Waar ik chagrijnig van word
20 sep 2016 Lifestyle 18

Waar ik chagrijnig van word

Nu ik de titel zo opschrijf klinkt het natuurlijk niet zo heel tof; niemand vindt het leuk om chagrijnig te zijn. Toch was er een aanleiding voor dit artikel waar ik gewoon niet zo heel erg vrolijk van werd en het leek mij wel leuk om dit met jullie te delen!

Spullen op de grond

Onze lieve kleine dreumes Sophia heeft er de laatste tijd nogal een handje van om alles waar zij ook maar enigszins bij kan, op de grond te gooien. Dit betekent dus regelmatig wat rotzooi in huis waar ik over het algemeen gewoon niet zo heel erg volijk van word 🙂 Ik kan niet wachten tot ik Sophia geleerd heb dit ook allemaal weer zelf op te kunnen ruimen 😉 Hoekjes rommel in huis is ook zo iets waar ik écht niet tegen kan.

Niets beschikbaar

Lieve twinkelbella, wij willen heel erg graag met je samen werken maar hebben geen producten beschikbaar, of ook maar iets om je tegemoet te komen. Wij zouden het dus wel heel erg leuk vinden als jij een blog wil schrijven, er ook nog over vlogt en dit wil delen op ál je social media. Voor niks dus. Tjah, dit soort mailtjes krijg ik dus vrijwel dagelijks nog binnen en vind ik gewoon niet fijn. Je gaat toch ook niet naar de winkel, laadt je hele mandje vol en zegt eenmaal bij de kassa dat je geen geld hebt maar het wel wil meenemen?!

Michelin

Autoband

Autoband? Ja, autoband. Sinds een aantal weken staat bovenstaand exemplaar bij ons in de tuin. Het is een band van een raceauto en zoals jullie misschien wel weten kijkt Vincent graag formule 1. Deze band heeft hij al kind ooit een keer meegekregen van het race circuit en hij wil dit ding niet kwijt. Hij stond bij mijn schoonouders in de kelder maar die wilden er ook vanaf ;). Dus tjah, nu staat het bij mij in de tuin haha.

Koelkast

Wij hebben inmiddels al een tijdje een nieuwe koelkast waar ik heel blij mee ben maar waar een klein nadeel aan zit. De schapjes aan de bovenkant zijn namelijk zo ingericht dat wanneer je de koelkast iets te snel opendoet, de flessen die daarin staan op de grond vallen. Nu probeer ik natuurlijk altijd te voorkomen om daar dus iets neer te zetten, alleen omdat dit bij de vorige koelkast dus wel kon gaat dit weleens mis. Een fles ketchup open gevallen op de keukenvloer is geen fraai gezicht kan ik vertellen ;).

Zo. Dit was het even voor nu. Ik wil er natuurlijk ook weer niet een té groot verhaal van maken want straks denken jullie nog dat ik elke dag wel iets heb om te chagrijnen 😉

Waar word jij nu echt chagrijnig van? Ik ben heel erg benieuwd en lees jullie reacties heel erg graag terug in de comments!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Merel

  Dat speelgoed inderdaad, gek word ik ervan haha. En een gevallen fles ketchup is een kleine ramp. Het zat hier overal, tot in de huiskamer aan toe. Die mails vind ik niet netjes, je verricht gewoon werk en daar hoor je voor beloond te worden.
  Onlangs geplaatst door Merel: Wie is mijn geheime crush eigenlijk?

 • marije

  Hahaha .. heerlijk zo’n blog. Soms moet je dat er gewoon even uitgooien. Die autoband vind ik trouwens nog best grappig, de rest begrijp ik maar al te goed 😉
  Onlangs geplaatst door marije: Inner Soul Tuesday: You are beautiful

 • Kirsten

  Ooh nee, flessen die uit de koelkast vallen! Ik zet af en toe eens een potje saus weg en als ik het oppak, blijkt het deksel er niet goed op te staan.. Al dat speelgoed is inderdaad snel een heleboel troep in huis.. Het elke keer ’s avonds opruimen is altijd iets waar ik tegenop zie.
  Onlangs geplaatst door Kirsten: Eetdagboek #2

 • Romy

  Soms is het gewoon fijn om even je frustratie te uiten! Vooral bij dat van het bloggen kan ik me dat goed voorstellen! Toevallig kreeg ik gisteren voor het eerst een mailtje van een bedrijf, of ik een blogpost over hun mobielhoesjes kon plaatsen in ruil voor 20% korting voor mijn bezoekers. Ehm, nee…

 • Sandra

  Haha die autoband 😉 Die bedrijven ken ik inderdaad ook. En dan nog doen alsof je de deal van je leven krijgt die je niet af kan slaan….
  Onlangs geplaatst door Sandra: NEW IN: MICHAEL KORS BRADSHAW ROSÉ HORLOGE

 • Rosanne

  Haha heerlijke artikel, af en toe een zeur blogje moet kunnen toch 😉
  Aangezien ik best een rommelkont ben (oeps) word ik niet chagrijnig van spullen op de grond.
  Ik word chagrijnig van regen als ik ergens heen moet en van vroeg opstaan.
  Onlangs geplaatst door Rosanne: Pfeiffer, mijn verhaal..

 • Martina

  Ik word chagrijnig van mensen die iets van je willen maar dit niet op een normale manier vragen. En ook van oneindige klusjes zoals de vaat 😉
  Onlangs geplaatst door Martina: 19 September 2016 – Durf het, doe het.

 • Rebecca

  Hahah ahw die autoband! Ik kan me ZO goed voorstellen hoe irritant dat kan zijn.
  Heb je een mooi tuintje en wel & dan staat dat ding daar!

  En oooh die bedrijven die willen samenwerken maar vooral niks willen uitgeven. BAH!
  Onlangs geplaatst door Rebecca: Ik ga het eindelijk een keer doen! Mijn eerste sapkuur.

 • Robin Valentine

  juist vet die autoband! toen ik naar de GP van Monza ging zag ik toen de hekken opengingen van het circuit mensen wegrennen met banden.. trouwens ook met reclame borden van Heineken. en stukjes van auto’s die schade hadden waren ze ook aan het oprapen.. dus liever een band dan een groot Heineken reclame bord toch? 😛
  Onlangs geplaatst door Robin Valentine: Eternal Rebuys – High End Beauty

 • Vlijtig Liesje

  Die tweede van bedrijven die willen ‘samenwerken’ maar gewoon gratis van je diensten gebruik willen maken herken ik. En is inderdaad heel vervelend!

 • Jeske

  Oh, die bedrijven die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten… Zo vervelend. Ik word chagerijnig als mijn laptop niet meewerkt of mijn dochters oost-indisch doof zijn. Ik haat het om zo’n viswijf te moeten spelen, maar soms is het blijkbaar nodig.
  Onlangs geplaatst door Jeske: LEUK UITJE: Paleis Soestdijk

 • Margo

  Haha, wat een herkenbare dingen (spullen op de grond, die mails aan bloggers)! Ik word er alleen niet chagrijnig van (dat gebeurt niet snel) maar wel gefrustreerd. Vaak helpt een blogje tikken me altijd wel om me weer opgelucht te voelen haha. En soms denk ik zelfs… oke, maakte ik me hier druk om? Delete 😉
  Onlangs geplaatst door Margo: Ondertiteling > Commentaar: uit

 • Jessica

  Oowh ik kan me zo goed indenken dat die autoband echt een gedrocht is in je ogen haha. Ik heb er hier ook zo een thuis die van alles verzamelt of mee neemt om later nog wat mee te kunnen. Doe weg die zooi hahaha.

 • Sandra

  Haha, die autoband! Wat grappig, hier hebben we er zelfs 1 die op de kamer van ons zoontje staat.. Ja idd, ook een autoband.. Maar ik word er niet chagerijnig van. Waar ik wel chagerijnig van kan worden , is dat ik het hele huis gezogen en gedweild heb en de kinderen komen uit school en “vergeten” hun schoenen uit te trekken en alles ligt weer onder het zand.. AAAArgh dag schoon huis…

 • Iris

  Die autoband is wel een heel bijzonder voorbeeld van rondslingerende objecten 😉 Zelf word ik enorm chagrijnig van lang wachten en veel te vroeg opstaan (vanochtend 06.10…).
  Onlangs geplaatst door Iris: This was week 37 ~ X-benen, broek scheurt en konijnenwissel

 • Tamara TS

  Whahaha die autoband! Geloof mij maar dat het nog meevalt! Mijn man sleept echt alles mee naar huis als hij denkt dat hij het kan gebruiken. En dat blijft dan weken op de eettafel liggen, totdat ik het naar de schuur of de zolder breng.
  Onlangs geplaatst door Tamara TS: Mara Tegendraads is verhuisd naar marategendraads.nl

 • Cindy - levenalsmama.nl

  O jaa rommel/chaos in huis kan ik ook echt chagrijnig van worden!
  Onlangs geplaatst door Cindy – levenalsmama.nl: Bye bye zomer | Hoe is het gegaan met onze bucketlist?

 • Ineke

  Wat een leuke artikel! De rommel die achterblijft van de kinderen – check-, Grote rommelartikelen van vriendlief -check, , vallende artikelen in de keuken -check-…
  Onlangs geplaatst door Ineke: Hand-, voet- en mondziekte, say whuuut?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.