Ik ben jarig!
23 okt 2016 Lifestyle 95

Ik ben jarig!

Nadat ik van de week op instagram vertelde een klein feestje voor mijn verjaardag te houden werd ik van alle kanten gefeliciteerd (thanks!). Máár vandaag is mijn echte verjaardag!

Ik ben 31 jaar geworden (zucht) en ga dit vandaag vieren met mijn gezinnetje. Gisteren zijn we al lekker uit eten geweest bij een onwijs leuk restaurantje, en wat mijn cadeautje is geworden hebben jullie inmiddels ook al in de weekvlog kunnen zien.

Tjah, alweer een jaar ouder. Tijd natuurlijk om er weer even een lekker cliche tegenaan te gooien: wat gaat het allemaal snel! En als ik er zo over nadenk heb ik eigenlijk alles wat ik mij maar zou kunnen wensen: twee geweldige kids, een lieve man een mooi huis, noem het maar op! Ik voel mij dus heel gezegend en ik ga dit vandaag vieren met Vincent en de kindjes.

Een klein feestje vandaag dus. Jullie wens ik een hele fijne dag toe en heel veel liefs

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.