Review: Estee Lauder Lipstick #210 Impulsive
11 sep 2014 Beauty Make up 31

Review: Estee Lauder Lipstick #210 Impulsive

Van de week plaatste ik al een blogje waarin ik vertelde twee lipsticks te hebben gekocht. En uiteraard ga ik deze voor jullie reviewen.  Vandaag in de review de lipstick van Estee Lauder. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe favoriete lipstick?

Estee Lauder Lipstick

Op de blog van MissLipgloss heb ik een tijd geleden deze Estee Lauder Lipstick voorbij zien komen en sindsdien ben ik hem niet vergeten. Toen ik dan ook hoorde van de kortingsactie bij de Ici Paris wist ik direct dat ik deze lipstick wilde hebben! Hieronder zal ik je meer over dit pareltje vertellen. Ik zal je de verpakking laten zien en niet te vergeten natuurlijk de swatches!

Estee Lauder Lipstick

Estee Lauder Lipstick

Verpakking Estee Lauder

De lipstick komt in een glanzend, donkerblauw, kartonnen doosje met goud bedrukte letters. De uitstraling vind ik luxe, en dat is het natuurlijk ook! Voor een lipstick van 3,5 gram betaal je namelijk € 32,–.

Estee Lauder Lipstick

Estee Lauder Lipstick

Deze Estee Lauder Lipstick zit in een perfect mooie donkerblauwe huls met, jawel, een magneetsysteem. Een magneetsysteem geeft voor mij toch wel echt het gevoel van een prachtig luxeproduct!

Estee Lauder Lipstick

Nude kleur Lipstick

Zoals je op bovenstaande foto kan zien heeft deze lipstick een geweldig mooie nude kleur met een licht roze tint. Dit soort kleuren ben ik dol op, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Estee Lauder Lipstick

Swatch Estee Lauder Lipstick

Ook de swatch stelt mij zeker niet teleur. De lipstick heeft een mooi pigment, is crème achtig en de kleur is, zoals ik zei, perfect!

estee

Estee Lauder Lipstick

Estee Lauder Lipstick #210 Impulsive

Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat er meiden zijn die deze nude kleur niet mooi vinden. Ik denk dat zowel bij een heel lichte als een iets donkere huid deze lipstick perfect zal staan. De kleur is niet geheel mat maar ook weer niet heel glanzend, het zit er een beetje tussenin. Ondanks dat de lipstick erg romig is blijft deze redelijk goed zitten. Na een ochtend moet ik aan het begin van de middag wel weer even bijstiften, en deze lipstick overleeft ook een kleine maaltijd en een drankje. De kleur staint ook heel iets in de lippen waardoor de verzorgde uitstraling blijft. Het droogt mijn lippen niet uit en voelt verzorgend aan. Valt het op dat ik ontzettend blij ben met deze lipstick? Zelf kocht ik deze Estee Lauder Lipstick bij de Ici Paris XL, daar krijg je de gehele week 40% korting bij aankoop van twee lipsticks.

Welke lipstick is jouw favoriete nude kleur?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Esra

  Wauw heel mooi, staat je goed! X

 • Cheyenne

  Staat je heel mooi!

 • Inge | blogboutique

  Hij staat je werkelijk prachtig! Ik vind het echt een top kleur!

 • Amy

  Wauw, hij staat je erg mooi! Ik ga deze onthouden, want ben eigenlijk op zoek naar een kleur die ik ook goed op kantoor kan dragen. Dat lukt met mijn eigen knallende lipsticks toch minder goed 😉

 • Marion

  Ik hou niet van die hele felle of harde kleuren. Deze is prachtig zacht. Staat heel mooi bij je huidskleur en ook bij de kleur van je ogen. heel mooi!

 • Miranda

  Oh wauw dat is inderdaad een heel mooi kleurtje zeg! Staat je ook erg mooi:)

 • Denise

  Prachtige lipstick, ik ben sowieso fan van alle make-up van Estee Lauder. Fantastisch!

 • Sophie

  Wat een prachtige kleur, wauw!

 • Linda

  Oh wat een pareltje, staat je mooi! Ook je wenkbrauwen heb je mooi gedaan 🙂

 • saskia

  Wat een mooie kleur zeg! staat je goed!

 • Marloes

  Wat een prachtig kleurtje! Staat je echt heel mooi!

 • Anouk

  Ohh ik ben echt dol op dit soort kleuren, vind hem helemaal te gek! Staat je ook heel goed!

 • saarenzo

  Hele mooie kleur! Die verpakking alleen al <3 Staat je goed!

 • Iris

  Staat mooi!

 • Kim

  Mooie kleur, het staat je echt heel mooi!

 • Shannon

  Deze kleur vind ik wel mooi! Normaal ben ik niet zo van nude.. liefs

 • Kimberly

  Dit kleurtje staat je echt heel erg mooi zeg! 😀 Ik vind het een prachtig kleurtje. Ik kan me ook haast niet voorstellen dat iemand deze niet mooi vind

 • bymarlayne

  Prachtige lipstick!

 • Infinity

  Mooi subtiel kleurtje!
  Leuke huls ook!

  Liefs,
  Eva ♥

 • Teddy

  Wauw, ik vind de kleur echt prachtig!!

 • Luuke

  Wauw, echt een prachtige kleur!

 • Neeltje | Thoughts in Style

  Wauw wat een mooie lipstick en de kleur staat je goed! x

 • Manon

  Wat een mooie kleur, het staat je erg goed

 • Svenja

  Wauw, wat een prachtige zachte kleur. Staat je super mooi!

 • Bertine

  wat een mooi alledaags kleurtje<3

 • Lisa's Beautybabbels

  Wauw, wat een mooi kleurtje. Heerlijk subtiel dat overal bij past 🙂

 • Rosanne

  Hij is echt prachtig en staat je ook nog eens onwijs mooi. liefs x

 • Saartje

  Wauw! Heel mooi, wat een prachtige kleur en heerlijke textuur! En wat een luxe inderdaad met een magneetsluiting, heerlijk! Die lijn van Estee Lauder vind ik erg goed en mooi, ik wil er misschien ook nog wel een lipstick van, ik zag ze toen ook bij Cynthia. x

 • Beautydagboek

  Ik had hem inderdaad bij Misslipgloss veel voorbij zien komen :). Hij staat jou prachtig!

 • Maxime Kimberley

  Wat een mooie!

  XO MK.

 • Jana

  Ik ben echt dol op dit soort kleurtjes! Heel mooi!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.