Persoonlijk: Welcome To My Life! Vakantie, Shoppen & Persoonlijke Update
26 okt 2015 Lifestyle 27

Persoonlijk: Welcome To My Life Vakantie, Shoppen & Persoonlijke Update

Goedemorgen! Vandaag weer een persoonlijk kijkje in ons leven door middel van een fotodagboek. Afgelopen week had Senna vakantie, was ik jarig en ging ik winkelen in Utrecht. We hebben afgelopen week genoeg gedaan om aan jullie te laten zien!

selfie

Maandag hadden we een lekker rustig dagje thuis. Het was voor Senna de eerste vakantiedag en we speelden lekker met de lego en duplo en hadden het gewoon gezellig.

muts

Dinsdag kwam mijn vader een cadeautje brengen voor Sophia. Ze kreeg bovenstaand mutsje, lief he!

kerstbomen

Ook gingen we naar het tuincentrum. Hier en daar waren al wat kerstspullen en voornamelijk veel kerstbomen. De kerst komt eraan!

cadeau

Dit cadeau kocht ik voor mijn ouders. Ik vind de tekst zo leuk en lief!

lunch

Woensdag gingen we weer een dagje naar mijn Oma in Enschede. Zo ben ik er heel lang niet geweest en zo kom ik er twee keer binnen twee weken. De kindjes en ik gingen met mijn ouders mee. We zijn ook nog even bij de Primark geweest. Ik kocht er een hardloopbroek en wat leuke kleertjes voor de kindjes. Vooral voor Sophia zag ik natuurlijk allemaal geweldig leuke dingen! We zijn ook nog ergens wezen lunchen ik nam dit broodje carpaccio, lekker was dat.

Caramac

Oh, en altijd als ik langs een tankstation kom koop ik Caramac, ik vind dat zo verslavend lekker dat ik het niet te veel mag van mezelf 🙂

ziek

Donderdag werd onze lieve Senna ziek wakker. Koorts en gewoon niet lekker. Hij heeft de hele ochtend op de bank gehangen en ik bracht hem kopjes thee en fruit. Hij at niet veel en voelde zich gewoon niet lekker.

therme

In de middag maakte ik foto’s voor de winactie die vrijdag online kwam. Doe jij ook mee met deze leuke winactie (klik)? Ik mag twee Therme pakketen weggeven!

taart

Vrijdag was ik jarig. Ik ben echt verrast door alle lieve mailtjes, berichtjes etc die ik heb gehad. Ik wilde mijn verjaardag eigenlijk niet vieren. Afgelopen jaar wil ik eigenlijk het liefste vergeten en het maakte me verdrietig dat ik misschien nog wel een jaar zo aan het rommelen ben met medicijnen en ziek zijn. Ik werd wel verrast door mijn zus die kwam (mijn ouders wist ik al dat ze kwamen) en mijn lieve vriendinnetje die altijd voor me klaar staat. Bijzonder is dat, zo werd het toch nog een leuke verjaardag. Oh en ik kreeg trouwens een mac book pro. Klinkt lekker decadent, maar we hebben er gewoon voor gespaard en ik ben er heel erg blij mee.

lego

Ik vind het bijzonder lief hoe Senna mij probeert op te vrolijken. Zo maakte hij dit kunstwerk voor me en liet het vol trots aan me zien .

selfie

Zaterdag ging ik met mijn zus winkelen in Utrecht. Eens in de zoveel tijd doen we dit samen en is het altijd heel gezellig. Goed om als zussen te doen. Ik kocht trouwens niet zo veel. Van mijn verjaardagsgeld kocht ik zilveren oorbellen en ik kocht nog een zwarte warme jas voor de winter.

jas

Bij de Zara zag ik deze jas. Omdat ik afgelopen week ook al een North Face jas had gekocht en de jas bij de Zara ook prijzig was hing ik de jas terug om over na te denken. Net toen ik terug liep omdat ik besloten had om hem mee te nemen was hij weg, boehoe. Ik kwam een andere soort jas tegen met een goedkopere stof en gewoon minder mooi en een stuk goedkoper. Die nam ik dan maar mee omdat ik het wel handig vind een extra jas te hebben.

brood

Tussendoor uiteraard lekker even lunchen bij de Bijenkorf en in de avond zijn we in ede uit eten geweest. #zussenliefde

pyama

Zondag waren de kindjes om half 7 vol energie en ben ik met ze in de woonkamer gaan zitten. Jaja, het is wat als je kinderen hebt haha. Na een uurtje ben ik ook maar de was gaan strijken en de badkamer boenen. Je moet toch wat met zo’n extra uur 🙂

hardlopen

Ik besloot ook om te gaan hardlopen. Het is de laatste weken weer een complete chaos in mijn hoofd en een van de weinige dingen die helpen is hardlopen. Of nouja helpen, voor even rust geven.

Apple Magic Mouse

Mijn schoonouders kwamen nog een cadeautje brengen en de rest van de dag hebben we het rustig gehad. Fijn zo’n laatste dag van de vakantie!

Nog even een kleine persoonlijke update waarvan ik getwijfeld heb om het online te gooien. Ik heb ervoor gekozen om open te zijn over mijn prenatale depressie en daar hoort ook bij om toe te geven dat het nu allemaal even niet gaat. Om het allemaal niet te negatief te maken ga ik er niet te veel op in maar het lijkt de laatste paar weken alleen maar slechter te gaan. Weer een gevalletje waar ik het zelf minder door had, maar mijn omgeving vrij alert is. De reden dat ik dit wel deel is omdat ik vind dat ik hier gewoon eerlijk in mag en kan zijn; het hoort gewoon bij mijn leven momenteel.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en bedankt weer voor het meekijken! Liefs!!

Heb jij leuke plannen voor aankomende week?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • debby

  Ik vind het zo mooi dat je open bent op de PD. Ik vind sowieso dat er nergens een taboe op moet heersen. Niets anders dan heel veel goeds voor jou en heel veel kracht Sas.

  En wat is dat mutsje van Sophia leuk zeg

 • Channah

  Juist heel goed dat je er zo open over bent, ik denk dat dit jezelf juist heel erg goed helpt en ook anderen.

  Leuk om je week te zien!

 • Maaike

  Tis toch juist goed om er open over te zijn
  Heb ik zelf gemerkt
  Mensen vergeten t snel om je heen(niet degene die dichtbij staan)
  Ook probeer je heel positief te zijn met je logjes waardoor sommige zich makkelijk op t verkeerde been laten zetten
  Dikke Knuf en veel sterkte

 • Saskia

  Ik vind het juist heel goed dat je er open over bent en laat weten dat het eventjes niet zo lekker gaat. Heeft het ook te maken met het intreden van de herfst en de donkere dagen of dat niet?

 • Ysanne

  Sterkte ermee! Je week ziet er alsnog heel productief en leuk uit, lief shirtje heeft Sophie aan met die ballerina! Succes deze dagen!

 • Sofie Katelijne

  Ik heb ondertussen al een kerstboom gekocht, haha! Kon het echt niet laten 😀

 • Carlijn

  Ben blij dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad. Zo fijn om lieve mensen om je heen te hebben. Heel veel sterkte de komende periode. Schrijf het vooral lekker van je af op je blog, dat is niet negatief maar juist goed voor (en van) je.

 • Linda

  Dat je jarig was is helemaal langs mij heen gegaan, alsnog van harte gefeliciteerd! Wat heb je een prachtig cadeau gehad, dat word fijn werken, zeker met zo’n mooie en handige muis erbij.

  Wel jammer om te lezen dat het minder gaat, zal het te maken hebben met de vallende bladeren? Ik hoop dat jij je snel beter gaat voelen!

 • Eline

  Arme Senna…heeft hij vakantie wordt hij ziek..:(
  Verder heb je wel een enorm leuke week gehad zo te zien! Knap dat je toch zoveel blijft doen ondanks dat het niet zo goed gaat momenteel!

 • Lifesabout

  Heel veel spierballen voor jou! En vooral respect hoe je er mee omgaat. Dat mutsje heeft Saar ook in het zwart, zo leuk!

 • Lieke Pos

  Leuk overzichtje weer Saskia, hoop dat het de komende week wel echt wat beter met jou gaat.
  Ik vind je zo stoere en sterke vrouw/moeder!

 • Els

  Wat is dat mutsje lief! En je verjaardagscadeau is echt heel gaaf! Erg fijn dat je er voor gespaard hebt en nu er lekker van kan genieten. Waardeer je het nog meer :-).

 • Charlotte

  Ah dat mutsje is cute! En knap dat je toe durft te geven dat het even niet zo lekker gaat. Hopelijk is de stijgende lijn snel weer in zicht! Dikke knuffel!

 • Suzanne

  Wat een schattig mutsje voor Sophia. Knap dat je zo open bent over hoe het met je gaat, ik hoop dat het gauw weer wat beter wordt. Liefs xx

 • Sylvie

  Wat jammer dat het nu zo slecht gaat, hopelijk gaat het snel weer de goede kant op… Verder ziet je week er fijnuit! Ik heb ook al vaak naar het tekstbord over opa&oma gekeken, vind het leuk behalve de laatste regel, ben ik daar de enige in? 😉

 • Angelique

  Ik vind het alleen maar goed van je dat je eerlijk zegt hoe het met je gaat. Dit is jouw leven en ook jouw eigen blog, wel balen uiteraard dat het niet zo goed gaat. Gelukkig heb je alsnog een fijne verjaardag gehad en ook nog een felicitatie van mijn kant!

 • Jeapiebel

  Wat een leuk cadeau en leuke tekst voor opa en oma. Samen met je zus winkelen lijkt me echt gezellig. Ik zou ook willen dat ik het kan. Hardlopen helpt zeker om rust in je hoofd te hebben.

 • Tamara

  Wat vervelend dat het even wat minder gaat! De foto’s zien er wel leuk uit, ik vind vooral je jas erg leuk!

 • Iris

  Wat een leuke jas! Veel sterkte verder.

 • Amy

  Het is juist enorm dapper en sterk dat je zo open durft te zijn. Het spreekt voor je, veel sterkte meis! Enne.. Een MacBook! Wat een te gek cadeau, veel plezier ermee!

 • Anne-Sterre

  Ik denk juist dat het beter is er open over te zijn, dat het je misschien helpt en oplucht om er over te praten en dat je steun krijgt door de reacties. Je komt er weer bovenop 🙂 Fijn dat je je verjaardag toch nog enigszins hebt kunnen vieren, met de mensen die het allerbelangrijkste voor je zijn!

 • Nesrin

  Ik wens je veel sterkte en ik hoop dat het snel weer beter met je gaat. Ik vind het knap dat je open en eerlijk over schrijft.

  Oh dat mutsje is zo lief net als het prachtige Lego bouwwerk!

 • Bien

  Wat jammer om te lezen dat het niet zo lekker gaat de laatste weken. Ik wens je het allerbeste toe voor dit nieuwe levensjaar en hoop dat het snel wat beter met je gaat!!

 • Shanti

  Wat vervelend dat het niet zo lekker gaat 🙁 Super goed dat je er open over bent, heel erg knap! En wat een ontzettend schattig mutsje heeft je vader gegeven.

 • maybetomorrrow

  Fijn dat je zo open en eerlijk bent. Hopelijk dat je je snel weer beter voelt.

 • Margo

  Hey, nog gefeliciteerd! Sorry dat ik te laat ben met feliciteren 🙂 en wat een enorm schattig mutsje zeg!
  Goed dat je toegeeft dat het wat minder gaat, veel sterkte. Eerlijkheid duurt het langst, toch? 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.