen om even weg te zijn. Een andere omgeving is dan toch vaak fijn. Ik hoop dat dit een betere week gaat worde en dat het snel beter met je gaat.

 • Natascha

  Geniet ervan! Ik hoop dat het je je door er even tussenuit te gaan wat beter voelt. En je verontschuldigen (uitleg geven) is toch helemaal niet nodig, 🙂

 • Leonie

  Wat goed dat jullie er lekker even tussenuit zijn geweest! Heerlijk in de bossen van Berg en Dal! Mooie omgeving daar.
  Ik hoop dat t je goed heeft gedaan en dat je je weer wat prettiger voelt. X

 • Mathiske

  Ik hoop dat je je deze week beter voelt, dat de lucht mooi licht blaue is. Berg en dal is heel erg leuk en mooi, wij gaan daar in de zomer vaak met de motor of cabrio rijden.

 • Liset - Beautydagboek

  Hè wat naar! Zulke dagen zijn absoluut niet leuk en ik kan me voorstellen dat het dan een fijne oplossing is om er even uit te gaan en weer met een frisse instelling terug te kunnen komen. Weg even van de thuissituatie, want thuis zitten kan op een gegeven moment ook gaan vervelen en zorgen voor een mindere mood. Echt fijn dat het mogelijk was om weg te gaan en ik hoop dat het je weer positiviteit voor de komende weken mag geven :).

 • Nicole

  Goed dat jullie er even tussenuit zijn gegaan! Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!! X

 • Linda

  Lieve Saskia, wat goed dat jullie op dit idee zijn gekomen, het lijkt mij heerlijk om er spontaan even uit te gaan en tijd met elkaar in de natuur door te brengen. Zeker als je zulke rottige dagen achter de rug hebt. Ik hoop op een betere week voor jou deze week! Heel veel liefs 🙂

 • Cassandra

  Goed dat jullie ff lekker weg zijn gegaan! Hopelijk heb je een beetje kunnen bijtanken en voel je je nu weer wat beter! Liefs

 • Angela - Mama met passie

  Wat vervelend dat je je zo rot hebt gevoeld. Hopelijk voel je je na dit heerlijke weekend met je gezinnetje een stuk beter! Klinkt als een fijn weekend! X

 • Anita

  Wat fijn dat je er even tussenuit bent gegaan! Neem je tijd en uitleg is natuurlijk niet nodig waarom je iets niet plaatst!

 • Charlotte

  Heerlijk dat jullie er even tussenuit zijn gegaan. Hopelijk heeft het je echt goed gedaan!

 • Bertine

  wat goed dat jullie dat hebben gedaan! heel fijn!

 • Anita

  Goed dat je er even tussenuit bent geweest. Soms is dat gewoon even nodig!

 • Bregje

  Ach meis, blegh wat moet het een rotweek geweest zijn! Fijn dat jullie er even tussenuit zijn gegaan samen, hopelijk heeft de frisse boslucht je wat doen opknappen. Dikke knuffel! X

 • Madelon

  Wat vervelend dat het deze week minder ging maar wat goed dat je voor rust en jezelf (en je gezin) hebt gekozen. Blij om te horen dat het weekendje weg jullie goed heeft gedaan!

 • Suzanne

  Fijn dat jullie er even tussenuit zijn geweest en dat je hebt genoten. xx

 • Lisa

  Wat vervelend zeg! Wel fijn dat je er even helemaal tussenuit kon. Soms heb je dat gewoon nodig. Ik denk dat ik ziek ga worden dus met mij gaat het ietsje minder vandaag :(.

 • Anne-Sterre

  Een mens heeft die ontspanning ook zo hard nodig. Fijn dat jullie een weekend samen hebben kunnen genieten op deze manier. In de natuur kom je het snelste tot rust.

 • Mariska

  Soms moet je er even tussen uit, fijn dat jullie dat gedaan hebben! Zo kun je hopelijk weer wat rust vinden 🙂

 • Ashley

  Wat goed dat je er juist nu dan even tussen uit bent gegaan! Hopelijk voel je je al weer wat beter. In ieder geval een dikke knuffel van deze kant!

 • MARIJKE

  Bij om te horen dat het weekend met je gezin je toch goed heeft gedaan. Er even tussenuit is dan zeker een goed idee. Hoop dat deze week beter voor je is.

 • Manon

  Wat vervelend dat je een zware week hebt gehad. Wel lekker dat jullie er samen tussenuit zijn geweest

 • Elise

  Ik wens je veel rust toe ik hoop dat het weekendje weg je goed deed

 • Jodi - liefthuis

  Jeetje meis wat balen, knuffel. Goed dat jullie even weg zijn gegaan, even genieten met je gezinnetje.

 • Galina

  Heel goed van je dat je een keer voor jezelf kiest. Helemaal niets mis mee. Sterker nog, daar heb je alle recht op. Ik hoop dat je het inderdaad vaker doet, lekker genieten en dingen loslaten en ik hoop ook heel erg dat je na een tijdje merkt dat het je goed doet en dat je er weer uit begint te krabbelen 🙂

 • Jeanine

  Stom dat je je zo slecht voelde. Soms moet je er even uit. Wandelen met dit weer is heerlijk. Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad. Liefs

 • Nathalie

  Door je eerdere berichtje kreeg ik al het idee dat je niet zo goed in je vel zit of zat, logisch dat je dan even geen foto dagboek plaatst! Gewoon even bij jezelf blijven en houden, ik hoop dat het snel weer wat beter met je gaat!

 • Hanna

  Digitale knuffel voor jou!

 • Michelle

  Wat rot zeg Saski. Hopelijk snel weer betere tijden! Wel heel goed dat jullie even weg zijn gegaan. Ik ken die omgeving, en het is daar prachtig. Daar kikker je wel even van op ja. Hopelijk kan je het gevoel een beetje vasthouden. Knuffel!

 • Heidi

  Dat moet wel eens kunnen met het gezinnetje eventjes tussen uit.
  Ken dat gevoel…!

 • Iris

  Het geeft echt niet hoor om een week over te slaan met het overzicht! Even ertussen uit gaan is juist belangrijk.

 • Volgmama

  Heerlijk er even tussen uit. Ben ik ook wel aan toe.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.