5x typisch Sophia
30 sep 2016 Lifestyle 27

5x typisch Sophia

Schreef ik de vorige keer over 5x typisch Senna, is het nu aan de beurt voor mijn lieve dochter Sophia! Onze kleine meid die toch wel echt een klein zonnestraaltje is! Lees snel verder voor 5 x typisch Sophia!

Klein blij hoofd

Het eerste dat in mij opkomt als ik aan Sophia denk is dat zij vrijwel altijd blij is. In de ochtend wordt ze vrolijk wakker en ze gaat vrolijk naar bed. Natuurlijk heeft ze weleens haar slechte momentjes maar ze is zeker weten het meeste van de tijd heel erg vrolijk. Dat maakt de dagen met haar ook zo leuk en gezellig .

Temperamentvol

Naast dat ze meestal heel blij en vrolijk is zit er ook heel erg veel temperament in ons meisje. Wanneer zij het ergens niet mee eens is werpt ze zich languit op de grond om vervolgens heel hard te gillen. Iets van de laatste tijd is dat als ze iets niet mag ze haar handen voor haar ogen doet en vervolgens gaat huilen. Vooralsnog vind ik dit nog heel schattig haha :).

sophia

Klimt overal op

Sophia is heel onderzoekend en daar hoort bij dat ze overal op klimt. Wel grappig want onze zoon heeft dit nooit echt gedaan en eigenlijk is klimmen iets wat ik zelf meer zou verwachten van een jongen. Het begon al vrij jong, ik denk rond acht a negen maanden dat ze steeds klom op de speelgoedkist bij ons in de keuken. Sinds ze dit onder de knie kreeg probeert ze overal op te klimmen.

Vriendelijk

Een van de meeste opmerkingen die ik over Sophia kreeg is dat zij zo vriendelijk overkomt. Sophia is niet eenkennig en lacht veel naar mensen. Het liefst kruipt ze bij een wildvreemde op schoot en ze vindt mensen gewoon heel erg gezellig.

Grappig

Boven alles vind ik Sophia vaak vooral gewoon heel erg grappig. Hoe ze de wereld ontdekt, hoe ze lacht als ze iets wil hebben, of hoe ze haar eerste stapjes deed. Ik kan altijd ontzettend met en om haar lachen, gewoon omdat ze zo ontzettend leuk is.

Ik hoop dat jullie ook deze feitjes weer leuk vinden om te lezen. Wat vind jij een leuke eigenschap van een dreumes?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Stefanie

  Wat leuk om te lezen! 🙂 En dat klimmen tja Katie is nu 4 jaar en wil nog steeds overal op klimmen haha
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Hoe is het om een chronisch zieke moeder te zijn?

  • Saskia Hardeman

   Haha wat leuk dat jouw dochter dat ook doet. Ergens vond ik klimmen altijd meer iets voor jongens maar niets is minder waar 🙂

 • Romy

  Wat een leuk lijstje! Ze klinkt als een heel lief en spontaan meisje!

  • Saskia Hardeman

   Is ze ook 🙂 <3

 • Lieke

  Awh ze lijkt me een heel lief meisje! Leuk om te lezen! Over je artikel van gister, ik zat juist te bedenken dat ik meer moet reageren haha! Dus vanaf nu ga ik dat maar meer doen 😉

  • Saskia Hardeman

   Haha, dat is lief Lieke, maar echt niet verplicht hoor 🙂

   • Lieke

    Het is geen probleem hoor, ik vind het juist leuk 😉

 • Eva

  Ah wat lief om te lezen? Ik hou er van als zo’n kleintje alles onderzoekt. Zo schattig! Mijn jongste gaat inmiddels naar school. Alles gaat zo snel…
  Onlangs geplaatst door Eva: Help, bloggen is uit?!

  • Saskia Hardeman

   Oh de jongste al naar school, dat lijkt mij echt een hele nieuwe periode die aanbreekt..

 • Susan

  Wat onzettend leuk om te lezen! <3
  Onlangs geplaatst door Susan: Clinique Chubby Lash Fattening mascara + winactie!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel 🙂

 • Vlijtig Liesje

  Ik vind dreumesen altijd zo lekker koddig!

  • Saskia Hardeman

   Zijn ze ook!

 • irma

  Wat leuk om te lezen, ze ziet er ook uit als een super vrolijk meisje! 😀

  • Saskia Hardeman

   Hihi ja dat is ze ook zeker <3

 • Marije

  Wat leuk om te lezen. En wat schattig dat ze ook naar anderen heel erg vrolijk is! Ik vind het zo leuk als een wildvreemd kindje lekker met me komt kletsen als ik bijvoorbeeld op een terrasje zit ofzo. Ik hou er van! 🙂
  Onlangs geplaatst door Marije: Daar heb ik toch helemaal geen tijd meer voor!

  • Saskia Hardeman

   Hihi wat leuk om te lezen dat jij dat ook leuk vind als een kindje komt kletsen. Sophia is dus echt een meisje die bij iedereen even een handje komt geven en komt kijken, soms voel ik me zo bezwaard haha.

 • Iris

  Vrolijk is ze zeker, ook heel fotogeniek 🙂
  Onlangs geplaatst door Iris: Van die dingen

  • Saskia Hardeman

   Ah wat lief, dankje!

 • marleen@burgertrutjes

  Wat leuk zeg! Ik denk dat dit voor haar later superleuk is om terug te lezen! Ik was echt een boze baby altijd, ik lachte nooit naar mensen hahaha!
  Onlangs geplaatst door marleen@burgertrutjes: IKEA irritaties – softijs op de grond, snot aan de gordijnen en spookrijden door de winkel

  • Saskia Hardeman

   Ah, maar boze baby’s zijn ook héél lief! Ik wil dit soort blogjes laten afdrukken voor de kinderen zodat ze het later terug kunnen bekijken.

 • Sharon

  Wat leuk om te lezen! Kindjes hebben natuurlijk heel veel eigen kenmerken en trekjes! Leuk dat je er 5 kenmerkende uit hebt gehaald!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel, ik heb mij maar beperkt tot vijf, anders wordt het een heel lang verhaal haha 😉

 • Jessica

  Volgens mij zijn er heel veel dreumesen klimgeiten. Leuk!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja leuk he dat klimmen, ik schrok vanmiddag alleen wel heel erg toen ze op het randje van het bankje buiten stond. Gelukkig zag ik het op tijd.

 • Manon

  Leuk om te lezen! wat een knapperd zeg
  Onlangs geplaatst door Manon: Meeki Beauty Lab Nail Polish | Nude

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel <3!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.