Senna vier jaar!
3 okt 2015 Mama 38

Senna vier jaar!

Vier jaar en een dag geleden zat ik in de avond met een zwangere buik te bbq-en. Het was 2 oktober en het was hartstikke mooi weer, ik herinner me dat ik zelfs in een zomerjurkje liep. Ik was net 38 weken zwanger en had uitzicht op een geplande keizersnede, een week later. Ik was die dag erg moe want diezelfde dag heb ik het hele huis van boven naar beneden tot de plinten aan toe schoongemaakt. Dat ik diezelfde avond nog weeën zou krijgen had ik niet verwacht.

En toch gebeurde het dat ik weeën kreeg. Hoe het allemaal ging heb ik al in een eerder blogje geschreven: klik. Met een spoedkeizersnede is ons prachtige kereltje geboren. Elke keer als ik terugdenk aan de eerste paar minuten van Senna in ons leven voel ik me zo dankbaar. We hadden ons geen leukere en lievere zoon kunnen wensen. Elke dag met hem is een feestje en wij zijn onwijs trots op hem.

Samen met ons gezinnetje vieren we vandaag zijn verjaardag. We hebben Senna laten kiezen wat hij wilde doen en hij koos ervoor om met de trein op stap te gaan om ergens een hapje te gaan eten. Dat is dan ook wat wij gaan doen. Morgen (zondag) zullen we Senna zijn verjaardag met familie en vrienden gaan vieren.

Om er nog maar even een cliché in te gooien: voordat je het weet zijn kinderen groot. Ongelofelijk. Mijn zoon gaat vanaf aankomende week al naar de basisschool. Mijn zoon gaat leren schrijven, rekenen en zichzelf verder ontwikkelen. Ik vind het allemaal zo bijzonder, en bovenal ben ik gewoon heel, heel trots.

Gefeliciteerd lieve Senna! Dat je maar heel oud en gelukkig mag worden!

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Minke

  Prachtige foto! Jullie mogen trots zijn op hem. Gefeliciteerd Senna en geniet van deze mooie dag!

 • Marion

  Wat leuk dat hij zelf mocht kiezen om wat te gaan doen en dan kiest voor een dagje trein. Ik hou zelf ook enorm van de trein, dus leuk om te lezen. Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie een heerlijke dag met het gezin! X

 • Carlijn

  Gefeliciteerd lieve Saskia met jouw Senna! Wat vliegt de tijd. Super super cute dat hij voor de trein koos om wat te gaan eten. Ik wens jullie een heeeeele mooie dag samen. PS. Gaat Sophia dan ook gewoon mee in de trein? Hoe ga je dat doen, in de maxi-cosi?

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel lieve Carlijn! Het is allemaal iets anders gelopen omdat de treinen niet reden vandaag maar we hebben beloofd om dan een ander keertje te gaan. We zijn wel lekker pannenkoeken ergens anders wezen eten. In de trein zou ik Sophia denk ik gewoon meenemen in de wandelwagen. Samen met Vincent lukt dat wel om de wagen in de trein te tillen. Het station is ook heel dicht bij ons huis dus we lopen er zo met de wandelwagen naartoe. En als ik alleen zou gaan zou ik denk ik kiezen voor de draagdoek, ideaal is dat.

 • Natascha

  Van harte gefeliciteerd met je kleine grote man!

 • Martina

  Van harte!! Geniet van deze dag!

 • Meike

  Van harte gefeliciteerd! Toevallig is het ook dit weekend prachtig weer. Geniet er van samen!

 • Lifesabout

  Van harte gefeliciteerd! Ik wens jullie een onvergetelijke dag.

 • Romy

  Wat een lieve foto! Gefeliciteerd met jullie jarige grote zoon. Wat gaat het toch snel…

 • Monique

  Super leuke foto..zo hoort het.
  Gefeliciteerd en een leuk weekend!

 • Channa

  Wat een lieve foto en gefeliciteerd!! Veel plezier vandaag 🙂

 • Els

  Wat een leuke familiefoto! Van harte gefeliciteerd! Maak er een geslaagde dag van!

 • Rianne

  Gefeliciteerd! Mooie foto van jullie drieën! 🙂

 • RosanBosNL

  Hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd met jullie mannetje.
  Mooi stuk om te lezen, heel veel succes voor de eerste schooldagen en een fijne dag vandaag x

 • Sofie Katelijne

  Dikke proficiat aan Senna!

 • Annelies

  Gefeliciteerd! Wat een prachtige foto van jullie samen.

 • Lieke

  Gefeliciteerd met Senna! En een fijne dag, geniet ervan! 🙂

 • Charlotte

  Gefeliciteerd lieve Senna, en wat een mooie foto van jullie drietjes! Veel plezier vandaag!

 • Ysanne

  Ah gefeliciteerd!! Lijkt me zo raar om je kinderen zo snel te zien opgroeien, kan me voorstellen dat de tijd echt voorbij vliegt. Geniet ervan!

 • Lin

  Gefeliciteerd!!! Geniet van vandaag en morgen!!

 • Ashley

  Gefeliciteerd met Senna & maak er samen een heerlijk weekend van!

 • jeapiebel

  Mooie foto van jullie samen, van harte gefeliciteerd en heel veel plezier zondag! De tijd gaat zeker snel, het is cliché maar het is zeker waar. Je hebt alle reden om trots te zijn op je zoon!

 • mamasruntheworld

  Gefeliciteerd! Maak er een mooie dag 🙂

 • Loene

  Gefeliciteerd met Senna! Ik wens jullie als gezin alle geluk toe! Xx

 • Lindy

  Van harte gefeliciteerd met Senna!
  Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad met z’n 4en 🙂

  Liefs

 • Saskia

  Wow, wat een mooie foto! Juist omdat het niet een “geposeerde” foto is, de spontaniteit straalt er van af! Gefeliciteerd met jullie zoon en een fijne dag gewenst.

 • Iris

  Gefeliciteerd! Zelfs als bloglezer vind ik dat de tijd vliegt.

 • Rosanne

  Gefeliciteerd!
  Ik hoop dat jullie een gezellige dag hebben gehad met z’n viertjes en voor morgen een heel fijn feestje gewenst!

 • Amy

  Wat een prachtige en lieve blogpost. Gefeliciteerd met de verjaardag van je grote zoon en een geweldig weekend toegewenst samen!

 • Nesrin

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie grote kleine man Senna. Vier jaar is een mijlpaal.
  Wat leuk dat jullie vandaag met trein zijn gegaan.

 • Angelique

  Je hebt helemaal gelijk, het gaat zo snel. Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je morgen een gezellige dag hebt.

 • debby

  Gister niet online geweest, maar dan maar alsnog! Van harte gefeliciteerd met je beste vriendje. Wat een mooie foto van jullie 3 de liefde en tederheid spat ervan af

 • Wendy (B)

  Hiep hiep hoera 😀 !

 • Linda

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad gisteren, en vandaag ook nog 🙂

 • Renske

  Gefeliciteerd met jullie prachtige kereltje! 🙂 Wat een prachtige foto ook van jullie drietjes. Hopelijk hebben jullie gisteren een leuk uitje gehad en geniet Senna vandaag weer met volle teugen van zijn verjaardag!

 • Puck

  Alsnog gefeliciteerd Senna! Ik hoop dat jullie genoten hebben.

 • Linda

  Gefeliciteerd met je lieve en knappe zoon! Hoop dat jullie een onvergetelijk weekend hebben : )

 • maybetomorrow

  Leuke blog heb je.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.