Persoonlijk: Welcome To My Life! Uit eten & verjaardag Sophia
30 mei 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 18

Persoonlijk: Welcome To My Life Uit eten & verjaardag Sophia

Hoi! Leuk dat je er weer bent! Zoals iedere maandag heb ik voor jullie weer een weekoverzicht klaar staan. Afgelopen week begon met heel veel regen maar de verrassing was heel groot dat het opeens nog prachtig weer werd. Zondag (gisteren) was Sophia jarig én was het niet zo warm meer, maar dat mocht de pret niet drukken. Lees je mee?

consultatie

Maandag ochtend mocht ik met Sophia naar het consultatiebureau voor prikjes. Ook werd Sophia natuurlijk gemeten en gewogen en het gaat allemaal ontzettend goed met haar .

spelen

Het was de hele dag ontzettend rotweer, het bleef maar regenen. Dus speelden Sophia en ik lekker binnen en dronken wij heel veel kopjes thee samen.

mondhygienist

Dinsdag ochtend had ik weer een mindfulness training. Dit was de een na laatste en de training zit er voor mij bijna op. Over een tijdje zal ik weer eens een update hierover plaatsen.

auto

In de middag moest ik naar de mondhygienist. Zij zit in Veenendaal wat betekende dat ik voor het eerst weer op de snelweg zat. Ik heb denk ik een jaar geen snelweg meer gereden ivm medicijnen. Ik vond het ook onwijs spannend om weer te doen, maar het is gelukt :).

bloemen

Ook ging ik met Senna nog een bloemetje kopen voor mijn zus haar verjaardag. Ik liet Senna de bloemen kiezen en hij koos voor deze twee.

wasmachine

Woensdag begon ik de dag met veel was. Ik vouwde een heleboel en deed een nieuwe was in de machine. Dit allemaal met de hulp van mijn meisje Sophia .

geitenkaas

In de middag kwam er een vriendje van Senna spelen wat heel erg gezellig was. Voor hen had ik pizza en zelf at ik een salade.

lush

Van donderdag ben ik vergeten om foto’s te maken, maar ik maakte nog wel deze foto van onze bestelling van Lush. Wij gebruiken altijd de aromaco deodorant en bestelden weer een voorraadje.

magnum

Vrijdag eten Sen en ik in de ochtend een magnum. Moet kunnen zo af en toe. Omdat Senna ontzettend moe is, blijft hij de ochtend lekker bij ons thuis. In de middag had hij een kinderfeestje van ons neefje en wat hebben ze een geluk met het weer!

uit eten

In de avond gaan we met ons gezinnetje uit eten bij een nieuw restaurant in de buurt. Het was zo gezellig en we konden zelfs lekker buiten eten in de zon. Omdat ik het restaurant echt een aanrader vind komt daar deze week nog een artikel over online.

verjaardag

Zaterdag vielen er een paar kaartjes op mat voor de verjaardag van Sophia en onder andere deze onwijs lieve kaart van Mathiske. Zo lief, heel erg bedankt lieve Mathiske!

uit eten

In de avond ging ik alweer uit eten. Dat was nu even toeval hoor dat ik twee avonden achter elkaar uit eten ging en dit kwam gewoon even zo uit. Dit keer ging ik met mijn zus!

uit eten

Het eten was heerlijk en we konden alweer lekker buiten zitten, lang leve de zomer!

keyboard

Zondag was natuurlijk de verjaardag van onze prachtige dochter Sophia. Ik was alleen met haar omdat Senna uit logeren was en Vincent naar een training. In de middag kwam mijn familie op bezoek en kwam Vincent ook weer thuis. Sophia kreeg van Vincent en mij een armbandje én een Baby Annabel pop. Van mijn ouders kreeg zij haar eerste keyboard!

Mocht je nog meer willen zien uit ons leven: zaterdag kwam er een weekvlog online op Youtube. Ik vertel daar van alles over ons bezoek aan het consultatiebureau was en neem je mee met onze week!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week! Hoe was jouw week?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Lisanne

  Jezelf verwennen moet af en toe kunnen hoor zo ook 2 dagen achter elkaar uit eten haha. Sophia is al verwend hoor en dan gaan jullie der echte verjaardag nog vieren. Ik hoop dat het aankomende week beetje lekkerder weer wordt met veel zon en weinig regen.

 • simpel, met een snufje liefde

  Gefeliciteerd met je prachtige dochter! Ik hoop dat jullie een mooie dag hebben gehad. jammer dat het weer tegenviel. Ik gebruik wel de henna van lush maar de deo niet. Ik zal er eens naar kijken de volgende keer.

 • Shannon Sheila

  Oeh heerlijk, 2 dagen achter elkaar uiteten. Kan ik ook wel gebruiken! Leuk trouwens dat je Senna hebt betrokken bij het uitkiezen van de bloemen. Dat maakt het gelijk een stuk persoonlijker.

 • Marije

  Lekker hoor, een ijsje in de vroege morgen 🙂 Moet kunnen af en toe inderdaad! Wat is het fijn om weer buiten te kunnen eten he? Ik krijg er altijd extra veel zin van om uit eten te gaan, haha.

 • MARIJKE

  Gefeliciteerd met je kleine meid! Mooie kado’s heeft ze gekregen!

 • Carlijn

  Leuk zeg, die keyboard. Ik vind muzikaal speelgoed altijd het leukst. Haha die kopjes thee, ik ken echt zoooooveel meisjes die dat theesetje hebben, echt heel leuk is die. Moet ‘m ook nog kopen voor Amy en Maisie eigenlijk.. Thee thee thee voor twee 😉

 • Mathiske's mama blog

  Graag gedaan! Ik was bang dat je het misschien een beetje raar zou vinden.

  Het weer van afgelopen week was echt niet zo feestelijk.. hopen op iets beter weer deze week, al klinkt dat nu niet zo met het onweer

  • Saskia Hardeman

   Raar? Nee joh, ik vind het echt geweldig leuk juist 😀

 • Nesrin

  Leuk weekoverzicht weer. Al het eten ziet er goed uit en ik ben benieuwd welk om welk restaurant het gaat.

  Zo leuk haar eerste keyboard 😉

 • Jodi - liefthuis

  Goed dat je weer op de snelweg bent geweest. Is even een stap na zon tijd. En wat leuk dat keyboard. Goed cadeau

 • Nienke

  Gefeliciteerd met je dochter, ik hoop dat ze een leuke verjaardag heeft gehad! Volgens mij had ik vroeger zelf ook een baby Annabel pop, dat ze nog bestaan! Het eten bij dat eerste restaurant ziet er erg lekker uit, krijg er zelf honger van, ik ben echt al te lang niet meer uit eten geweest!

 • Batboy

  Gefeliciteerd met je dochter ! Ik houd er zelf niet van om op de snelweg te rijden, maar soms kan het niet anders…
  En wij hebben van t weekend ook een heerlijke magnum gehad yammie!

 • Jennifer

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Sophia! Wat “gek” zeg dat zij ook alweer 1 is! Voor mijn gevoel zijn alle baby’s die rond deze periode geboren werden allemaal nog zo mini!

 • Iris

  Aan de foto te zien is het erg jammer dat het restaurant vanaf hier waarschijnlijk erg ver rijden is 🙂

 • Hanna

  Wat lekker dat buiten uiteten! Nog gefeliciteerd met Sophia en wat fijn dat het zo goed gaat.

 • Leonie

  Van harte!
  Heerlijk dat jullie lekker buiten hebben kunnen eten, ultiem genieten!

 • Nathalie

  Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie meisje!
  Wat goed weer eens op de snelweg en fijn dat het goed is gegaan!

 • Nina

  Nog gefeliciteerd met jullie dochtertje Sophia! Wat gaat een jaar snel, ik kijk nu al uit naar alle nieuwe fasen met James. En wat heerlijk om twee keer uit eten te gaan. Quality time met je zus is ook belangrijk! Mijn zus en ik schelen twee jaar en nu we allebei een kindje hebben zijn we nóg closer 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.