Persoonlijk: Welcome To My Life! Taart, verjaardag & Lego
5 okt 2015 Lifestyle 27

Persoonlijk: Welcome To My Life Taart, verjaardag & Lego

Hoi! Welkom! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen in een persoonlijk overzichtje van onze afgelopen week. Een drukke week maar wel een fijne week omdat onze lieve zoon vier jaar werd. Best bijzonder en zeker een mijlpaal. Ook namen we afscheid van de peuterspeelzaal en vierden we daar een klein feestje. Kijk mee!       sophia

Onze week begon rustig. Senna ging nog lekker naar de peuterspeelzaal en ik rommelde een beetje in huis. Ik deed wat kleine dingetjes aan mijn blog en zette Sophia bij mij in de wipper op tafel. Gezellig vind ik dat en zo kunnen we elkaar goed zien. pompoenEen tijdje terug vroeg ik op twitter en Facebook aan jullie of jullie lekkere recepten kennen met pompoen. Ik kreeg een heleboel lekkere recepten door en heb besloten elke week een recept met pompoen te maken. Dit keer maakte ik stoofvlees met pompoen. Het was erg lekker. Voor Vin en Senna maakte ik er rijst bij en voor mezelf quinoa.

afescheid

Dinsdag  had Senna een klein afscheidsfeestje bij de peuterspeelzaal. Hij mocht gelijk al de kaarsjes uitblazen in het kader van zijn verjaardag. Ik was erbij en vond het erg leuk en kon zo ook wat mooie plaatjes maken van Senna.

ledikant

In de middag tuttelde ik weer wat lekker in huis en verschoonde de bedden. Ik vind bedden verschonen niet een van mijn favoriete klusjes maar het bedje van Sophia vind ik wel onwijs leuk om te doen. Het is zo schattig en meisjesachtig.

duplo

Voor Senna was het een hele drukke week. Hij had het afscheid van de peuterspeelzaal en ging ook weer een ochtend naar de kleuterschool. Het resultaat was dat hij thuis echt niet te genieten was en heel erg moe. Boven zie je dat hij in een boze bui alle duplo uit de bak heeft gegooid. Ik heb hem toen hoppa naar bed gedaan en hij heeft de middag heerlijk geslapen.

wandelen

Het was erg mooi weer en we hebben veel gewandeld. Senna die verzameld tegenwoordig van alles onderweg en over vind ik denneappels en dergelijke haha. We hebben echt genoten van het zonnetje.

sophia

Is ze niet onwijs schattig? Nog even en ze kruipt de hele kamer door. Zij en Senna zijn echt mijn lichtpuntjes, ik ben zo zo dankbaar voor ze. Hoe somber en rot een dag voor mij ook kan zijn, zij maken me weer blij.

wraps

Favoriete lunch: wraps. Ik maak het de laatste tijd vaak klaar en momenteel is mijn favoriet  met gegrilde kip.

jarig

Vrijdag ben ik naar de kapper geweest maar daar heb ik verder geen foto’s van gemaakt. Mijn haren zijn onwijs aan het uitvallen van het ontzwangeren en daar baal ik van. Weg mooie bos haar. Maar goed het is nu weer mooi bijgeknipt. In de avond pakten we de cadeautjes in voor Senna zijn verjaardag en versierden we het huis met slingers en ballonnen.

Lego City

Zaterdag werd Senna lekker verwend. Hij kreeg de Lego trein en heel veel rails. Het is een gigantische baan en we moeten er nog even een goed plekje voor vinden. We hebben er wel al heel veel plezier van!

pannenkoeken

Senna mocht kiezen wat we zaterdag zouden gaan doen en hij wilde met de trein naar een pannekoekenrestaurant. Kwamen we er op zaterdag achter dat de treinen niet reden. Zo jammer maar we zijn dus maar met de auto naar een pannekoekenhuis gegaan. De pannekoeken waren heerlijk en Senna nam lekker poffertjes.

sam

Zondag vierden we de verjaardag van Senna. We lieten daarvoor cupcakes maken en een taart van Brandweerman Sam!

brandweerman sam

Senna was erg blij met zijn taart, ik vind het ook erg leuk en kan stiekem niet wachtenals Sophia 1 jaar wordt een knalroze taart te laten maken haha.

tuin

Wat hadden we vandaag (zondag) een geluk met het weer! Het was onwijs warm bij ons in de tuin en we hebben Senna zijn verjaardag lekker buiten kunnen vieren, heerlijk!

We hebben een lekker drukke maar ook fijne week achter de rug. Senna is ontzettend moe maar heeft het heel erg naar zijn zin gehad. Hij is zo verwend en we zijn blij met zo veel lieve mensen om ons heen!

Aankomende week heb ik nog wat kraamvisite. Ja echt! Ik vind het ook prima zo. Wel grappig dat er ineens een aantal mensen tegelijk dachten dat het eens tijd werd. Destijds hebben wij zelf bewust ervoor gekozen om kraamvisite op een heel laag pitje te zetten. Daar komt binnenkort trouwens nog een blogje over.

Bedankt voor het meelezen maar weer en veel liefs voor jullie!

Heb jij ook nog zo kunnen genieten van het zonnetje?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Sandra

  Nog gefeliciteerd met je zoontje! Wat een super leuke taart en cupcakes hadden jullie voor zijn verjaardag. Een geweldig cadeau ook voor hem lijkt mij! Mooi om te lezen dat jouw kinderen je dag weer goed maken als je je even niet zo oké voelt. Haal je een hoop kracht uit dan!

 • Saskia

  Het ziet er uit als een perfect verjaardagsfeestje voor Senna zo buiten in het najaarszonnetje!

 • Charlotte

  Die taart is gaaf! En fijn dat de verjaardag buiten gevierd kon worden, heerlijk!

 • Chris

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Senna. De taart is prachtig, ik kan me voorstellen dat hij er erg blij mee was. Dan mag hij nu officieel naar de basisschool en breekt er nu een spannende tijd voor hem aan. Ik weet nog dat ik dat zelf ook echt super spannend vond. Maar het is zo leuk als je naar school gaan. Je ziet de kinderen dan echt wijzer worden.

 • Céline

  Nog gefeliciteerd!! De taart ziet er super leuk uit!! Het bedje van sophia is ook super schattig.
  Liefs, Celine

 • Lifesabout

  Wat een fijne dagen! Die zon doet hier ook veel goeds. Grappig om elke week iets met pompoen te maken, wij eten dat te weinig terwijl Giorgio het van huis uit juist gewend is. Ik wens je een fijne nieuwe week!

 • Jeanine

  Gefeliciteerd nog met je zoontje 🙂 ik weet ook nog dat het voor mijn zoontje erg vermoeiend was die basisschool, om maar te zwijgen over dat ik enorm aan dat ritme moest wennen. Ik ben benieuwd naar je blog over de kraamvisite.

 • Sofie

  Wat een drukke maar heel fijne week!! Nog proficiat voor de jarige!!

 • Nesrin

  Dit zal ongetwijfeld een drukke week voor Senna zijn geweest. De brandweerman Sam taart (die hebben we hier ook gehad) is prachtig. Ik hoop dat hij snel aan de nieuwe situatie went, kleuters zijn echt cool en ik heb enorm genoten van de twee kleuterjaren van mijn dochter.

  Sophia staat onwijs leuk op de foto.

 • lin mommysworld

  Wauw heel mooi je foto bovenaan!

 • Marijke I easydailyfood

  Wat een mooie taart en cupcakes! Kan mij voorstellen dat hij er heel blij mee was!

 • Leonie

  Oh wauw, die cupcakes en taart zien er echt super mooi uit! En wat heerlijk dat je de verjaardag hebt kunnen vieren!!

 • jeapiebel

  Door recept dat je hebt gekregen van rijst en quinoa ziet erg lekker uit. Wat spannend voor Senna om naar de kleuterschool te mogen gaan. En trouwens gefeliciteerd nog! Haar taart en traktatie is echt mooi. Veel plezier nog met je visiter op je kraambezoek.

 • Marjon

  Wat een leuk weekje en wat ziet die taart er mooi en lekker uit zeg! 🙂

  Liefsxx

 • Suzanne

  Gefeliciteerd met Senna! En wat een super leuke cakejes en taart!

 • Channah

  Nog van harte gefeliciteerd, echt een prachtige taart! En ik ben ook echt gek op het verschonen van mijn dochter haar bedje, zo lief en vrolijk allemaal..

 • Carlijn

  Wat een stoere taart voor jouw stoere jongen! Irritant hè die haaruitval? Ik haal hele plukken uit m’n haar als ik een knot maak..

 • Iris

  Wat een bos haar heeft Sophia!

 • Sylvie

  Wat een mooi tuintje hebben jullie! Ik vond het ook echt heerlijk weer afgelopen week, en heb ook veel tijd in de tuin doorgebracht. Ook echt gaaf dat jullie de verjaardag van Senna buiten konden vieren, dat is niet zo vanzelfsprekend met een oktober-verjaardag 🙂

 • Sas

  wat een super schattige foto, met die grote glimlach! Kan me voorstellen dat je je dan zo rijk voelt als moeder.
  Leuk ook die taart van de Peuterspeelzaal, ga het idee misschien wel gebruiken voor op mijn werk.
  Fijne nieuwe week!

 • Saar

  Gefeliciteerd met de kleine man en wat een lieve foto als hij de kaarsjes uitblaast!

 • Karin

  Toffe taart!
  Hier is het herfstverzamelen ook begonnen 🙂

 • kim

  Wat is Sophia al gegroeid zeg! Leuke foto’s!

 • Els

  Nog van harte gefeliciteerd! Wat een week! Wat is Senna verwend, lego is zo leuk!

 • Bianca

  Een echt kunstwerkje die taart en gefeliciteerd nog!

 • Nathalie

  Nog gefeliciteerd met jullie mannetje!! Wat is hij heerlijk verwend en wat ziet het gebak er leuk en lekker uit!
  Vervelend dat je zoveel haar verliest, hopelijk hersteld het snel.

  Groetjes,
  Nathalie

 • Anne-Marie

  Wat een mooie taart zeg!
  Mijn zoontje was ook helemaal gek van zijn Duplo trein. Wij hebben via Marktplaats ooit nog eens vrij goedkoop een heleboel rails stukken weten te bemachtigen. Echt super, want die rails zijn vrij duur maar des te meer rails des te leuker!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.